maanantai 10. elokuuta 2015

Äkillinen rikastuminen

Moikka! Eilen sunnuntaina kesälomani sai päätöksensä ja tänään maanantaina minulla alkoikin jo koulu. Saattaa olla, että koulun alkaminen vaikuttaa postauksien määrään viikossa. Tarkoitan siis, että postauksia joko tulee suunnilleen ne kaksi viikossa tai sitten vähemmän kuin kaksi. Aika näyttää, että miten käy! 
Edellisen viikon päivityksessä tuli mukavia tehtäviä Jorvikin tallille. Johanna oli päättänyt järjestää tallille avoimien ovien päivät ja tarvitsi apua yhdessä, jos toisessakin asiassa. Kiireinen nainen kun sattui olemaan. Johannaa täytyi auttaa mm. koristeluissa, hevosten hoitamisessa ja varustamisessa, aloittelijoille ratsastuslenkin pitämisessä sekä muissakin pikku askareissa. Kaikki ei tietystikkään sujunut aivan täysin suunnitelmien mukaan, muttei mitään katastrofeja kuitenkaan tapahtunut.
Jorvikin tallille ilmestyi myös uusi kauppa sekä kaksi uutta kilparataa, mutta ilmeisesti vain avoimien ovien ajaksi. Ei päivityksestä kuitenkaan enää sen enempää, sillä onhan siitä kulunut jo lähes viikko!Torstaina oli vuorossa Nsg'n perinteinen muotikisa, jonka piti clubin omistaja Sabu. Tämän muotikisan aiheena olivat suru, pettymys, viha ja ahdistuneisuus. Aihe oli aika haastava, joten asun keksiminen tuotti ainakin minulle ongelmia (vaatekriisi!). Lopulta pitkän pohdiskelun tuloksena päädyin erääseen vihreä-mustaan kokonaisuuteen. Sijoitukseni oli 7. x)
Muotikisan päätteeksi menimme läheiselle makkarapaikalle Nilmer's Highlandille syömään. Syötyämme päätimme lähteä vielä vaellukselle Madon johdolla. Osa porukasta kulki normaalisti hevosilla ratsastaen ja reippaimmat taas jalan. :'D Pienen kiertelyn ja kaartelun jälkeen pysähdyimme Fort Pintan rannalle jälleen kerran syömään. Sieltä jatkoimme matkaa vielä pienemmällä porukalla kohti Firgrovea. Oli mukavaa! 
Viime viikolla tuli harrastettua myös ahkerasti kiipelyä Noran kanssa. Maanantaina valloitimme Dinovalleyn vuoria hyvin sekä huonoin tuloksin. Perjantaina jatkoimme tätä uutta harrastustamme Forgotten Fieldseillä. Minä en tosin päässyt oikein maanpinnan yläpuolelle. En ole ninja hahah!

Picnikillä yli viikko sitten. 

Nyt hieman kertomista Youtuben puolelta.
Violet Flowergarden niminen sso pelaaja oli päättänyt pistää Youtuben puolelle pystyyn videon editointi -kilpailun. Jokaisen osallistujan täytyi tehdä 55 sekunnin pituinen video Hanging on -kappaleeseen. Päädyin sitten osallistumaan taistoon "aina voi yrittää" asenteella. Pian julkaistiinkin jo tulokset..
Ja järkytyin pahasti, kun sain kuulla voittaneeni! Hui! En todellakaan osannut odottaa voittamista, sillä kilpailuun osallistui todella monia taitavia editoijia. Olen vieläkin aivan yllättynyt.. :'D Kuitenkin. Palkintona oli mahtavat 3000sc! Sain rahat aivan äskettäin, joten niitä en ole oikeastaan ehtinyt vielä käyttämään. Enkä ajatellutkaan kaikkia kerralla tuhlata. Hihi olen kyllä nyt aivan iloinen!
Linkittelen vielä tekemäni videon postauksen loppuun. Mutta nyt sanon teille kuitenkin heippahei! Nähdään seuraavan postauksen merkeissä.
Kun sensuuri trollaa.. :'D Tälle tuli naurettua!Lähdössä vetämään ratsastusretkeä.
Tätä kutsutaan luovaksi jonoksi.Eppu palasi saarelta! Nyt olen aivan uudelleen rakastunut. :3


Pullat liikenteessä!


Olen myös aivan tykästynyt tähän asuun!

Yhdessä hevosia treenaamassa.  
 Linkki videoon! Se näyttää aivan liikaa sateenkaarelta.. x)

16 kommenttia:

 1. Kamilla Mysterypaw10. elokuuta 2015 klo 23.32

  No siinä vasta olikin editoitu video, hieno! :D Kyllähän sillä sateenkaari teemalla voitto tulee x) Et mun tietääkseni oo tehny sellasta videoo, mut ootko koskaan harkinnut tehä vidiä jossa puhut? Tällanen mukava random kysymys xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :3 Onhan sitä semmoisiakin videoitakin tullut mietittyä, mutta mistä minä oikein höpöttelisin? Gameplay videoita en pysty toteuttamaan huonon tietokoneeni takia ja vaikka pystyisinkin, niin ei minua kiinnostaisi semmoisten tekeminen.. x)

   Poista
 2. Tosi hieno video! Sinä todella ansaitsit palkintorahat, vaikka kyllähän niille itse kullakin olisi varmasti käyttöä. Hehe... :P

  VastaaPoista
 3. Pystyykö starstablessa oikein tekemään mitään jos ei ole star rideria? Olisiko jotain vinkkejä mitä voisi tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamilla Mysterypaw11. elokuuta 2015 klo 22.05

   Sori nyt jos vastaan Even puolesta mut voit tehä dailyjä ja jos on tehuja niin voit tehä niitä, hoitaa hevosta ja kouluttaa sitä tekemällä raceja. Tai toki voi muuten vaan seikkailla tai etsiä tähtiä :)

   Poista
  2. Kamilla sanoikin tuossa jo monia asioita, mutta lisäksi voi esimerkiksi viettää aikaa muiden pelaajien kanssa! :)

   Poista
 4. onko eri servereillä erillaista vai onko niissä vain eri ihmiset? :)

  VastaaPoista
 5. Onneaa voitosta! Jotenkin arvasin et voitat xD

  VastaaPoista
 6. Onnea!
  Pakko kysyä, että jos ostaa kuukauden (tai kolmen kuukauden tai kuuden tai mitkä ne nyt olivatkaan) star riderin, niin siinähän lukee alla "renews", niin miten sen saa katkaistua ja milloin? xD

  - Alina Kittenknight

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi valitettavasti en osaa vastata tuohon.. :/ Olen ostanut Star ridereitä vain puhelimella sekä Paysafecardilla, joten minulla ei ole yhtään kokemusta asian suhteen. Pahoitteluni!

   Poista
  2. No kiitos kuitenkin!

   Poista
 7. Onko seuraava postaus tulossa pian?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tänään? Ehkä huomenna? Sitten ajallaan!

   Poista