tiistai 22. marraskuuta 2016

Näin saat ilmaista ruokaa

Moikka! Onko sinulla rahat lopussa ja hevosesi olisivat vielä ruokkimatta? Ei hätää, tähän ongelmaan on ratkaisu! Alla olevasta videosta näette kuinka saatte hevosillenne ilmaista ruokaa sekä kuinka saatte ratsukkonne läpinäkyväksi tai vaikkapa hevosenne villiksi. Lisäksi näette myös kuinka pystytte ottamaan tallinne vaatekomeron mukaan minne ikinä menettekin. Suosittelen katsomaan videon korkeimmalla laadulla!


Haha voi ei, kuulostimpa minä äsken ihan ostoskanavalta.. xD Mutta tosiaan, tällä kertaa päätin väsätä teille tämmöisen videon! Youtubehan on täynnä erilaisia SSO ohjevideoita eri bugeihin liittyen, mutta päätimpä nyt itsekkin tehdä tämmöisen, suomenkielisenä versiona tosin. :) Monet varmasti tietävät jo nämä konstit, mutta toivottavasti edes jollekkin oli iloa ja apua tuosta videosta! Itse olen hyötynyt todella paljon ainakin tuosta komeron mukaan ottamisesta. Sen avulla saan raahattua kaikki vaatteeni mukaan vaikka plazalle shoppailureissuille, jolloin minun on paljon helpompi kehitellä asuja.
Pelistä löytyy myös useampia eri keinoja saada nämä samat bugit aikaan, mutta nämä olen kokenut itse ehkä kaikista helpoimmiksi. Ei tarvitse poistella tai muokata datoja, eikä tarvitse pyytää kaveria auttamaan. Nyt vielä hieman selvennystä videoon liittyen:
- Sinun täytyy pystyä taluttamaan hevostasi.
- Kotitalliksi käy mikä tahansa talli.
- Penkiksi käy mikä tahansa penkki.
- Eläinkaupan sijaan voit käydä esimerkiksi Silverglade villagen kellotornissa
- Läpinäkyvää ratsukkoa tai villihevosta tehdessäsi sinun ei tarvitse käydä kaupassa asti. Voit mennä tallinvaihto ikkunan kanssa suoraan myytävän hevosen luokse, jolloin suljet tallinvaihdon pois myynti-ikkunan avattuasi.
Pahoittelen videon huonoa laatua sekä musiikkivalintaa! :'D En jaksanut odotella pitkän videon renderöimistä hyvälle laadulle, taikka etsiä kunnollista taustamusiikkia.
Saa nähdä, että kuinka kauan tuosta videosta on hyötyä. Nimittäin ensiviikolla saapuvat uudet kotitallit. Mahdotonta sanoa toimivatkohan nämä bugit enää niiden saavuttua. Hitsit kun en aikaisemmin älynnyt tämmöistä videota tehdä!
Mutta nyt sanon teille taas heippahei ja moikkamoi! :)

1 kommentti:

  1. Toi komerojuttu on kyllä kätevä ja onneksi nopea toteuttaa :D Pitää ehdottomasti kokeilla (y)

    VastaaPoista