sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Viipottaja

Tervehdys! En ole saanut tällä viikolla suoraan sanottuna yhtään mitään aikaiseksi. Olen vain viipottanut ympäriinsä ja tehnyt ainakin muutamaa eri asiaa yhtäaikaa, eikä kiinnostukseni ole riittänyt mihinkään. Tietokoneelle päästyäni olen saattanut ensiksi mennä 20 minuutiksi SSO'hon pelailemaan, jonka jälkeen olen editoinut videota 10 minuuttia ja seuraavaksi aloitankin muokkaamaan kuvaa hetkiseksi. Pian löydän tieni jälleen SSO'n maailmaan.. Kunnon hulinaviikko! Tuntuu kuin en osaisi keskittyä yhtään mihinkään.. :'D
Tämä bloginikin on ollut jälleen hieman hiljaisena, mutta pistetään se vaikka tämän keskittymisen puutteen piikkiin. Hah!
Halloween lähti viimeisimmän päivityksen mukana pois. Se on hieman harmi, sillä pidän halloweenista oikein kovasti. Tätä juhlaa jäi kuitenkin muistuttamaa Even naamaa koristava iki-ihana vampyyrimeikki! Saa nähdä, että kuinka kauan jaksan tuota valkonaamaa katsella. Viime vuoden halloweenina ostamastani vampyyrimeikistä luovuin vasta tammikuussa! Ehkä voisin pistää tällä kertaa hieman paremmaksi ja pitää tätä meikkiä pidemmän aikaa.

Oli ehkä yksi huonoimmista ideoistani ostaa Misterille tälläinen harjatyyli..

Viimeisimpänä keskiviikkona varmistui tieto, että uusi alue nimeltään Epona aukeaa seuraavan päivityksen mukana! Yay! Odotan tätä uutta aluetta todella innolla, kuten varmasti moni muukin. On mahtava tunne päästä tutkimaan uutta aluetta, nähdä kaikki uudet maisemat ja kuulla uudet musiikit taustalla. Ah! Mielestäni tällä alueella on kuitenkin hieman tyhmä nimi. Epona?! Ensimmäisen kerran tästä lukiessani silmäni väänsivät Eponan Ebolaksi. Enkä varmasti ollut ainoa!
Aiheesta toiseen. Minulla alkaa olemaan noita hevosia jo ihan hyvän pituinen lista. Sen takia olenkin miettinyt, että pitäisikö minun tehdä omat sivunsa eri sukupuolisille ratsuilleni tai jaotella ne jollakin toisella tavalla? Alkaa olemaan jo aika hidasta hommaa kelata noin pitkää esittelysivua alaspäin. Toisaalta, pidän itse tosi paljon tuommoisesta yksittäisestä hevossivusta. Se on hyvin simppeli kaikin puolin. Mitä mieltä te olette? Yksi vai useampi sivu?Edellisenä perjantaina, joka sattui olemaan surullisen kuuluisa perjantain 13. päivä, ympäri maailmaa sattui monenlaisia kauheuksia. Näistä suurin juttu taitaa olla Pariisin terroristi-iskut, joiden takia kuoli ja haavoittui hyvin, hyvin paljon ihmisiä. Nämä hirveät tapahtumat heijastuvat ja vaikuttavat koko maailman menoon. Suru saapui osittain myös SSO -maailmaan. Ympäri eri servereitä on pidetty muun muassa #prayforparis vaelluksia ja muutenkin pukeuduttu Ranskan väreihin. Eihän tuommoinen oikeastaan mitään auta, mutta ehkä se tuo meille jonkinmoista lohtua. Hyi kamala kuinka julmia ihmisiä maailmasta oikein löytyy..
Itse osallistuin myös yhdelle tuommoiselle #prayforparis vaellukselle. Vaeltamassa oli paljon ihmisiä useasta eri maasta. Vaikka aihe olikin haikea, oli vaelluksella silti leppoisa tunnelma. Ihmiset rupattelivat kaikenlaista aiheeseen liittyen, mutta myös aiheen vierestä. Retken vetäjänä toimi eräs clubikaverini Diana.
 

Tänään sunnuntaina oli NSG'n tämän kuukauden muotikisa. Yleensä hevonen varusteineen on osana asukokonaisuutta, mutta tällä kertaa hevoset jätettiin kokonaan pois! Ihan mukavaa vaihtelua. Muotikisan aihe oli täysin vapaa, joten asun keksiminen ei tuottanut ainakaan minulle yhtään vaikeuksia. Kunhan laittoi jotain päälle!  
Taidan päättää tämän viipottavan postauksen tähän! Kuvapostaus, josta puhuin jo edellisessä postauksessa olisi tulossa julkaistavaksii tällä viikolla! Vihdoinkin jotain erikoisempaa. Sitä odotellessamme sanokaamme jälleen heippahei ja moikkamoi!
#prayforparis #prayforworld

Vaeltajia oli sen verran paljon, ettei niiden määrä välity kunnolla kuvista.
Kaunis Silo hevoseni on palannut pois saarelta!

Quarterhevonen + pieni kulmallinen huopa = lipputanko


Linpputangon kanssa lenkille..


14 kommenttia:

 1. En ehtinyt viikonloppuna pelailemaan, joten en tiennyt noista vaelluksista. Mutta tuollainen yhteisöllisyys on aivan ihanaa.

  Eponasta mulle tuli ainakin mieleen joku vauvojen ruoka tai joku muu vauvatuotemerkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olen samaa mieltä! :') Hah! Epona sopisi kyllä oikein hyvin jollekkin vauvatuotteelle!

   Poista
 2. Itsekkin luin eka et Ebola :D Itse en päässyt koneelle ja olin pihalla maailman tapahtumista. Vasta sunnuntaina sain tietää ja kyllä pala nousi kurkkuun :I
  Kauhee miten ihmiset vaan tappaa toisiaan...

  VastaaPoista
 3. Yksi sivu on kivempi :)
  Kauheita ihmisiä on kyllä olemassa! Kauheaa toi Pariisin tapahtuma D:::
  #prayforparis
  -Vane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! :]
   Mmm.. :/ Maailma osaa olla kyllä julma..

   Poista
 4. Ihan mielettömän hyvä idea järjestää tuollainen vaellus! #prayforparis

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus♥ Tulee aina vain hyvä mieli kun luen näitä postauksia ;D Kiitos jälleen uudesta postauksesta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kun tykkäsit! c: Kiitos kovasti ♥

   Poista
 6. Tuo Ranskan juttu on kyl aivan kauhee :( Varsinki ku osa ite Ranskalaisista oli mukana siinä hyökkäyksessä :( Ja täällä päin oli joku poika hukkunut x(
  Mut hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä.. Todellinen perjantain 13. päivä.. :(
   Oi kiitos paljon!!

   Poista