sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Missä aktiivisuus??

Heippa! 
Ai että minusta on tullut kauhea perfektionisti tämän blogin suhteen. Ärsyttää ja ahdistaa kun en saa otettua itseäni niskasta kiinni ja kirjoiteltua kunnolla :'D Keskiviikosta lähtien olen joka päivä yrittänyt kirjoittaa, mutta en saa vain mitään aikaiseksi. Videoitakin minulla olisi paljon tekemättä, mutta nahh en saa aikaiseksi tehä mitään loppuun tai edes aloitettua, vaikka pää kuinka pursuaisi ideoita. Perkele.
No joo nyt täytynee lopettaa tämä kauhea itsesääli ja vain yrittää tehdä kaikki tekemättömät asiat yms loppuun. Sori hei :'D
Alkuviikosta olin sairaana, joten minulla oli siinä sairastelemisen lomassa hyvin aikaa pelailla. Erityisesti vietin paljon aikaa Jennyllä, koska tosiaankin tehtäviä ja dailyjä on riittäny hyvin pitkäksi listaksi asti. Jenny pääsi myös tässä jokin päivä lvl 15, joka tarkoittikin pääsyä Dinolaan ja paljon lisää tehtävää listan hännälle. Viikon lähennettyä loppua kohden en ole ehtinyt Jennyillä kovinkaan paljoa. Jos kaikki hommat aikoisin Jennyltä tehdä, niin siinä menisi sitten jo useampi tunti.
Keskiviikon päivityksessä tuli rakkauskirjeiden metsästystä, uusia varusteita ja ystävänpäivä kamaa. Erityisesti olen tyytyväinen nallekarhuihin, joita tuli muutamia erilaisia ystävänpäivä kauppoihin :3 Ostinkin niistä kolme.
Evellä olen pelaillut ja puuhaillut aika vaihtelevasti. Kiireisimpinä päivinä olen käynyt vain pikaisesti paikalla ja toisina päivinä olen puuhaillut taas vähän enemmän. Mistään mitään en toki tarkemmin muista.
"Päätin jonkin aikaa sitten, että en tässä kuussa ostaisi yhtään sc, mutta saa nähdä taas miten käy."  Näin kirjoitin pari postausta aikaisemmin. Ja miten kävikään?! Tuplat tulivat ja en voinut vastustaa kiusausta ostaa pikkuisen coinsseja. Nyt omistankin iloisesti uuden ponisen :3 Ponille tuli nimeksi Coralcake, eli tutummin Kossu B) Lisäilen Kossun pian tuonne Hevoseni-osioon ja Masillekkin pitäisi jo kuvakin laittaa. 
Eilen illalla oli taas reenausryhmän aika. Olin mukana reenaamassa aivan sairaan nopealla uudella ratsullani. Täytyy kyllä sanoa, että olin ihan "hieman" jäljessä muita :'D No mutta reippaan aherruksen tuloksena Kossu taitaakin olla nyt jo 6 lvl. Saattaa olla, että Kossun treenaamisessa minulla menee pitkään, koska tosiaankin tekemistä riittää.
Ahh, pitäisi oikeasti kirjoitella usemmin, niin teksteistä tulisi hieman sisällöllisempiä.
Nyt kuvia viikon varrelta! 

Minnekkäs neiti on matkalla..?

Julian pitämällä tunnilla alkuviikosta.

Tunnin jälkeen oli vielä vaellus pienemmällä porukalla.


Bellen paluu saarelta!


Iki-ihanania nalleja :3


Es palasi myös!

Jollain randomilla suomi vaelluksella.

Tuitui kun se on niin suloinen :3Jenny the yöeliö.


6 kommenttia:

 1. Noi nallet on niin söpöi mä en kestä :3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Kestipä kauan tajuta että olet samassa clubissa kun minä. En edes tiennyt, että joku muukin blogaa samassa blogissa kuin minä. Itse tosin vähän eri asiasta, meinaan pullipeista. Sen takia pysyttelen anonyyminä, että en halua että tullaan sanomaan clubissa nukeilla ''leikkejäksi'' kun ovat k 15. :-D Mut tosiaan, taidanpa rupea lukemaan blogiasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. '' että joku muukin blogaa samassa blogissa kuin minä ''
   Anteeksi että olen huippuhyvä tässä kirjoituksessa.. -.-
   Siis samassa clubissa!

   Poista
  2. Kiitän :3
   Haha, aika moni vielä meidänkin lisäksemme bloggaa tässä kyseisessä clubissa! :D

   Poista
 3. Anonyymi^^haluaisin lukea blogiasi :) En ole haukkuja,itsekin leikin vielä :D

  VastaaPoista