perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kuin kameleontti

Moikka! Tänään olisi taas kuvapostauksen aika, kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin. Olette varmasti huomanneet, että kuvapostauksia tulee nykyään paljon useammin kuin ennen. Osa varmasti tykkää ja osa ei välttämättä niinkään! Minun mielestäni näitä on vain ollut niin kiva toteuttaa, kun aiheitakin on tullut mieleen! Nämä kuvapostauksien aiheet alkavat vain nyt olla hieman loppumassa. Itse kun en hirveämmin tykkää laittaa pelkästään randomeja ympäriinsä juoksentelu kuvia esille.
Joten, jos teille tulee mieleen mitään ideoita kuvapostauksia varten, niin ehdotelkaa ihmeessä! :) Mutta nyt itse aiheen pariin!
Tämänkertaisena aiheena ovat värit. Eve sekä ratsu saivat ylleen tietyn värisen asun ja yritin myös ottaa kuvan paikassa, jossa tätä samaa kyseistä väriä olisi mahdollisimman paljon. Mitään muotikisoja näillä asuilla ei tulla voittamaan, mutta se väri on nyt se pääasia! :'D Aloitetaan!

Sininen 
Vaatteet ja varusteet oli helppo löytää. Kuvauspaikkaa en heti keksinyt, mutta sitten ymmärsin, että taivashan on sininen! Wouu!


Punainen
Eihän tuo sirkus täysin punainen ole, mutta kyllä se menee!

Musta
Toiset sanovat, että musta ei ole väri, mutta ei anneta sen menoa haitata! Asu on täydellisen musta, kun taas tausta on aika rusehtava..


Valkoinen
Valkoinen jakaa myös mielipiteitä puolin ja toisin.. Kuva on muuten onnistuneesti valkoinen, mutta Even hiukset pistävät silmään. :'D


Ruskea
Tästä minulla ei ole mitään sanottavaa.


Harmaa
Täydellinen kameleontti meno! Ratsukko sulautuu hyvin maastoon. 


Pinkki
Pinkin kuvan ottamiselle oli hyvin vaikea löytää paikka. Tokihan pelissä olisi pinkkejä/vaaleanpunaisia trailereita ja autoja, mutta semmoiset eivät olisi kovin nättejä taustalla. Päädyinkin tyytymään tuollaiseen pieneen pinkkiin hohteeseen kivessä.

Keltainen
Kyllä. Keltaista näkyvissä. Hyvin menee! 
Nuo housut tuottavat minulle painajaisia. Aivan kamalat!


Oranssi
Oranssin kohdalla minulle iski vaatekriisi. En omistanut oransseja kenkiä tai hanskoja, joten ne jäivät nyt uupumaan kuvasta.


Violetti
Violettina violetilla taivaalla..


Vihreä
Vihreyttä on aina ja kaikkialla!

Kertokaa toki, että mitä piditte postauksesta! :) Minkä värin kuvasta piditte eniten?

16 kommenttia:

 1. Tosi tosi tosi kiva postaus!!!!!!! Olet tosi hyvä keksimään hyviä aiheita:) Minun lempi kuvat olivat ehkä se pinkki ja valkoinen. Tämä on paras Sso blogi. Olet paras sso bloggaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kun tykkäsit :) Ja suuret kiitoset ♥ !

   Poista
 2. Kiva postaus! Itteäni harmittaa, kun en ikinä keksi hyviä aiheita ja aina kun nään sun kuvapostaukset ni oo vaa sillee "Oisha mun nyt tommone pitäny keksiä" xD Lemppari oli ehdottomasti valkoinen. Minusta nuo hiukset sopivat hyvin, kun ne on vaaleenruskeet. Jos oisin ite tehny valkosen värin näil punasil hiuksil ni ei lopputulos ois ollu kovin kaunis. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Täytyy vain miettiä ja yrittää olla kekseliäs, niin kyllä niitä aiheita löytyy!

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja mistä sait noi kengät tos oranssissa kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kovasti! c: Olen ostanut ne Silver Glade villagen kaupasta, johon pääsee ihan sisälle. Toisen kampaamon vieressä.

   Poista
 4. Ihana postaus :) Lempivärini oli valkoinen.

  VastaaPoista
 5. Ihana idea :) En vain pysty sanomaan että joku ideoistasi olisi huono. Kaikki ovat hyviä! Pidin eniten punaisesta ja pinkistä hevosista puhumattakaan ;)

  VastaaPoista
 6. iiih, jälleen niin mahtava idea! <3 x3 Miten sinä keksit näitä? minun pääni raksuttaa aina tyhjää, kun on postauksien aiheista kyse 8c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti x) ! Keksin keksimällä B) Täytyy vain keksiä !

   Poista
 7. Valkoinen on kaunis ja vihreäkin on aika ihana��

  VastaaPoista