perjantai 17. huhtikuuta 2015

Vastauksia kysymyksiin 2/2

Tervehdys! Tämäkin vastauspostaus on myöhässä. Pahoitteluni siitä! Tässä tulevat kuitenkin kaikki loput kysymykset. Samoja kysymyksiä oli aika paljon, joten niitä jouduin karsimaan reippaasti pois. Kiitos kaikille kuitenkin tosi paljon kaikista kysymyksistä :3 Ja aina saa tottakai kysyä, jos jotain sattuu mieleen tulemaan. Aloitetaans!
~~~~~~~~~~~~~~
Miksi et tehnyt blogiin aprillipilaa B(- Koska kukaan ei olisi kuitenkaan uskonut :( 
Oletko kussut metsään?- Joo oon mä joskus XD Sori nyt vain, mutta ällöttävä kysymys!
Oletko paskonut metsään?- Hyrr en ole.
Kuinka monta metriä on koneeltasi jääkaapille ;o ?- Noin kuusi metriä!
Suosikkihousut? 8)- Irl tiedät kyllä (Kysyjänä Nora Silvernight) B) Sso varmaankin reikä fargut tai sitten tummanruskeat ratsastushousut ruuduilla.
Kuinka monta tuntia nukut yleensä?- Yleensä arkisin noin 7-8h ja viikonloppuisin 7-12h.
Kuinka pitkään oot ollu NSG clubissa?- Aah en mä tämmöisiä osaa laskea.. :'D Ehkä kaksi vuotta? Yli tai ali sen?
- Kuka on sun yks parhaista kamuista? Kaikki kaverini ovat yhtä ihania :3 Ei ole parasta.
Ootko ikinä suuttunut KUNNOLLA jollekkulle henkilölle Star Stables?- Ainakin yksi kerta tulee mieleen! Ihan kunnon raget.
Onko Nora Silvernight sun serkku? :'D- Joo on se!

Laatu ♥...  Minä Evellä ja Nora alkuperäisellä ukollansa vuonna 2012.


Jäätelö vai karkki?- Karkki :3
Lempi hymynaamasi?- B)
XD vai 8D- XD. 
Lol vai troll? xD- Lol taitaa olla se mun juttu.
Perustele miksi alotit pelaamaan Star Stablea? - Koska se vaikutti tosi kivalle! Aikasemmin olin pelannut perus StarStable pelejä ja niistäkin tykkäsin kovasti ennen online version löytämistä.
Mitä teet kun olet kipeä ja jäät kotiin ja oot iha yksin? - Jos olen vain lievästi sairas, niin istun tietokoneella tietysti.. :'D Jos olen pahemmin kipeä niin nukun ja koomailen.
Lempipaikka sso:ssa?- Jokin pusikko varmaan.
Mikä on sun kotitalli?- Fort Pinta.
Minkä hevosrodun haluaisit peliin, jos jonkun haluaisit? :D- Shire!
Pepsi vs Cola?- En minä maista niissä juuri mitään eroa.. :'D Hankala sanoa.
Kadutko jotain sun tekemää päätöstä/juttua tai jotain sso:ssa?- Se, että valitsin aloitushevoseni väriksi niin ruman värin. Ruma Grene.
Mikä sua ärsyttää sso:ssa?- Ainakin emoteseista tulevat puhekuplat sekä niistä chattiin tulevat ilmoitukset..
Mikä on parasta sso:ssa?- Toiset pelaajat, hevoset ja kivat tehtävät sekä vaatteet. 
Mitä ajattelit ensimmäisenä pelistä, silloin kun aloitit pelaamisen?- Oi juma, täällä on myös toisia pelaajia! Oi juma liikkuvia asioita/esineitä tehtävissä ja muualla! OMG USKOMATONTA.
Miten kauan olet tehnyt SSO videoita Youtubeen?- Kohta kaksi ja puoli vuotta :3

Uskollinen tai ei niin uskollinen Sony vegas pro 11! Tällä olen väsäillyt jo hyvän aikaa videoni.
Tässä myös pieni sneak peek tulevasta videosta.

Mikä Star Stable Onlinessa viehättää? D8 *sso-riippuvuus*- Jatkuvasti tulevat uudet päivitykset, ettei peli käy liian tylsäksi! Varmasti myös hyvät grafiikat, pelin juoni ja monipuolisuus.
Miten jaksat kouluttaa SSO:ssa hevosiasi niin ahkerasti? D8- Koska minusta kouluttaminen on kivaa (B Ja vaikkei se aina olisikaan kivaa, niin pakotan itseni siihen.
Oletko koskaan miettinyt, että kaverisi (URL) ovat ihan hulluja? ;)- Olen monestikkin! Tulee kyllä huonoja vaikutteita ;(
Entä sitten IRL kavereiden laita?- Ne varsinkin ovat hulluja!
Onko sinulla jotain lemppari youtubettajaa/youtubettajia? Jos on kuka/ketkä?- Ei ole ketään ehdotonta suosikkia, jonka videoita olisin aina kuolaamassa. Tosi monia tosi hyviä tiedän, muttei silti sitä ykköstä löydy! Kiinnitän huomiota enemmän yksittäisiin videoihin, koska kaikilla on sekä hyvin ja ei niin hyvin onnistuneita videoita.. :'D
Sano joku mielestäsi hyvä peli! (ei SSO) 8D- Pelaan tosi vähän muita pelejä sso'n lisäksi, mutta sanotaan nyt vaikka Alicia online!
Miksi olet NSG:eessä? 8) - Koska mahtava clubi mahtavilla ihmisillä :3 Olen jotenkin juurtunut jo tuonne, enkä osaisi varmaan olla missään muussakaan clubissa.
Kerro jokin salaisuus ;)- Jaaa a... VARPAAT OVAT OKSETTAVIA ;____; Ihan kaikkien varpaat.
Uskotko pelaavasi Sso:ta vielä 3 vuoden kuluttua?- Kyllä B)
Mikä on noloin juttu mitä sulle on käyny IRL julkisella paikalla:'D?- Mitään super noloja tapauksia minulle ei ole käynyt, mutta varmaankin jokin törmääminen randomin kanssa kaupassa ja hänen ostostensa levittäminen siinä samalla. Tai se, että olet kaupassa ja luulet kaverisi olevan siinä ihan lähellä ja selität siinä ihan jotain randomia. Sitten huomaat, että kaverisi on kävelly muualle ja olet puhunut siinä sitten itseksesi. Kauppamokat rules!
Pertti vai Erkki? 8o- Pertti!!
Millon näit ekan kerran vanun (= Vanessa Searock)?/ millon tapasit? - Voi hyvänen aika en minä tuommoisia muista :'D Kauan sitten!
Mistä löysit NSG:n?- Muistaakseni olin Discossa (tai jos en siellä, niin jossain Pintan alueella kuitenkin..) ja näin Nsg'n omistajan Sabun kyselemässä halukkaita clubiin. Olin tietysti halukas ja näin pääsin clubiin.
Kuinka monta kertaa sun hepoille on tullu siika? (järkevätkysymykset.fi)- Koska kaikki eivät tiedä niin selkeytän. Tämä (naps) on siika. Mutta vaustaus on, että en ole laskenut! Kymmenia kertoja.
Mikä on sun lempi tv-ohjelma?- Ei ole lempparia x)
Lempilaulu?- Epämääräiset vastaukset jatkuvat. Tämä vaihtelee usein! Löydän jonkun kivan biisin, jonka jälkeen popitan sitä pari päivää. Sitten kyllästyn ja vihaan tätä kyseistä kappaletta.
Ootko pelannu ikinä star academyy?- En ole, mutta sitä voisi olla ihan kiva testata!
Mikä on mielestäs paras video minkä oot tehny?- Oi tämä on hankala kysymys! Tyytyväisin olen ehkä tähän (naps) sekä tähän (naps). Kummastakin löytyisi toki korjattavaa näin jälkeenpäin.
Entä paras kuva minkä oot muokannu?Naps tai nops. Kumpikaan eivät mielytä silmääni hirveämmin, mutta jos kerran joku täytyi sanoa.
Mikä on paras juhlapäivä?- Joulu tai uusivuosi :3
Mistä sait idean bloggaamiseen?- Idea tuli varmaankin siitä, kun näin toisia sso blogeja.
Mistä sait idean videoiden tekoon?- Kun näin toisia sso videoita ja kun halusin ikuistaa sr -viikonlopun hetket. LOL
Oletko iloinen kun vanu tuli kyseleen sulle?- Joo :3 Kiitos Vanu!
- Jarlaheim vai Jorvik City Mall?Jarlaheim. Mall on ainakin toistaiseksi vielä tylsä.
SSO vai SSL- Eikö tämä ole aika selvää? xD Sso tietenkin!
Miks Amelia Maclund on paras?- Koska Amme on hassun hauska ja mukava ihminen :3
Milloin ostit ensimmäisen porkkiksesi?- Ömm.. Helmikuussa 2014
Mikä oli sun toinen hevonen (grenen jälkeen)?- Es, eli Northboy! (Entiseltä nimeltään Popboy)
Kierros kotitallissasi?


Tässä nyt pikainen kotitallini esittely, johon en jaksanut mitenkään panostaa. Hevoseni sekä komeroni ovat aina järjestyksessä, enkä järjestellyt niitä mitenkään tätä videota varten. En kestä epäjärjestystä.. :'D Esittelykierros näyttää vain tämän hetkisen tilanteen tallissani, sillä vaihtelen esim. hevosia tallin ja saaren välillä todella usein. Tässä vielä erillinen linkki. Anteeksi videon lagiminen :|
Videossa näkyvät muuten Even uudet kasvot, jotka vaihdoin keskiviikkona. Niistä lisää seuraavassa postauksessa!

Milloin laitoit ensimäisen videon youtubeen?
- Marraskuussa 2012 :')
Mikä se oli? (Linkkaa!)
Laatu 6/5.. Mutta ei juma mikä nostalgia! Kovin söpö Eve ja Grene.. :') On tuosta ehkä hieman kehitytty.. Tässä vielä linkki.

Mitä olet suunnitellut elämältäsi?- Minä ja 10 kissaa suloisessa mummoluolassani, joka on sisustettu pinkillä :3
Haluaisitko muuttaa sso nimesi johonkin?- En haluaisi! Olen tosi tyytyväinen nykyiseen.
Milloin tapasit mut? (Emma Friendcake)- Ääh nyt. En muista kunnolla! Ehkä joskus kesän ja syksyn välillä 2013.
Mitä mieltä olet nsgstä, perustele!- Ihana clubi! En vaihtaisi toiseen. Ihan vain, koska mukavat ihmiset, hyvä yhteishenki ja paljon ohjelmaa clubin kesken!
Mitä mieltä olet siitä kuvasta jonka muokkasit kerran mulle? 8) (Emma Friendcake'lle)
Ohjelmana toimi Gimp.

- Tämä on tehty siis maaliskuussa 2014. Poniin olen oikeastaan tyytyväinen, mutta muuten kuva on epäonnistunut :| Tämä olisi kiva muokata uudelleen joskus jollakin paremmalla ohjelmalla, koska idea on kiva!

Ahh.. Olen iloinen, että nyt tämä vastailu on ohitse! Seuraavaa postausta odotellen, heiheii! :)

10 kommenttia:

 1. Tiiätkö sä yhtään hyvää videon muokkausohjelmaa jolla vois zoomata ja tehä hienoi videoita stabus? Vai saako movie makerilla ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja videoitahan voi tehdä millä tahansa ohjelmalla :) Taidoista se on ennemminkin kiinni kuin ohjelmasta. Tietääkseni movie maakerilla ei voi zoomata? Ainakaan sen vanhemmilla versioilla ei pysty. En sitten uudemmista tiedä.

   Ohjelmista millä pystyy zoomaamaan minulla tulee ensiksi mieleen Sony Vegas pro'n eri versiot, Sonyn Movie studio, Camtasia studio, Pinnacle Studio ja Corel videostudio. Itse olen käyttänyt näistä Sony vegas pro'ta sekä Camtasia studiota ja kumpikin ovat oikein hyviä. SVP on toki paljon monipuolisempi.

   Poista
 2. Olisi kaksi pientä kysymystä mutta ne ei aivan kerenneet noihin aikaisempiin postauksiin. Olisiko nsg:ssä tilaa enää mulle? Ja kuka on siis nsg:n club owner? Ja jos tässä nyt ihan Star stable nimeä tarvitaan niin Kamilla Mysterypaw.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nsg'n omistaja on Sabrina Nightrock :) Hänelle kannattaa laittaa viestiä asiasta, koska en ole itse varma, että onko nsg'ssä tilaa vai ei.
   http://northsteedsgang.blogspot.fi/

   Poista
 3. Mistä niitä sinisiä rahoja saa? Miten hevosta voi kouluttaa? Alotin juuri starstablen pelaamisen enkä oikein oo perillä näistä asioista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurora vastasikin tuossa alempana jo, että niitä "sinisiä rahoja" voi ostaa sso'n sivujen kautta. Maksavat ihan oikeaa rahaa. Jos olet sr, eli Star rider, niin saat jokaisena lauantaina 100 Star coinssia :)

   Aurora vastasi myös toiseenkin kysymykseesi, mutta valaisen vielä, että kouluttaminen = kisaratojen kisaaminen :) Että ei ole ihan varsinaisesti "kouluttamista".

   Poista
 4. Heip! Ihana toi eka video.. :3 Ja mulla on kokoajan ollut tunne että tottakai Evelina Mclake omistaa NSG'n mutta kuka sen sit omistaa?:D Toi on ihana toi muokattu kuva <3 Ja sinä Kamilla Mysterypaw, niitä 'sinisiä rahoja' (Star Coins, sc) saa ostamalla ku kirjaudut sisälle ja sieltä tulee se 'Star Coins', ni sieltä ja hevosta voi kouluttaa tekemällä ratoja, ilman star rideriä on Moorlandissa, Tanilla, Joshilla ja Loretalla, sekä Fort Pintassa Jamesilla myöhemmin (4lvl tai 5lvl).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en ole nsg'n omistaja xD Vaan Sabrina Nightrock :)

   Joo on se aika söpö video.. (': Ja kiitos, vaikkei tuo kuva mitenkään hehkeä olekkaan!

   Poista
 5. Voiko hevosia ostaa tavallisilla rahoilla, vai tarvitseeko siihenkin niitä sinisiä rahoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosia ei voi ostaa ollenkaan tavallisilla rahoilla (Jorvik Shillings) vaan täytyy hankkia sinisiä (Star coins) :(

   Poista