tiistai 15. syyskuuta 2015

Tauon paikka

Moikka! Olen tullut siihen tulokseen, että minun on aika pitää pieni tauko blogistani. Minulla ei vain juuri nyt ole yhtään aikaa kirjoitella tänne. Sen olette saattaneetkin jo päätellä viimeisempien viikkojen postaustahdista. Jokaikisen postauksen tekeminen vie minulta valehtelematta useamman tunnin, enkä todellakaan halua alkaa kirjoittelemaan tänne kauheassa kiireessä. Siitä ei syntyisi mitään muuta kuin pelkkää sotkua.
Aikaani vievät ymmärrettävästi eniten IRL asiat, kuten koulunkäynti, kaverini ja harrastukseni. Ne ovat tietysti myös ne tärkeimmät, jotka aikaani saavat. Oikeastaan tänne blogiini kirjoittelemisestakin on syntynyt minulle jo harrastus, josta pidän todella kovasti, mutta tämä on myös se asia, josta joustan ensimmäisenä. Minulla on tällä hetkellä myös niin paljon tekemättömiä hommia ja projekteja, jotka haluan saada tehtyä pois mieltä painamasta.
Taukoni kestää niin kauan, kunnes saan tehtyä kaikki tekemättömät ja keskeneräiset hommani loppuun. Saattaa siis olla, että blogini on hiljaisena vain kaksi viikkoa. Saattaa kuitenkin käydä myös niin, että blogini on hiljaisena kokonaisen kuukauden. En osaa sanoa vielä.
Sen voin kuitenkin sanoa, että palaan kirjoittelemisen pariin niin pian kuin voin! Mieluisaa harrastusta ei noin vain lopeteta.
Hyvää alkanutta syksyä kaikille!Ostin Evelle uudet hiukset!


Edellisellä viikolla torstaina yöpukuvaelluksella.. :3Perjantaina oli Nsg'n tämän kuukauden muotikilpailu, joka olikin tällä kertaa rumuuskilpailu!


Jälleen vaeltamassa.


Mahtava poppoo <3


Tänään villihevosvaelluksella, jolla toimin itse vetäjänä.Pitihän sitä hevostenkin päästä picnikille.. :')

HUOM! Vaikka blogini on tauolla, en kuitenkaan taukoile pelaamisesta! 8)

8 kommenttia:

 1. Really sad :'( Mutta ymmärrän hyvin että kyllä irl on kuitenkin tärkeämpää, jos aikoo menestyä elämässä :'D :)

  VastaaPoista
 2. Nuo Rampan varusteet on aivan ihanat :3

  VastaaPoista
 3. On ihan ymmärrettävää, ettei ehdi kovin usein kirjoittaa blogia, kun koulukin on alkanut. Kannattaa vaan rauhassa keskittyä tärkeimpiin juttuihin :D

  VastaaPoista
 4. Hohoho minä kaverin ukolla kuokka vieraana :3

  VastaaPoista