keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Lettityttö

Heippa! Tänään vuorossa on jälleen normaali päivitys- ja rupattelu postaus. Olen kuitenkin suunnitellut jo viikonloppua varten hieman erikoisemman ja runsaskuvaisemman postauksen. Joten sitä odotellessa!
Yritykseni säästää epäonnistui ja päädyin ostamaan Evelle lauantaina aivan uudenlaiset hiukset. Tummanruskea ponnari vaihtui blondeihin ja suloisiin letteihin. En ole täysin varma, että pidänkö tästä hiustyylistä vai en, mutta ei Eve ainakaan kovin pahalta näytä! Ihan mukavaa vaihtelua nuo letit ainakin tuovat, sillä edellinen ponnari oli hallinnut Even päätä jo hyvän aikaa.


Tämän viikkoisessa päivityksessä tuli aivan uusi tehtävä Baroness'in luokse Vineyardille. Baroness'in upea kisahevonen Butterfly oli joutunut onnettomuuten ja loukannut yhden jalkansa. Jalka oli onneksi jo parantunut, mutta sairaslomailun päätteeksi Buttefly tulisi tarvitsemaan treenaamista, ettei vamma uusiutuisi. Baroness olikin sitten päättänyt lähettää Butterflyn Marleylle treenattavaksi. Olihan Marley treenannut hevosia ennenkin. Marleyn luona Butterfly näytti voivan muuten hyvin, mutta hän ei suostunut ollenkaan hyppäämään. Tämä oli outoa, sillä Butterfly oli kuulema Silvergladen paras hyppääjä.
Tehtävässä yhdestä ongelmasta seurasi lisää ongelmia ja mutkia matkaan. Ei siitä kuitenkaan enää sen enempää. Saatte selvittää loput itse. :'D  
Olin positiivisesti yllättynyt, että tehtävä oli ihan hyvän pituinen! Viimeaikoina minitehtäviä on sadellut niin kovin runsaasti.. Tässä uudessa tehtävässä huomista varten jäi kellokin odottamaan, eli tehtävät jatkuvat vielä jonkin aikaa. Tämän päivän osalta tehtävä oli kokonaisuudessaan oikein mukava ja mielenkiintoinen! Tykkään.
Kuten aina, myös tässäkin päivityksessä plazalle tuli uutuuksia myyntiin. Niitä en tosin itse ole vielä käynyt katsomassa, joten en mitään mielipidettä osaa muodostaa.. :'D Plazan juttujen lisäksi juhannuksen vietto jatkuu edelleen! Jippii.

Eve the lettipää. Mieleen tulee jokin reipas ja ahkera koulutyttö, haha! 

Hieman vanhempia postauksia selaillessani olen huomannut, että vietän nykyään aikaa toisten pelaajien kanssa paljon vähemmän kuin ennen. Kyse ei ole siis todellakaan siitä, etteikö kaverilistan tai clubin puolella olisi pelaajia paikalla. Jos missään ei ole vain mitään tapahtumaa meneillään, niin useimmiten tylsistyn ja haahuilen yksinäni ympäri peliä. Olenkohan minä nyt syrjäytymässä tai jotain.. :'D 
No en sentään! Täytynee kuitenkin, kun tämän hetkiset kiireeni laantuvat ruveta viettämään muiden pelaajien kanssa aikaa enemmän kuin viime aikoina! Näin saisin ehkä enemmän irti pelistä, kun minulla ei juuri nyt mitään pakollista tekemistä sen puolella ole. Ehkä saisin kirjoiteltua myös teillekkin hieman mielenkiintoisempia postauksia!
Nyt sanon kuitenkin jo heippahei ja moikkamoi! :) 


Ei hyppää hevonen ei!Lauantailta.


Istunta pysyy hyvänä reippaassakin laukassa.

Eikä ravikaan juuri pompota!8 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ja ihana tuo viimeinen kuva.

  VastaaPoista
 2. Sopii hyvin Evelle nuo letit. :3 Näin sut muuten Marleyn luona ja pyysin kamuks. :P Kiva postaus ja minustakin tehtävät olivat pitkästä aikaa mukavan pituisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon c: Haha joo, näin sinut kans ja tietääkseni kaveripyynnönkin hyväksyin!

   Poista
 3. Jännittävää... Pääsee pitkästä aikaa tehtävien pariin :P Kiva postaus taas, mukavan pituinen :)

  VastaaPoista
 4. Ihan surkee blogi D: NO EI TODELLAKAAN OLE! MAAILMAN PARAS!!!! :D Rakastuin tähän blogiin heti luettuani ensimmäisen postauksen :3

  VastaaPoista