keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Poro uimassa

Heippa! Tähän alkuun heti pieni tiedoitus. Tulen vaihtamaan blogini ulkoasun kokonaan joko tänään 23. päivä tai sitten huomenna, eli 24.päivä. Hieman riippuen siitä, miten joulutohinoiltani ehdin. Ulkoasun vaihtamisen ajaksi laitan blogini yksityiseksi, eli vain minä voin nähdä sen sisällön. Älkää siis ihmetelkö, jos ette tänään tai huomenna johonkin kellon aikaan blogiini pääse!
En osaa vielä sanoa, että kauanko ulkoasun vaihtaminen vie aikaa. Tuskin kuitenkaan paria tuntia pidempään. Tulevan bannerini sain jo eilen valmiiksi, mutta muuten minulla ei ole mitään ideaa ulkoasun kokonaisuuden suhteen. Haluaisin tehdä blogistani vähän omaperäisemmän näköisen. Nykyinen ulkoasu on niin tylsä ja se jopa ällöttää minua. No, täytyy katsoa mitä saan vähäisillä taidoillani aikaan! Onneksi blogikoodit ovat olemassa. 


Aivan. Kauan odotettu ja toivottu talutus saapui edellisellä viikolla peliin. Taluttaaksesi hevosta sinun on oltava vähintään 10 tasolla, Star rider ja maksettava 135sc hevoskouluttajalle, joka opettaa sinut taluttamaan. Näitä hevosien kouluttajia löytyy ympäri peliä, esimerkiksi Marleyn tilalta ja Jorvikin tallin kentältä. Kun olet oppinut taluttamaan voit taluttaa aina kaikkia hevosiasi, vaikka Star riderisi päättyisi. Taluttaminen luonnistuu siten, että menet hevosesi pään vierelle seisomaan ja painat alas ilmestyvää nappia.
Mitäs minä tuumailen taluttamisesta? Onhan tuo todella hauska lisäys peliin, vaikka onkin tavallaan hieman turha. Iloa ja hupia se tuottaa, mutta ilman sitäkin olisi kyllä pärjätty. Mielestäni SSO on toteuttanut taluttamisen yllättävän hyvin. Eihän se ehkä täysin luontevalta näytä ja eteneminen on hidasta, mutta SSO sanoi joskus kauan sitten, etteivät taluttamista pystyisi toteuttamaan. Ja nyt he kuitenkin toteuttivat sen monien pyyntöjen jälkeen! Ymmärrän täysin, että miksi taluttaminen maksaa. Se on ollut varmasti hyvin vaikea toteuttaa. Tuota tasorajoitusta en sen sijaan ihan ymmärrä.. :D
Minusta on hieman hassua ja jopa ärsyttävää, että ihmiset valittavat talutuksen hinnasta. Talutusta pyydettiin, nyt se saatiin, maksakaa tai olkaa maksamatta. Ja huom. tämä on siis vain minun mielipiteeni! Ei ole tarkoitus loukata ketään, puhun vain yleisellä tasolla.


Inhottaa myös se ainainen sc, sr ja ilmaisten vaatteiden ja varusteiden kinuaminen, jota esiintyy paljon muun muassa Facebookissa, Instassa sekä muissa somen kanavissa. Kinuamisen lisäksi myös jatkuva valittaminen on tyhmää. SSO antaa meille pelaajille todella, todella paljon ilmaiseksi kaikenlaista, ja silti jotkut (edelleenkin puhun yleisellä tasolla, en syytä ketään tiettyä) ovat aina vain kinuamassa lisää?! Nyt joulukuussakin SSO on pyörittänyt joulukalenteria *naps*, jonka muutamista luukuista on paljastunut muun muassa ilmaisia vaatteita. Muutamista luukuista on tullut taas esimerksiksi väritys- ja taustakuvia, jolloin osa pelaajista on aloittanut taas märisemisen. Aina pitäisi olla jotain parempaa, eikä mihinkää tyydytä.
Täytyy oikeasti muistaa olla kiitollinen siitä mitä saadaan ja kuinka SSO oikeasti kuuntelee meidän pelaajien toiveita! Harva peli päivittyy joka viikko tuoden uusia asioita mukanaan, ja harva peli antaa pelaajilleen takaisin näin paljon. :') 


Jouluaatto tosiaankin kolkuttelee jo ihan oven takana. Joulu se on myös saapunut itse peliinkin! Perinteiset jouluporot jolkottelevat jo neljättä joulua ympäriinsä. Ne ovat siis jo vanhimmille pelaajille ehkä hieman kulunut juttu. Minullakin on ollut poro jo useamman kerran, mutta ainahan semmoinen sarvipää jaksaa huvittaa ja tuottaa iloa! Tänä vuonna porot ovat taitaneet tuoda myös hieman ylimääräistä väriä peliin. Olette varmasti huomanneet aprillipäivien sateenkaarihevoset, joita vilahtelee aina siellä ja täällä..? :'D Nämä sateenkaarikaverit ovat ymmärtääkseni porojen aiheuttamia. 
Ja tässä on tämän postauksen loppu. Seuraavan postauksen saapuessa blogiani koristaakin jo täysin uusi ulkoasu. Sitä odotellessa sanokaamme jälleen heippahei ja moikkamoi! Kertokaa muuten toki kommenteissa, että mitä mieltä te olette taluttamisesta sekä tietysti kinuamisesta ja valittamisesta?
Ja oi! Pelin päivitys tuo tänään mukanaan jatkoa pelin tarinalle. Olen todella innoissani!!

Onko karhukin kokenut muodonmuutoksen?


Poroa uittamassa.. 8) Se pyöri hauskasti ympyrää tuossa vedessä.

Grene perkele. Yhtä vanha ja nuhjuinen kuin aina.. :')


Poron saa ratsuksi, kun on suorittanut kaikki joulutehtävät!

Kebu palasi saarelta! Ehti tulla jo ikävä.. :')Nyt ei pääse hevonen karkuun!

Lucia kulkue 13.12.Loppuun vielä lyhyt video, jonka tein alunperin NSG'n joulukalenteria varten. Tässä vielä linkki, että voit käydä katselemassa NSG'n hienot luukut, sekä tästä pääset katselemaan videoni Youtubessa.

13 kommenttia:

 1. Ahh! Rakastan noita laseja mitä pidät koko ajan :DD Sopii hyvin hiustyyliin :P Onko muuten uusi vai onko ollu pitkäänki toi tyyli?

  Mukavaa joulua sinulle! :) Odotan innolla uutta ulkoasua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh minäkin pidän noista laseista todella paljon! :') Hmm.. Onkai minulla ollut nämä hiukset jo parisen viikkoa..? En ihan tarkalleen muista. :'D

   Samoin, hyvää joulua sinullekkin! ♥

   Poista
 2. Oon tosi huono kommentoimaan blogeihin, mutta pakko kyllä sanoa, että tuo kinuaminen on tosi raivostuttavaa! Olen täysin samoilla linjoilla, sso antaa ihan hirveästi kaikkea ilmaiseksi, consejakin on tullut tässä loppuvuoden aikana jatkuvalla syötöllä, mutta silti täytyy valittaa, ja vaaditaan vain lisää ja lisää. En ymmärrä. :( Ei kaikkia voi miellyttää nuo ilmaistavarat, joita sso antaa, sehän nyt on selvää. Täytyy kuitenkin muistaa, että hyväähän he vain tarkoittavat.

  Ja hei Eve, älä vähättele sun taitoja! Mun mielestä sun blogi on jo nyt omaperäinen, ja on ihailtavaa, kuinka paljon panostat siihen. Vaikka kommentoinkin tosi harvoin, seuraan tätä blogia silti silmä kovana ja uudet postaukset on pakko lukea heti. Mielestäni blogisi on ehdottomasti laadukkain suomalainen sso blogi, jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä.. :/

   Ää voi ei, kiitos Sabu todella ihanasta ja pitkästä kommentista! Kiitos todella paljon :') ♥ Ainakin yritän parhaani!

   Poista
 3. Oon ihan samaa mieltä tosta kinuamisesta. On suoraan sanottuna hirveää, kun Facebook on täynnä valitusta. Aina pitäisi saada ilmaiseksi jotakin eikä mistään olla kiitollisia. Mua niin surettaa sso:n tekijöiden puolesta :( Onneksi he saavat paljon myös hyvää palautetta.

  Ja on ihan ymmärrettävää, että talutusnuorassa maksaa. Sitä tosin ihmettelen, että pitää olla 10-tasolla ja sr. M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tuo on niin totta! :/ Sekä harmillista.. Tuo taso ja sr vaatimus kummastuttaa minuakin, mutta ehkä niille on kuitenkin jotkin järkevät selitykset ja periaatteet. :o

   Poista
 4. voitko auttaa,koska haluun poron,yritän tehä joulutehuja mutta en vain tiedä mitkä ovat joulutehuja ja mitkä EI :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulutehtäviä löytyy Silverglade Villagesta Councilmanin luolta sekä Jarlaheimistä joulupukin luolta. :) Toki tehtävät johtavat välillä muillekkin paikoille, mutta pääasiassa ne pyörivät noilla kahdella paikalla. Jos tehtävien tekstejä jaksaa yhtään seurata, niin huomaa varmasti välillä puheet joulusta (christmas sitä ja tätä). Joulutehtävistä saa myös usein palkkioksi hopeisia ja kultaisia kolikoiden näköisiä "toiveita". Näin tunnistaa joulutehtävät. :)

   Poista
 5. Aivan ihana♥ VOiaitko jossain vaihees lähettää sen vastauksen x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oijoi, olen tainnut hukata viestisi kokonaan! D: Sori! Jos oikein vain satun muistamaan, niin kysymyksesi koskivat enimmäkseen Alicia Onlinea? En ole pelaillut Aliciaa enää aikoihin, joten en välttämättä osaisi edes vastata kysymyksiisi kaikkien uudistuksien takia.. :/

   http://jorvikshadow.blogspot.fi/ Tämän blogin kirjoittaja saattaisi ehkä kuitenkin osata vastata. Kannattaa kysyä häneltä!

   Poista
 6. Omasta mielestänikin tuo sc:n kinuaminen on älytöntä, melkein missään muissa peleissä ei ylipäätänsä saa niitä edes ilmaiseksi, porukan pitäisi olla kiitollisia.

  Ja täytyy kyllä myöntää että kuulun noihin jotka valittavat talutuksen hinnasta. Musta on okei että se maksaa, mutta että noin paljon? Joku 70-80sc oisi ehkä ollut sopivampi, koska talutushan on sinäällään täysin turha toiminto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :/ Jokin raja pitäisi johonkin osata vetää!

   Diih, toisaalta kun tuota talutuksen hintaa tuolta kantilta ajattelee.. :o Mutta mielipiteensä kullakin!

   Poista
 7. Kuinka pitkään noita poroja saa ja pysyykö se sinulla aina??

  VastaaPoista