sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Erikoispostauksen sijainen

Moikka! Valitettavasti joudun tuottamaan ehkä joillekkin pettymyksen ja sanomaan, että edellisessä postauksessa lupailemani erikoispostauksen julkaiseminen joutuu siirtymään hieman eteenpäin. Tämän kyseisen postauksen tekeminen vaatii enemmän aikaa ja vaivaa mitä olin osannu ajatella. Pyrin saamaan sen kuitenkin tehtyä mahdollisimman pian. Pahoittelen vielä!
Oikeastaan voisin juuri nyt olla tekemässä tätä puhumaani postausta eteenpäin, mutta päätin kuitenkin tulla kirjoittelemaan teille tänään. Ei anneta tämän viikon jäädä pelkkään yhden postauksen lukumäärään!
No hmm... Keskiviikkona tullut tehtävä jatkui torstainakin hyvän aikaa. Tehtävä jatkui oikein mukavana ja hauskana, kuten se oli edellisenäkin päivänä ollut! Ainakin itse tykkäsin kovasti. Jos oikein satun muistamaan, niin tehtävän joistakin vaiheista sai palkkioksi sinisen mekon sekä hevoselle syötäväksi niitä eräitä oransseja hedelmiä. Haha en muista niiden nimeä! :'D Eivät ne mandariineja eivätkä appelsiineja olleet. Joitakin niiden tyylisiä kuitenkin!
Kun olin saanut tehtävät päätökseen aloin puhumaan Aden ja Fifin kanssa skypessä. Vietimme kolmisin aikaa plazalla, mutta Ade joutui harmillisesti lähtemään pois puhelusta sekä pelistä. Jatkoimme kuitenkin Fifin kanssa juttelemista ja puhelumme kesti kaikenkaikkiaan lähemmäs kuusi tuntia. Hui! Siinä tuli tehtyä samalla itse pelin puolella vaikka ja mitä mukavaa. 


Torstaina oli myös nsg'n omistajan Sabun pitämä muotikisa, kuten kaikkina edellisinäkin kuukausina. Tämän kuukauden muotikisan aiheena olivat tummat vaatteet.
Tänään sunnuntaina oli vuorossa Fifin vetämä armeija teemainen vaellus. Matkamme sai alkunsa Jorvikin tallilta kuuden aikoihin. Ensiksi kuljimme Jarlaheimin läpi Greendaleen, josta suuntasimmekin kohti Moorlandia. Tänne päästyämme pysähdyimme picnikille. Aterian jälkeen matkasimme lautan kautta Goldiin ja sieltä vielä maneesin lähettyville. Vaelluksen vetäjän Fifin täytyikin lähteä suunnittelemaansa aikaisemmin, mutta kehotuksen johdattelemina jatkoimme reissua vielä jonkin matkaa pienemmällä porukalla.
Mutta ei minulla tänään sen kummempaa kerrottavaa ole! Pahoittelen vielä sen erään postauksen viivästymistä. Kaikki ei suju aina suunnitelmien mukaan.. :'D Hahah. Minulla ei taida mikään sujua täysin suunnitelmien mukaan x)
Heips ja heippahei!


Tehtävien eräässä vaiheessa peliin ilmestyi tuommoinen erittäin pieni ja söpö aitaus!
Harmi kuitenkin, että se katosi tehtävien mukana..

Ruokavarkaissa? No ei nyt sentään!

Jonnekkin se sso'n maailmakin päättyy. Tässä sitä ollaan maailman laidalla.

Haha, voi että tuolla bussinkuljettajalla on söpöt lasit! Tyylitaju kohdillaan.

Muotikisassa.


Oi että! Olen aivan rakastunut tähän paitaan :3 Aivan ihana. Tämä armeija ei kyllä missään hienossa muodostelmassa kulje.. :'D


Pienemmällä porukalla matkan päätteeksi picnikillä.

9 kommenttia:

 1. Heeikuuleppas.. Kiva postaus! Näin tuon teidän mahtavan armeijan tänään samalla, kun pyörähdin Jarlaheimissä. Hetken siinä jo ihmettelin, että mikäs soturi armeija sieltä on tulossa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha XD Melkoisia sotureita kyllä!
   Ja kiitos paljon! x)

   Poista
 2. Taas kivan pituinen postaus :) Miten pääsitte sinne tiskin taakse Plazassa? Olen yrittänyt kaikkeni mutta... x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne oranssit hedelmät oli klementtiinejä miten kirjotetaankaan :D

   Poista
  2. Oi kiitos! :)
   Kun on tarpeeksi huono ja lagittava tietokone niin pääsee minne vain! Lagimista voi toki lisätä esim. kuvaamalla bandicamilla tms. ohjelmalla. Yksinkertaisesti siis juoksimme vain tiskin läpi :D

   Poista
 3. Koska tulee se erikois postaus

  VastaaPoista
 4. Hahah, ihana toi teidän armeija :D Kuri ja järjestys kadoksissa :DD

  VastaaPoista