tiistai 3. marraskuuta 2015

Level up!

Heippa! Edellisenä keskiviikkona (28.10) tuli kuluneeksi kokonaiset kolme vuotta tämän blogin ensimmäisestä postauksesta. Hui! Ovatpas vuodet vierineet varsin nopealla vauhdilla eteenpäin. Näin menneiden vuosien postaustahtia selaillessani huomaan, että postauksien vuosittainen määrä on vähentynyt hurjasti. Siitä voi kuitenkin tulkita vain sen, että elämäntilanteet muuttuvat.. Vaikka postauksien määrä on laskenut, niin toivottavasti sentään niiden laatu on noussut!
Tästä tulikin mieleeni kysymys, että kuinka kauan te lukijat olette oikein seurailleet blogiani? 
Samaisena keskiviikkona peliin saapui myös kauan odotettu Halloween! Juhla toi mukanaan pitkälti paljon edellisten vuosien Halloween juttuja, kuten esimerkiksi kummitusten metsästyksen, kellarin kurpitsajahdin, omenasangot ja samoja vaatteita sekä varusteita. Näiden lisäksi SSO oli kuitenkin keksinyt myös kaikenlaista pientä ja suurta uutta.
Goldeniin Robin ja Bobin luolaan saapui aivan uusi Halloween tehtävä. SSO varoitteli pelin uutisten puolella, että tämä tehtävä saattaisi hieman pelottaa nuorimpia pelaajia. Tämä sai odotukseni tehtävän suhteen nousemaan, sillä eihän tämmöisiä varoituksia ollut ennen näkynyt. 


Tehtävissä oli ensiksi pientä alkusähellystä, mutta pian alkoikin jo tapahtumaan kummia. Rob oli onnistunut hukkaamaan Goldenin metsään erään patsaan, jossa asusti haamu. Minut lähetettiin toki sitten tuota patsasta metsästämään. Parhaani mukaan yritin patsasta etsiskellä, mutta törmäsinkin siinä sitten hyvin karmivaan tyttöön. Tyttö kertoi minulle, että hän voisi näyttää patsaan sijainnin ja niinpä lähdinkin seuraamaan tätä tyttöä.
Patsaan löydyttyä tyttö kysyi, että voisinko ottaa hänet hevoseni kyytiin vastapalvelukseksi. Kun autoin tytön hevoseni selkään, hän muuttuikin aivan yhtäkkiä hurjaksi pimeyden hirviöksi.. Boom. Ja tämän enempää en tehtävistä paljasta!
Itse pidin näistä uusista Halloween tehtävistä oikein kovasti. Juoni oli kiva sekä tehtävät olivat hyvin toteutettuja ja monipuolisia. Loppuratkaisun lähestyessä näytölleni pamahti vielä kaiken lisäksi "Level up!" -teksti. Yaaay!! Nyt olenkin siis tasolla 18! :D Tehtävien ja dailyjen ahkera tekeminen on ehdottomasi ollut kannattavaa!


Minulla on taas viime aikoina ollut aikalailla kiireitä. Sen takia minulla onkin jäänyt hevosten treenaaminen vähemmälle. Ensimmäisen shirehevoseni Fantin sain vasta tänään 15 tasoiseksi ja toinen jättiläiseni Morningflower (jolla ei ole vieläkään lempinimeä) lusmuilee edelleen 2. tasolla. Uusia hevosia en ole kuitenkaan ostamassa aivan hetkeen, joten eihän minulla ole tässä mikään kiire treenailemaan.
Tänään siivosin taas kaverilistaani oikein kunnolla. Listalleni jätin vain pelaajat joiden kanssa tulee juteltua suhteellisen usein sekä myös ne, joihin ole joskus tutustunut hieman paremmin. Saattaa toki olla, että olen vahingossa poistellut kaverilistaltani myös sellaisia pelaajia, joita ei ollut tarkoitus.. :D Pyytäkää toki uudelleen kaveriksi! Ja muut myös. Hyväksyn kaikki kaveripyynnöt ja minulle saa tulla juttelemaan aivan vapaasti!
Minulla ei kuitenkaan ole nyt juuri muuta kerrottavaa. Viikonloppua varten olen suunnitellut erästä aiheellista kuvapostausta, mutta saa nähdä, että ehdinkö sen toteuttamaan. Heippahei ja moikkamoi!
Ihanan kamala kellarin kurpitsajahti.

Onpas kyllä valtavia omenoita..

Halloweenin meikit.

Ostin Evelle myös tänäkin vuonna vampyyrimeikin!


"You'll never find it!" hän sanoi..
18 kommenttia:

 1. Kohta taitaa tulla vuseuraillut tätä :'D
  -VANE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho siis vuosi siitä kun aloin seuraamaan tätä XDD

   Poista
  2. Heh oletkin seuraillut minua siis jo hyvän aikaa.. 8) Mukava kuulla!

   Poista
 2. Hui kauhistus! Sinä pääsitkin jo 18 levelille ja minulla vielä puolet jäljellä. Onnea vain! :'D Hmm.. Olisinkohan muuten lukenut blogiasi 5kk, ehkäpä? En ole siitä niinkään varma, mutta niin ainakin luulisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh niin tein! :'D Thanks! Kyllä se 18 taso nopeasti saapuu, kunhan vain jaksaa ja muistaa tehdä kaikki tehtävät yms. :')

   Poista
 3. pian varmaan 3 vuotta seurannu sun blogias :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Oletpas sinä seuraillut blogiani jo varsin pitkän aikaa.. 0:

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Oon lukenu sun blogia viimevuoden joulusta asti :) Onko 18 levuset nopeempia kuin 17 levuset? Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mukava kuulla! :) Ja kiitos!
   17lvl olevilla on kisakamojen päällä ollessa riding kohdassa pisteitä 42 (muistaakseni..) ja 18lvl olevilla se on taas 43. Eli 18lvl pelaajat taitavat olla hieman nopeampia!

   Poista
 5. Vau oot jo 18lvl! Onnea! :D Itseltä puuttuu n. sentin pätkä 18 leveliin :D tekstissä kirjoitit että ahkera tehtävien ja dailyjen tekeminen on kannattanut. Ei kait noiden dailyjen tekeminen XP:tä nosta? Itse ainakin näin luullut. Jos siis puhut sinisistä pallotehtävitä? Kerran aikaisemmin ollut tästä puhetta jonkun kanssa ja testasin katsomalla XP:täni ennen ja jälkeen, eikä noussut luku ollenkaan. Eikä myöskään tehtävän annossa luvata XP palkkiota. Vain suosiota ja rahaa. Olenko kuitenkin ollut väärässä? :) Niin ja mä oon kyttäillyt blogiasi jo varmaan 1,5 vuotta :D -Ximena Pinkrock

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eve varmaan tarkoitti dailyjen tekemisellä sitä, että hän on saanut tehtyä auki niiden avulla :D (Sori vastasin Even puolesta)
   ~Tanja Kittenforest

   Poista
 6. Juu ei mitään. :D Ja aivan juu... Dailyillä suosiota ja suosiolla mahd. lisä tehuja. :) Enpäs taas muistanut :D
  -Ximena Pinkrock

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä paljoa enää puutu 18 tasosta! Kirjoitin postaukseen ehkä hieman epäselvästi, mutta tarkoitin juuri tuota mistä Tanja ehtikin jo mainita. :D
   Hui kiva kuulla, että olet lukenut blogiani jo pidemmän aikaa.. :')

   Poista
 7. Ite oon lukenu sun blogia ehkä pian pari vuotta. Huomaa kyllä, että laatu vaa paranee paranemistaa. Oon ollu tosi hiljanen kommentoimaan, todella harvoin ees kommentoin. Pidän sun blogista todella paljon, sun postaukset piristää kunnolla näitä masentavia syyspäiviä :'D Mutta kaikkea hyvää jatkossa, toivottavasti kirjottelet vielä pitkän ajan :)
  Ps. Saako pelissä tulla pyytelemään kamuks ja jutteleen, ku oon niin ujoa sorttia, nähny oon sut parisen kertaa, aina vaan tuijotan ja mietin mitä tehä ja sit jään vaa harmittelee ku en uskalla tulla juttusille. Ois tosi kiva kyl päästä kamulistalles :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta ja pitkästä kommentista! :') +Kaikkea hyvää sinullekkin! Tämmöiset kommentit piristävät vastaavasti aina minun ankeita syyspäiviäni. Tätä blogia kirjoittelen varmasti niin kauan, kun edes hieman aikaa sekä SSO intoa riittää.
   Tottakai saa tulla pyytämään kamuksi ja juttelemaan! Se olisi oikein mukavaa. :3 Rohkeasti vain!

   Poista
 8. Taisin joskus löytää siut youtubesta, kun itse olin vielä nobo :D Silloin kun löysin kanavasi, oli yksi uusimmista videoistasi "Julialla on mopo" Nauroin sille silloin ihan liikaa :') Myöhemmin löysin sitten sun blogin B)

  VastaaPoista