keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Muovia ja reippailua

Moikka! 
Tämänpäiväisestä päivityksestä jäi ehkä päällimmäisenä mieleen Silvergladen linnan pintapuolinen uudistuminen. Linna sai kokonaan uuden ilmeen, mutta tosiaankin vain ulkoisesti. Sisäosa on edelleen samanlainen kuin ennenkin. Mielestäni uusi linna on ihan nätin näköinen, vaikka se onkin hieman muovimaisen oloinen. Siitä tulee mieleen lisäksi Super Mario. Hahah.. :'D
Ensimmäisenä uudistui Moorland. Nyt taas tämä linna. Mitä luulette, uudistuukohan koko pelin ilme tällälailla hiljalleen? 
Edellisessä päivityksessä tullut Silvergladen championship areena tuli tänään oikein käyttöön asti. Itse en ole tässä champissä vielä kertaakaan kisannut, mutta Youtubesta katsomieni videoiden perusteella se vaikuttaa toisaalta kivalta, mutta toisaalta todella ärsyttävältä. Radalla on monia helppoja suoria, mutta vastineeksi sieltä löytyy myös ärsyttäviä mutkia ja hankalia mahdollisia oikoreittejä. Haluan kyllä päästä pian testaamaan tuota uutuutta!
Plazalle tuli lisäksi jälleen kerran uusia vaatteita.. Hnngg. 
Perjantaina kerroinkin uusimmasta hevosestani Moonmadness'ista. Olen uskollisesti kisannut ostopäivästä lähtien lähes kaikki kisat ja nyt tämä hevonen lempinimeltään Momo onkin jo 15 tasolla! Olenpas ollut reippaana. Ja nyt taas jälleen ilman treenattavaa hevosta.
Treenaamisen lisäksi lähipäivinä on tultu oltua mukana useammilla vaelluksilla. Mm. sunnuntaina Vanu piti vaelluksen pienehkölle, mutta sopivan kokoiselle porukalle. Ratsuina toimivat valkoiset hevoset. Reittimme alkoi Vineyardilta ja päättyi Dinovalleyn jäätikölle.
Tänään puolestaan pääsimme Mossun vetämälle vaellukselle. Mitenkään päätähuimaavasti meitä vaeltajia ei taaskaan ollut, mutta kyllähän se matka noinkin taittuu! Tällä erää aloitimme Firgrovesta ja päätimme jälleen Dinovalleyn lumisiin maisemiin. Mukavaa oli c:
Ehkä hieman töksähtävä loppu, mutta eiköhän tässä ollut juttua jo tarpeeksi tälle päivälle! Heihei ja moikkamoi :3 


Komea porkkispolle ja oikealla kurkistaa vielä vanha linna.Sunnuntaina.


Muovinen Marion linna..#art

Tänään.

 Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ;__; 

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Mutta ehkä olisin halunnut enemmän kuvia mutta ei se mitään. Mutta tuon uusi linna on kyllä ihan :D hauska:) :DD tosi hauskaaaaaaaa:DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woops kiitos :) Ehkä laitan sitten seuraavalla kerralla enemmänkin kuvia!

   Poista
 2. Oon ihan samaa mieltä tosta linnasta, se on kauheen muovinen :'D. Ehkä siihen tottuu... Tykkäsin kyllä vanhasta enemmän. Kiva postaus, hienoa kun keksit kirjoitettavaa, vaikka uusia tehuja ei tullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muovista.. :') Jee kiitos! Mukavaa kun pidit!

   Poista