keskiviikko 19. elokuuta 2015

Täydellisen hiljaista

Tervehdys pitkästä aikaa! Kuten olette varmasti huomanneet, niin blogissani on ollut nyt hyvin hiljaista. Edellisestäkin postauksesta on kulunut jo yli viikko! Hui. Syynä hiljaisuudelle on ollut intoni kirjoittamiseen, joka oli koko viime viikon täysin nollassa.. :'D Pitkien koulupäivien päätteeksi olen mieluummin rentoutunut lämpimistä ilmoista nauttien, sen sijaan, että olisin ahertanut SSO juttujen parissa.
Mutta jospa tämä tästä! Intoa alkaa jo löytyä. Tosin ajan löytyminen on sitten aivan oma asiansa. Toivon mukaan tällä viikolla olisi kuitenkin tulossa vielä toinenkin postaus, jota olen jo valmistellut hiemaisen tämän ja eilisen päivän aikana.


Kaksi edellistä päivitystä ovat suoraan sanottuna olleet todella laimeita. Viime viikolla Moorlandin Jennan kissa oli kadoksissa. Tehtävänä oli tietysti sitten etsiä tämä kadonnut kisuli. Kun kissa oli löytynyt ja päässyt takaisin kotiinsa, palkkioksi sai eräänlaiset ruskeat bootsit.
Tällä viikolla (tai oikeastaan tänään..) Goldenin Cape Westin kalastuskylään saapui valtava jäälautta. Tämän jäälohkareen mukana saapui aivan ihastuttavia kuutteja sekä muutamia somia vaatteita myyntiin. Näitä kuutteja on siis mahdollista ostaa omaan satulalaukkuunsa keikkumaan, kuten muitakin pelin lemmikkejä. 
Osa näistä suloisista kuuteista olivat tuttuja jo tämän samaisen jäälautan edellisen vierailun jäljiltä (viimeksi tämä jäämöhkäle oli ankkuroituneena Forgotten Fieldseille). Uusia kuutteja oli toki myös ilmestynyt! Jos haluatte itsellenne tämmöisen suloisen karvakaverin, niin suosittelen kiirehtimään. Jäälautta tuskin säilyy paikoillaan kovinkaan kauan.
Nyt kun näistä lemmikeistä tuli jo puhuttua; Minun mielestäni on aivan tavattoman typerää, että pelin pikkueläimiä voi pitää vain satulalaukussa koristeena! Kyseessä on toki hevospeli, mutta eikö silti olisi paljon järkevempää, että nämä lemmikit vaikka eleleisivät omassa kotitallissa omaa elämäänsä. Ihan mitä vain, kunhan niistä olisi edes hieman enemmän iloa. On muutenkin niin kovin julmaa kannella lemmikkejä ympäriinsä epämukavassa laukussa!

Vaelluksella joskus edellisellä viikolla.

Päivitys toi mukanaansa myös uusia nimiä clubeille. Edelliset kun alkoivat olla niin kovin vähissä. Uudet nimet toivat tottakai mukanaansa myös paljon uusia clubeja. Nyt global -chat täyttyykin lähinnä clubi kutsuista sekä -huhuiluista. Haha mikäs siinä!
SSO paranteli myös hieman pelin grafiikoita. Itse en kuitenkaan mitään huomattavaa eroa entiseen verrattuna ole huomannut.

Uudet hiukset!

Noin viikko sitten sain tarpeekseni Even blondeista leteistä ja aloinkin kovasti kaipailemaan uusia hiuksia. Halusin kokeilla jotain aivan uutta ja jättää jo kokeillut hiustyylit omaan arvoonsa. Kampaamot läpi kierrettyäni päädyin ostamaan Goldista eräät lyhyehköt oranssit hiukset. Hiuksien väri on mielestäni todella kiva, mutten ole kuitenkaan varma, että pidänkö niiden mallista. Ehkä minun täytyy vain tottua niihin!
Eräänä kauniina päivänä sain myös päähäni ottaa aloitushevoseni Grenen pois saarelta takaisin talliani täyttämään. En edelleenkään pidä yhtään Grenen värityksestä, mutta jotenkin kun näin ajattelee, että kuinka siistiä onkaan, että tuon kaltaisia hevosia ei voi mistään ostaa.. :'D Eikä monia muitakaan aloitushevosten värityksiä! Siinä ensimmäisessä hevosessa on vain sitä jotain.
Epäilen kyllä vahvasti, että Grene lähtee pian takaisin saarelle. On se kuitenkin sen verran ruma ja nuhjuinen ainutlaatuisuudestaan huolimatta.  Haha!
Nyt taidan päättää tämän postauksen tähän. Moikkamoi ja mukavaa päivänjatkoa kaikille! 
 

Kovin realistinen peili.. :D


Grene lentää ja liitää!Vanun pitämällä katrillitunnilla eilettäin.

Sekamelska!


Sunnuntaina tuli pelailtua Zoen ja Wilman kanssa samalla Skypessä puhuen.


Mielestäni tämä jäälautta ei oikein sovi Goldenin syksyiseen olemukseen.. :'D


Jokainen kuutti maksaa 50sc.

Pari vanhempaa tanssikuvaa.

Meno kohdillaan!16 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus taas! :) Miten SSO'hon voi lisätä sähköpostin? Kun mulla tulee kun painan sitä chat windouta, että mun pitäisi lisätä sähköposti. Miten ja mistä? Kiitos jos pystyt auttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun pitää mennä sähköpostiisi ja avata sso n lähettämä viesti ja painaa: ''Activate Star Stable'' Jos edes muistan oiken XD
   -Odette

   Poista
  2. Kiitos avusta!

   Poista
 2. Uudet hiukset kivat, mutta ehkä vanhat sopivat paremmin eri asuihin. Kiva postaus kyllä :)
  -Odette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kivat noi uudet hiukset mutta niihin ei mun mielestä sovi noi lasit:) voisitko laittaa seuraavaan postaukseen Even ilman laseja?

   Poista
  2. Odette: Joo totta! Oranssi ei nimmitäin sovi kovinkaan monen värin kanssa yhteen. Kiitos paljon! x)

   Anonyymi: Haha itse olen aivan rakastunut kaikkiin pyöreisiin laseihin ja pidän niitä usein asusta ja hiuksista riippumatta. :'D
   Jos en seuraavaan niin sitä seuraavaan ainakin!

   Poista
 3. xD Hienot tanssikuvaat (paras asento miulla). Ihana potta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo ole potta.. :( Potta on aivan eri kampaus!

   Poista
 4. Voisit tehdä semmosen bugi-glitch postauksen ja sen omat sso-hepat irl postauksen uudelleen ku sul on nii paljon uusii hevosii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä.

   Poista
  2. Hmm,täytynee miettiä! :) Hyviä ehdotuksia.
   Tosin tuota ehdottamasi kuvapostaus olisi hyvin hankala toteuttaa, sillä on niin kovin vaikeaa löytää oikeanlaisia kuvia, joita saisi käyttää.

   Poista
 5. Olisi muuten aivan mahtavaa, jos ne lemmikit voisivat elellä tallissa ja hyöriä siellä :D Toivottavasti joku keksii joskus toteuttaa tällaisen :DD

  VastaaPoista
 6. aww, kuutit
  -Odette

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi! Aivan ihania kuvia. :)

  - Evangeline Deerland

  VastaaPoista