lauantai 21. maaliskuuta 2015

Ei niin ahkera pelaaja

Moikkaa! Kuten viime postauksessa sanoinkin, tällä viikolla olen pelaillut vähemmän mitä yleensä. Sen takia ei oikeastaan ole mitään kunnollista kerrottavaa. Milloinkas olisi..?
Keskiviikon päivitys oli minusta oikein mukava. Jorvik cityyn tuli uusia vaatteita, varusteita ja tehtäviä. Uudet varusteet olivat todella suloisia, ja ostinkin niistä suurimman osan. Vaatteetkin olivat ihan kivoja. Haha, minulla on häiritsevä tapa ostaa hirveä määrä varusteita ja vaatteita enempää ajattelematta ja sitten ne jäävätkin komeroon mätänemään. Käytän varmaan alle puolia komeroni sisällöstä.. :'D
Uudet tehtävät olivat myös hauskoja! Tehtävissä aukesikin uusi tila plazalle. Täällä suuressa huoneessa on catwalk ihanan värisineen lamppuineen, jonkin sortin katsomot jännine katsojineen ja tietysti takahuone, josta mennään itse catwalkille. Huoneessa voi tepastella ympäriinsä ihan vapaasti, mutta tietyin väliajoin lavalla pyörii muotinäytös Raptorin säestämänä. En tiedä kuinka tiheään tämä näytös on tai kauanko se kestää, koska olen sen vain kerran nähnyt vilkasulta. Kuitenkin, näytöksen aikana ei ole lavalle pääsyä ei.
Mukavin juttu päivityksessä oli ehkä se, että trailerikyytien hinnat halpenivat aika huomattavasti! Olen todella laiska liikkumaan paikasta toiseen, joten trailerille on usein  tarvetta. 
Eilenkään en sso'ssa erityisemmin viettänyt aikaa. Paikalle kirjauduttuani tuhlailin rahojani plazalla kaikkeen turhaan ja vähemmän turhaan. Hieman myöhemmin Vanu piti meille vaelluksen, joka lähti Pintasta ja pyöri sitten Pintan ja Moorin alueilla. Porukkaa oli vaeltamassa ihan mukavasti :3 Käväisin hetken poissa pelistä ja myöhemmällä tulin vielä hetkeksi pelailemaan. 
Tänään käväisin oikeastaan vain ruokkimassa konit, sekä nsg'n reenausryhmässä, eli kisaamassa ratoja läpi. 
Anteeksi nyt tämä valitus, mutta arght minua ärsyttää aivan kauheasti sen toisen tietokoneeni hajoaminen (ks. edellinen postaus). Sso kuppaa tällä koneella aivan hirveällä voimalla, mitä tahansa sitten tekeekin x___x Pelin fps pyörii yleisemmin siinä 15 paikkeilla ja kisatessa/isossa porukassa/global alueilla se laskee vieläkin alemmaksi.. Kaiken tekeminen pelissä on kovin vaikeaa tuon takia. Hirveää. Nyt täytyy kyllä oikeasti ruveta säästämään uuteen tietokoneeseen ihan kunnolla.
Huuu eikai tässä muuta. Olen pyöritellyt päässäni vähän ideoita erikoisemmista postauksista, mutta sa nähdä milloin saan aikaiseksi toteuttaa mitään. Mutta heihei nyt taas! (':

Mitäs se neiti oikein lattialla tekee?

Heh, meillä on ihan selvästi sama tyyli B)Piiitkä askel.
Ponit sulautuvat lehmien joukkoon. Lehmäjengi o;

Eve on tainnut lihoa kun lavakaan ei kestä


Perjantai yöllä testasin myös ensimmäistä kertaa Alicia online peliä. Jos joku ei ole pelistä kuullut, niin se on jonkinmoinen hevoskisapeli tms (hyvä jos itsekkään tiedän XD), joka tosiaan on vielä aika pahasti keskeneräinen. Sen takia siinä ei voi vielä kummempia tehdä, mutta mukava se silti on! Odotan kyllä innolla, että peli valmistuu kokonaan. 
Jos jollain on tämän pelin suhteen asennusongelmia tai muita sen tyylisiä, niin älkää kysykö minulta apua, koska en mitenkään taitava näissä asioissa.. :'D Kysykää apua joltain viisaammalta. Alician voit ladata täältä (clikc) ja pelistä itsestään ja sen päivityksistä löytyy tietoa mm. täältä (clikc). Google ja Youtube ovat myös kavereita.
No nyt oli hieman epäselvää sori. Jos et ole kuullutkaan pelistä, niin googlaa.8 kommenttia:

 1. Hei!
  Voisitko tehdä joskus sellaisen postauksen jossa olisi video sinun lempi tehtävistäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Muuten kyllä voisin, mutta minulla ei ole mitään videopätkiä lemppari tehtävistäni :( Semmoinen video olisi hieman tylsä ilman niitä.

   Poista
 2. Voi harmi:(. Ja olisiko muuten mahdollista että pääsisin North steeds Gang clubiinne koska saan ehkä ensi viikolla Star riderin.

  Sso:ssa olen Samantha mountaicake.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi: ( Mutta olisiko mahdollista että pääsisin North Steeds Gang clubiinne. Koska saan ehkä ensi viikolla Star riderin. Ja voitaisiinko tavata tänään tai huomenna Sso:ssa. Pintan tallilla

  Olen Sso:ssa Samantha mountaincake

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käväise katsomassa nsg'n blogi ja laita viestiä omistajalle Sabrina Nightrock'ille!
   http://northsteedsgang.blogspot.fi/

   En valitettavasti taida ehtiä nähdä, koska olen kovin kiireinen :( Postauksienkin kirjoitteleminen on jääny sen takia vähemmälle.

   Poista
 4. Sori toi eka jäi kesken joten lähetin sen kokonaan uudelleen

  VastaaPoista
 5. Tuo Alicia online olisi kyllä mielenkiintoisen näköinen, mutta minä kun vain en ymmärrä tuota englantia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Alicia on kyllä aivan mahtava! :D Kannattaa kokeilla, vaikka se englanti ei olisikaan ihan hallussa. Nappeja painelemalla oppii!

   Poista