sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Uusi asukas talliin

Heippa! Perjantaina päätin tilailla hieman sc hupelimella, koska olivathan tuplat vihdoin ja viimein. Kipitinkin heti Goldspurille ostamaan sen jo jonkin aikaa kuolaamani andalusialaisen. Olen jo aivan rakastanut tähän tallaajaan. :3 tuitui 
Minulla on myös aivan kauhea ristiriita itseni ja harjakaupan kanssa. En tosiaankaan tiedä minkä harjamallin ostaisin tälle tulokkaalle. Nutturat olisivat niin kovin somat, mutta niin myös se eräs lyhyin harja nutturoiden jälkeen. Toisaalta tuo andujen ja riisien omakin harja on ihan nätti, vaikken yleensä pidäkkään niistä.. Tällä yksilöllä se on suloisen värinen. Ainakin toistaiseksi hänellä on vielä se alkuperäinen käytössään, What harjatyyli on käytössä..?
Nimeksi tuli muuten Marblecrush, eli Masi. Oikein edustava nimi jalolle hevoselle.
Minulla olisi ollut varaa ostaa myös seuraavana ostoslistallani oleva poni. Päätin kuitenkin lykätä sen ostoa ja ostaa sen sijaan vaatteita ja varusteita. Komeroni sisältö on kovin pieni ja se tarvitsee vielä paljon täytettä.
Jos vain oikein satun muistamaan, aloitin melkeinpä heti kisaamaan Masilla. Kisasinkin lähes kaikki kisat, ja tein samalla matkan varrella tallitöitä ja dailyjä. Mukavaa kun on taas treenattava polle! Rahavarastokin kasvaa paljon nopeammin.
Hirveämmin en nyt perjantain touhuilujani muistakkaan, mutta ainakin päätimme mennä yöllä Mossun ja Sohvin kanssa talviselle uintireissulle. Alkuperäinen idea taisi olla Kuutin kasteleminen, mutta eipä se elikko voi olla esillä ilman satulaa.. Onpas tyhmää. Mossu kirjautuikin ulos, kun olimme hetken pulikoineet. Saimme Sohvin kanssa kuitenkin seuraa vielä Donnasta ja Ninasta.
Eilen tuli tottakai taas kisailtua ja muuta semmoista tavallista. Illalla oli sitten nsg'n arvonimi-ilta clubihuoneella. Jokainen paikalla olija sais siis jonkinlaisen "arvonimen". Omaani en kyllä enää muista.. XD Voi voi voi, onpas minulla taas hyvä muisti. Kun jokainen oli saanut nimensä, Sabu piti meille vielä pienen vaelluksen. Vaelluksen päätteeksi söimme tottakai.
Illalla vietin aikaa pitkästä aikaa Annien kanssa. Annie keksikin mainion idean mennä discoon pinkit päällä. Pitihän sitä kerrankin panostaa, ja näin hiukset vaihtuivat taas pinkeiksi. Hiustyyli ei kyllä ole mikään ihanin pakko sanoa.. En nyt tiedä miksi tuota mallia pitäisi sanoa, mutta kuvat kertovat varmaankin tarpeeksi. Noita tuskin kauaa kestän katsella, sen verran rumat ovat :'D Jos tätäkään päivää pidemmälle. Eve näyttää kaljummalta kuin koskaan.
Siellä sitä discossa tanssittiin ja Sohvikin liittyi seuraamme. Pinkkinä tietysti!
Nyt lähdenkin tästä vielä vetämään ratoja läpi Masilla. Heippatiheiheiheie!

On se nätti :3
Pitäisiköhän minun vaihtaa jo tuo vampyyrimeikki pois takaisin tuohon edelliseen..? Kovin kauhea jauhonaama.
Kauniit liikkeet..

13 kommenttia:

 1. Kyllä toi masi on aika ihana ja itsekkin haluaisin nyt tuplien aikana ostaa 6kk star rider mutta siitä on ollut pientä vääntöä ja en voi oikeen itsekkään ostaa koska 1. Olen alle 18.v ja 2. Ei ole siksi luottokorttia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä muitakin tapoja maksaa :D

   Poista
  2. Niin mutta kaikki voi taivutella niin sain sen ja tänään blogissa kerron asiasta lisää☆

   Poista
 2. sain ladattua frapsin kokoversiona.
  mutta kun avaan sen, siinä lukee jonkun ihan ihme tyypin sähkäri.:o
  onko sinullakin näin?
  eihän se voi hakkeroida tietokoneelleni tämän kautta`?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miten sinulla ei näy "keltaisia numeroita" vasemmassa ylänurkassa niinkuin minulla näkyy?:o
   kuinka saat kuvattua ilman sitä?

   Poista
  2. Missä kohdassa sähkäri näkyy?

   Kyllä minullaki näkyy keltaiset numerot :) Ne saa toki frapsin asetuksista pois näkyvistä jos haluaa, mutta minusta ne helpottavat vain käyttöä! Kun kuvaa videota numerot muuttuvat punaisiksi, ja näin tietää milloin Fraps kuvaa ja milloin ei. Myös kuvan ottamis hetkelläkin numerot muttuvat erivärisiksi.

   Poista
  3. Latasin tän avulla https://www.youtube.com/watch?v=2_j-Gf76Prk ja kodas 1:24 näkyy tol vihreen pohjal se jonku sähkäri.
   Mulla näkyy videossakin ne numerot :o

   Poista
  4. Joo kyllä numerot näkyvät myös kuvatessa :D

   Eii, en minä usko, että kukaan voisi hakkeroida tietokonettasi tuommoisen kautta. Sähköposti näkyy ilmeisemmin siinä sen takia, koska sinulla on jokin taktisesti ladattu kokoversio, joka olisi siis oikeasti maksullinen. Tietääkseni :'D Itselläni ei ole kokoversiota, koska en sitä tarvitsisi.

   Poista
 3. Masi ei ole päässyt hevoset osioon vielä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. En ole vielä ehtinyt/jaksanut lisätä häntä sinne :'D

   Poista
 4. Moi.Onko tuohon clubiin mahdollista päästä jossa olet.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan näin kaikkien puolesta mutta lähetä vaikka ssossa viestiä henkilölle Sabrina Nightrock ja pyydä siltä:)

   Poista
  2. Jeps. Clubi on siis we1 serverillä

   Poista