sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Viikon varrelta

Tervehdys! Oli aivan ihana huomata, että te lukijat oikeasti piditte tuosta edellisestä erikoispostauksesta! Ainakin osa teistä näytti tykkäävän kovasti. Varmasti joskus tulevaisuudessa tulen toteuttamaan ainakin pari samankaltaista postausta. Se, että milloin on sitten asia erikseen. En ainakaan ihan lähiviikkoina, sillä tuon toteuttaminen oli sen verran isotöistä! 
Tänään saatte luettavaksi aivan normaalin kuulumis- ja höpöttelypostauksen.
Tiistai-iltana meillä oli nsg-porukalla goottivaellus. Vaellukselle pukeuduttiin siis nimensä mukaisesti tummaan. Retkemme lähti matkaan Observatoriolta clubin omistajan Sabun vetämänä. Matkasimme ensiksi Hollow Woods -metsän lävitse ja sieltä useamman mutkan kautta Nilmer's Highlandille. Siellä istahdimmekin picnikin äärelle sirkuksen vierelle.
Picnikin jälkeen kipaisimme Poni championship -paikan läheiselle kalliolle. Yritimme muodostaa hevosistamme kallion juurelle sydäntä hienoa kuvaa varten. Emme kuitenkaan tainneet ihan täydellisesti onnistua suunnitelmissamme. Sydämmestämme tuli nimittäin loppuenlopuksi aika tönkkö ja kolmiomainen.. :'D Haha.


Keskiviikon päivityksessä tuli uusi minitehtävä Valedalen kylään Elizabethin luokse. Rouva oli ollut Valedale lakella keräilemässä jonkinsortin yrttejä ja siinä samalla pudottanu viikatteensa sinne järven rannalle. Tehtävänä oli siis kipittää etsimään tämä kadonnut esine. Kun viikate oli löytynyt ja se oli palautettu Elizabethille palkkioksi sai ruskean ja pitkähkön takin. 
Tämä tehtävästä saatu palkkio oli sentään tälläkertaa mukava! Minä ainakin tykkäsin kovasti. Itse tehtävä oli taas suoraan sanottuna perseestä. Minitehtäviä kun on tullut viimeaikoina aivan liikaa. Toivon mukaan tämmöiset pienemmät tehtävät kuitenkin enteilevät hieman isompaa tehtävää jonnekkin läheiseen tulevaisuuteen.
Päivityksessä tuli myös aivan uudenlainen mahdollisuus vertailla myynnissä olevia tuotteita omiinsa. Jos viet hiiren esimerkiksi kaupassa olevan paidan päälle ja painat shift -napin pohjaan, niin tämän myynnissä olevan paidan tietojen viereen ilmestyy päällä olevan paitasi tiedot. Itse en kummemmin vertaile vaatteita tai varusteita tietojen osalta, joten en tästä uudistuksesta hyödy. Värit ja sävyt ovat minulle niitä oleellisempia.

Maasta se pullakin ponnistaa !  

Perjantaina alkoi kerran kuukaudessa oleva Double Star Coins -viikonloppu, eli ostetut Star Coinssit saa kaksinkertaisena määränä. Tarjouksia on aina hyvä hyödyntää ja päädyinkin ostamaan pienen määrän coinsseja lauantain puolella. Jeejee! Coinssit ostettuani matkasin iloisesti Marleylle uuden hevosen ostoon.
Tämä uusi hevoseni on juuri se Amerikan Paint hevonen, jonka ostamisesta haaveilin eräässä vanhemmassa postauksessa. Tämä kaunokainen sai nimekseensä Angelangel, eli tutummin Lanka. Ehkä hieman hupsu nimi, mutta tykkään silti! Tykkään Langan värityksestä myös aivan älyttömästi :3 On tosi mukavaa, että nämä viime aikoina saapuneet hevoset eivät ole identtisiä oikealta- ja vasemmalta puoleltansa (toisin kuin esimerkiksi vanhan malliset paintit). Edes hieman lisää realistisuutta peliin!
Nyt taidan kuitenkin päättää tämän postauksen tähän. Moikkamoi seuraavaan postaukseen asti! x)

Tumma vyöryminen !


Täytyi tehdä rivi muuria vasten, kun ei muuten osattu.. :'D

Kaikki ei ole aina täydellistä x) Kuten ei meidän heposydänkään.


..Mä ajan koko yön..

Aivan hurmaava hattu ja paita ! Sekä ruma ja lagiva hanska..

Angelangel langel lanka !On se nätti :')

Nyt minulla onkin yhteensä 30 hevosta. Huhhuh!

Haha, Momo oli ensiksi hieman hämmentynyt uudesta karsinakaverista.. :'D
Entinen kämppis Mamma lähti saarelle lomailemaan.

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus, miten jotenkin repesin tolle tokalle kuvalle ! xDD Mä jäinkin ihmettelemään miten sitä pystyi vertaamaan eihän sitä missään lukenut. Taisit luki ja olin sokea tai en lukenut huolella xD Pitääkin mennä kokeilemaan :'D

  VastaaPoista
 2. Niitä vaatehöskiä vertaamaan siis x)

  VastaaPoista
 3. Hii vaelluksilta kuvia :P Liian pieni heppa, en näy rivis D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih piiloutuminen :'D Jos tuota kukkahattua ja -paitaa tarkoitat, niin sieltä Paddock Islandin kaupasta !

   Poista
 4. Haluaisin nsg vai oliko se nsg mutta kuitenkin siihen clubiin missä säkin oot (pelaan nimellä Leia Eastdaughter). Jos se siihen clubiin pääseminen ois muuten mahollista nii haittaako vaikka en oo sr :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se mitään haittaa, vaikkei olisi sr :D Laita vaikka pelissä viestiä itse clubin omistajalle Sabrina Nightrock'ille.

   Poista