tiistai 13. lokakuuta 2015

Täällä taas!

Tervehdys oikein pitkästä aikaa! Minulla on ollut jo parin viimeisimmän viikon ajan sellainen kutina, että en enää millään haluaisi pysyä erossa tästä blogistani.. :D Ja niimpä päätinkin viime viikonloppuna, että nyt saa taukoileminen riittää. Taukoni on siis vihdoinkin ohitse! Tämä huima paussini kesti jopa noin yhden kuukauden ajan! Blogini ei ole varmasti koskaan aikaisemmin ollut näin pitkän aikaa hiljaisena. Hui!
En sanoisi, että olisin juuri nyt yhtään vähemmän kiireisempi kuin ennen ajan puutteesta johtuvaa taukoani. Mutten siltikään malta pysyä erossa kirjoittamisesta! Saa nähdä, että minkälaiseen tahtiin uusia postauksia tulee jatkossa ilmestymään. Kirjoittelen niitä täysin sen mukaan, että miten oma aikani antaa myöten.


Kirjoitustaukoni aikana on pelin päivitysten puolella tapahtunut kaikenlaista jännää. Muun muassa Fort Pinta on saanut kokonaan uuden ilmeen, Star Stablen 4v synttäreitä on tultu vietettyä ja Shirehevoset ovat saapuneet vihdoin ja viimein peliin! Myös kaikenlaisia lupauksia on tultu kuultua loppuvuoden tuleviin päivityksiin liittyen. Harvest Countiesiin on aukeamassa tänä syksynä täysin uusi alue, kauan odotettu hevosen talutus mahdollisuus on saapumassa ja Shirehevosien lisäksi vielä toinenkin todella toivottu hevosrotu on ilmestymässä. Sekä kaikenlaista muuta mukavaa!
Ja jos vain oikein satuin lukemaan SSO'n Facebook sivuilta, niin pelistä olisi piakoin saapumassa suomenkielinen versio. Huhhuh. Täytyy myöntää, että odotan kauhulla SSO'n suomennettua versiota, jos semmoinen on vain siis tulossa.. :'D Taidan pysyä ihan vain englannin kielessä!


Tästä yläpuolella olevasta kuvasta näette SSO'n syntymäpäiväkamoja kaikilta neljältä vuodelta. 1v ja 2v synttäreillä taisi olla tarjolla vain varusteet hevoselle sekä ratsastajalle villapaita (en tosin enää tuota 1v villapaitaa omista). 3v ja 4v synttäreillä olikin sitten tarjolla kokonainen asukokonaisuus! Itse en pidä näistä kahdesta jälkimmäisestä synttäriasusta yhtään. Hyi aivan kamalia ovat, paitsi nuo tämän vuoden asun rusetit. Ne ovat aika söpöt! :3 Kahden ensimmäisen vuoden synttärikamat ovat sen sijaan oikein mieluisat.


Upeat Shirehevoset tosiaankin saapuivat peliin viime viikolla. En osaa edes sanoin kuvailla, että kuinka iloinen oikein olen näiden jättiläisten saapumisesta! Olen varmasti toivonut jo lähes kaksi vuotta, että Shiret ilmestyisivät peliin ja nyt ne ovat vihdoin täällä! I'm in love! ♥ Shirehevosia saapui kolmea eri väriä, joista jokainen maksaa "vain" 949sc. Olen todella, todella yllättynyt niiden hinnasta! Tinkeritkin maksavat jo 950sc, joten odotin Shireiden hinnan kipuavan vähintäänkin yli tuhannen. Hyvä kuitenkin näin.
Päädyin itse ostamaan mustan Shiren. Olisin halunnut kovasti myös rautiaan yksilön itselleni, mutten kuitenkaan raskinut ostaa sitä, sillä Shireistä tulee varmasti lähiaikoina vielä uusia värejä! Uljas jättiläiseni sai itselleen nimeksi Crazyfather, eli Fantti. Luova nimi eikös..? :'3
Olen kaikinpuolin tyytyväinen Shirehevosiin. Ne ovat oikeasti isoja ja massiivisia muihin hevosiin verrattuna, liikkeet ovat mieluisat ja ylipäätänsäkin nämä hevoset ovat varsin hyvin toteutettuja. Shiret kipuavatkin ehdottomasti suosikkirodukseni SSO'n puolella. Jos jokin miinus täytyisi Shireistä keksiä, niin se olisi niiden tapa syödä maasta. Selkä ja satula pidentyvät hyvin rumasti ja se saa hevosen näyttämään ennemminkin liukumäeltä. 
 
Elena Mclake.

Entäpä mitä NA1-serverillä majailevalla Elena pelihahmolleni kuuluu? Elena matelee yhä 5 tasolla ilman Star Rideria, enkä varmasti tule hänelle sitä koskaan ostamaankaan. Olen tehnyt nuo alempien tasojen tehtävät niin moneen kertaan, että en enää todellakaan jaksa! Eikä aikanikaan juuri nyt riittäisi. Vaikka Elenan taso ei ole mihinkään muuttunut, hän on kokenut silti suuren ulkonäön muutoksen. Nyt hän on nobo, joka ei näytä aivan nobolta. Haha!
Olen myös löytänyt Elenalla tieni erääseen mukavaan clubiin. Clubin omistajaan olen tutustunut jo aikaisemmin Youtuben puolella ja juuri hänen kautta tähän clubiin löysinkin. Asioita kuitenkin hankaloittavat huimat aikaerot. Muut clubilaiset asuvat Amerikassa ja minä asun Suomessa.. :'D Clubin toimintaan on  hyvin hankala osallistua, kun en aikaeroja tiedä, eikä muita clubilaisia näe kovinkaan usein paikalla. Saa siis nähdä, että kuinka kauan Elena tulee tuossa clubissa oikein asustamaan.


Kuten olette varmasti huomanneet, suurin osa blogini postauksista ovat todella pitkiä. Samassa postauksessa on helposti kokonaisen yhden viikon kuulumiset. Jos esimerkiksi päivitys on ollut jännittävä, olen käynyt parilla vaelluksella ja tehnyt sitä sun tätä, nämä kaikki asiat päätyvät samaan postaukseen. Ymmärrettävästi paljosta kerrottavasta syntyy pitkä postaus.
Entä jos tästä lähtien kirjoittaisinkin pitkien postauksien sijaan lyhyempiä postauksia, mutta useammin? Kirjoittaisin erikseen jännittävästä päivityksestä, erikseen vaelluksista ja erikseen muistakin touhuiluista. Mielestäni tämä voisi olla ihan järkevä ratkaisu, sillä tämänkin postauksen kaltaisten jättipostauksien tekemiseen menee ikuisuus. Pienien postauksien (jotka eivät sisällä kovinkaan montaa eri asiaa) tekemisessä ei mene läheskään niin paljoa aikaa, joten minulta saattaisi löytyä aikaa kirjoitella postauksia useammin. Ehkä..
Siispä kysynkin miten teistä lukijoista olisi parempi:
Pitkiä postauksia harvemmin vai lyhyitä postauksia useammin?

Minulla ei ole nyt kuitenkaan juuri muuta asiaa. Tai no ehkä olisikin, mutten viitsi pitkittää tätä postausta enää yhtään enempää! Oli muuten todella mukava kirjoitella tänne pitkästä aikaa. Taukoilu saattoi tehdä ihan hyvää. Toivottavasti aivan kaikki lukijat eivät ole kadonneet sen aikana.. :'D 
Nyt sanokaamme heippahei ja moikkamoi seuraavaan postaukseen asti!

Oikea liukumäki!

Niin ihana pikselinen jätti! ♥Böö!

Shiren jälkeen poni tuntuu sekä näyttää hyvin pieneltä!

Nyt SSO'sta löytyy jopa yhdeksän erilaista hevosrakennetta!Oi että, kun Eve on niin pieni tuolla selässä.. 

Sunnuntaina NSG'n muotikisassa, jossa aiheena oli halloween.17 kommenttia:

 1. Jee! Oon odotanu että tänne tulisi taas postauksia :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ja muuten missä lukee että sso tulee suomeksi?

   Poista
  2. Kyllä! SSO'n Facebook sivuilta tuosta joskus luin :D

   Poista
 3. kiva lukea taas sun postauksia :)
  ja lyhyempiä postauksia useammin.

  VastaaPoista
 4. Vooh, oon jo pitkaan halunnut pitaa tallissa vain erilaisen muotoisia hevosia ja oi kun se sun kuvan perusteella nayttaisi paljon varikkaammalta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Itselleni alkaa vain pian iskeä kriisi, jos hevosia saapuu vielä uusine rakenteineen (aika varmasti saapuu), sillä haluaisin pitää tallissani jokaista hevosmuotoa yhden kappaleen. Tallit kun ovat niin valitettavan pieniä.. :D

   Poista
 5. Sso suomeksi? Haha, innolla ja kauhulla odotan :D Jos sellainen tosiaan tulee, niin taidan kuitenkin pysytellä enkkuversiossa :p Ja ehkä lyhyet postaukset olisivat ihan hyviä, silloin pystyy keskittymään paremmin yhteen aiheeseen ja tulee paneuduttua siihen syvällisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, samoissa tunnelmissa myös itsekkin tuota mahdollista suomiversiota odotan.. :D

   Poista
 6. Annan sso'lle 10 pistettä ja papukaija merkin jos (ehkä) tulevasta suomen kielisestä versiosta saa jotain selvää xD Eniten ootan talutus animaatioita :3 Eihän talli ole mitään ilman riimuja ja riimunnaruja? Muuten pystyyköhän lukiaksi ilmoittautua puhelimella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha.. xD Taluttaminen tulee varmasti olemaan aivan huippu juttu! Innolla odotan itsekkin sitä :3

   Kyllä minun mielestäni, ainakin tietynlaisissa tapauksissa. Jos nettiselaimen kautta mentäessä blogi näkyy mobiiliversiona (kuten esimerkiksi minun blogini puhelimella katsoessa), täytyy ensiksi rullata blogiin saavuttua näkymä alas ja painaa nappia "Näytä internetversio" . Tämän jälkeen näkymä on samanlainen kuin tietokoneella katsottaessa ja tällöin pystyt painamaan lukijapalkkia.
   Muunlaisissa tapauksissa en osaa neuvoa.. :D

   Poista
 7. Kiva postaus ja ihanaa kun tuli postaus! :) Ite odotan innolla taluttamista, mutta toivottavasti sso osaa tehdä sen järkevästi ja oikein, että se näyttäisi siltä, että olisi edes sinne päin. :D Muuten! Millä editoit sun videos? Onko se helppo käyttää ja kannatatko sitä? B)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :3 Ja niimpä!
   Editoin videoni Sony Vegas Pro 11 ohjelmalla. Olihan sitä aluksi hyvinkin hankala käyttää, kun en ollut tuon kaltaisia ohjelmia ennen testannut. Sitä oppi kuitenkin suhteellisen nopeasti käyttämään tutorialeja katsomalla sekä ihan vain kokeilemalla, että mitä mistäkin napista tapahtuu. :D On siis pienen opettelun jälkeen helppo käyttöinen ja kannatan!

   Poista
 8. Jee vihdoin tauko loppu :D Ja ehkä lyhyempiä postauksia useammin. Ootan super paljo tuota talutus animaatiota! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! Itsekkin odotan sitä oikein kovasti.. :3

   Poista