perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kiukkuinen Mamma

Heipsun! Vastailen kysymyspostauksen kysymyksiin joko huomenna tai sitten sunnuntaina. Ainakin yritän! Kysymyksiä on tullut sen verran paljon, että niihin vastaaminen vie hyvän tovin aikaa.
Kaikilla on varmasti jo tiedossa, että keskiviikon päivityksessä tuli älyttömän ihania Amerikan Quarter hevosia :3 Tai eivät ne välttämättä ole kaikkien mielestä ihania, mutta kuitenkin. Hevosia tuli myyntiin kolme eri väristä, joista itse ostin mustan yksilön. Ensiksi ajattelin ostaa suloisen voikon, mutta totesinkin, että minulla on jo ihan tarpeeksi kermaisen värisiä koneja. Musta oli siis hyvä ratkaisu! Tämä ostamani polle sai nimekseen Partymother.. :') Kaunis nimi eikös? Kutsukaamme häntä Mammaksi!
Quartereilla on tosiaankin aivan omanlaisensa liikkumatyyli kaikissa askellajeissa. Ne jopa liikuttelevat myös silmiä, korvia, suutansa ja syövät maasta. Olisipa kiva, jos kaikki pelin hevoset olisivat yhtä eläväisiä..
Olen aivan rakastunut näiden uusien hevosten liikkeisiin! Kestihän niihin aluksia hieman totutella, mutta nyt ne tuntuvat jo aivan luontevilta. Quarterit liikkuvat varsin mallikkaasti, mutta itse ratsastaja ei oikein osaa olla kyydissä.. Tämän takia hitain laukka näyttää mielestäni aika karmaisevalta, jos ihminen on siis selässä :'D Sso voisi kyllä tuunailla hieman ihmistenkin liikeratoja.
Viikko on kulunut suhteellisen horroksessa, enkä ole mitään erikoisempia tehnytkään. Toki nyt keskiviikon jälkeen olen treenannut tätä uusinta tulokasta, mutta jos sitä ei nyt lasketa. Sso kuvien editointia olen nyt innostunut opettelemaan, kun latasin Photoshopin trial version. Tuokaan ilo ei kestä kun vaan kuukauden, mutta kyllä tässä ehkä jotain ehtii oppimaan. Tai sitten ei.
Kuvasin tänään myös videota, koska tietokoneen yllätti minut iloisesti vähäisellä lagimisellaan! Yaayyyyy! Kovassa vauhdissa toki vähän tökki, mutta fps pysyi sentään aina 25 yläpuolella. Ihanaa. Nyt yritän siis myös ahkerasti editoida tuota kuvaamaani videota, ennen kuin inspiraatio katoaa. 
Kuten postauksen alussa sanoinkin, koitan vastailla niihin kysymyksiinne tämän viikonlopun aikana. Siihen asti heippahei! :3 



Mamma on varsin kiukkuinen..

Tuitui onpas se uninen :3


Hurrrr lisää temppuilua.


Hevonen hyppää hyvin, mutta Eve tarvitsisi selvästi lisää ratsastustunteja..




Ehkä veressä virtaa hieman myös vinttikoiraa?

Tyylillä mennään.


Mossu oli avustamassa minua, kun kuvailin (B iiih

4 kommenttia:

 1. millä koolla sun kuvat on blogissa?suurel vai

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo uudet otukset :33 Iteh en oo nähny kyl muualla ku kuvissa, kun ei ilman sr:ää jaksa sinne raahautua D: Pittee kai ostaa lähiaikoina, nii tollasenki hankkisin. Paljonkos maksaa, itellä ei oo yhtää hajua? Ja paljo tarttee leveleitä ja missä myydään :3 ? Tui tui, musta kiinnostaa eniten muakin :D Aivon uskomattoman kivoja nuo liikkeet ( tai siis vaikuttaa, en oo päässy kunnol näkee :DD ). Ihana blogi, kerrot kaiken nii selvästi ja sul on ihana kirjotus tyyli. Kuvat on hyvälaatusia, enkä ikinä oo törmänny kirjotusvirheisiin yms :D Ei voi muuta sanoo ku paras ja täydellisin <3 83

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi on kyllä aivan hurmaavia liikkeineen kaikkineen :3 Kaikki kolme maksavat 890sc ja vaaditusta levelistä en ole aivan varma? Uskoisin kuitenkin, että se on tyyliin lvl 1 tms. Musta on myynnissä Marleyllä, ruunikko Pintassa ja voikko Firgrovessa :D

   Ääää voi ei kiitos ihan hirveenä ihanasta kommentista! <3

   Poista