torstai 15. tammikuuta 2015

Suloisia värejä

Moikkaa! Tällä viikolla en ole oikeastaan kummempia tehnytkään. Milloin muka olisin?! Oikeastaan olen käynyt joka päivä vain aika pikaiseen tekemässä tallitöitä, dailyjä, hoitamassa koniset ja jonkin verran myös luita etsiskelemässä. Minun pitäisi saada vielä viisi tiettyä punaista luuta, niin olisi viimeinenkin luuranko kasassa. Kaikkia muita punaisia luita toki löytyy, mutta niitä eräitä tiettyjä ei löydy millään.. Onneksi niitä ei sentään enää paljoa puutu. 
Eilen olikin taas päivityksen aika. Itse tykkäsin kovasti, vaikkei se mitenkään kummoisempi ollutkaan!
Ehkä kivoin asia olivat uudet vuonohevoset. Niitä tuli kolmea erilaista väriä Kalltersseiden luokse. Kaikki olivat mielestäni suloisia ja värit kivoja :3 Vaikkeivat ne tietääkseni ole oikeasti mahdollisia oikeilla vuonohevosilla. Ei se minua ainakaan haittaa, vaikkeivat ihan realistisia olekkaan. Erityisesti se tummin sekä se toffeen/karamellin värinen miellyttivät silmääni. Ehkä voisin joskus hankkia toisen niistä, kunhan olen ensiksi saanut sen yhden suloisen andun talliini. Eräs ponikin olisi kiikarissa! En voi tosin kaikki ostaa kerralla, koska minulla olisi paljon muutakin ostettavaa. Hiljalleen keräilen haluamani kasaan.
Myös Horse market tuli esille Steven vierelle. Siellä olivat taas nämä samaiset tehtävät ja lisäksi sinne tuli aivan ihania uusia huopia! Niitä oli neljä, ja kaikki olivat oikein ihanan värisiä ja kuviollisia. En tiedä, mutta minusta ne ovat paljon realistisemman näköisiä kuin monet vanhemmat huovat.. :'D Jotakin maagisen hienoa niissä on.
Lisäksi niitä argeolokisia esineitä (kännyköitä, kolikoita yms..) ei enää tarvitse keräillä niin paljon saadakseen palkkiota. Mukavaa! Sainkin ihan mukavan määrän erilaisia vaatteita, kun palauttelen komeron pohjalle kertyneitä aarteita. Mitkään niistä eivät olleet mitään erityisen nättejä, mutta ihan meneviä kuitenkin. 
Mitään muuta oleellista päivityksessä ei juuri tullutkaan. Paitsi lumet pysyvät vielä jonkin aikaa maan kamaralla. Jeejee! Kerrankin ne pysyvät hieman pidempään. 
Lumesta tulikin mieleen, että en ole vieläkään saanut vaihdettua parempaa banneria.. XD Kuvat banneriin otin jo joulukuussa, mutta en ole saanut muodostettua niistä yhtään mitään. Noh.. Ehkä mä joskus saisin sen tehtyä ja vaihdettua.
Lisäsin muuten tuonne blogin sivupalkkiin (ei näy mobiiliversiolla) kyselyn postauksen pituuksista. Vastailkaahan siihen! :) 
Moikkamoi! 
Yritystä olla asiallinen.

10 kommenttia:

 1. Mummo kerrankin asiallisena *kuu emohymiömikälie*

  VastaaPoista
 2. "ehkä mä joskus reipastun" sanot aina, mutta miksi en usko sua..>:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo *aurinkolasiemojimikälie*

   Kyllä mä joskus B)

   Poista
 3. ihme kyllä mutta,Katson tätä blogia mobiili laitteella ja nään tuon kyselyn ja vastasin siihen ;D
  t.Sson pelaaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ihan mobiiliversiolla? o: Tokiahan mobiililaitteella voi katsoa internetversiollakin, että kysely näkyy. Itselläni ei tosin ainakaan mobiiliversiolla näy :D http://i57.tinypic.com/20pa68p.jpg
   Ellen vaiha näkymää internet versioonå

   Poista
  2. Asd kirjoitusvirheitä koska hupelin.

   Poista
 4. Millä kuvaat videoita ja otat kuvia?
  Onko se maksullinen ohjelma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fraps ohjelmalla :) Löytyy kun googlettaa ja sen saa ladattua ihan ilmaisella.

   Poista
  2. Onko sinulla skypeä?
   Ajattelin että voisitko auttaa minua lataamaan sen kautta frapsin ja opettaa käyttämään sitä?

   -Katarina Startree (sso)

   Poista
  3. Yritähhän ensin itse :) Googlettamalla tai vaikka Youtubesta löytyy hyviä ohjeita. Hakee vain "How to download and use Fraps" tai sitten ihan suomeksi "Kuinka ladata ja käyttää Frapsia" tms.

   Poista