keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Netti ongelmia ja vähäistä pelailua

Moikka! Viikonloppuna minulla tuli pelailtua hyvin vähän yleiseen määrään nähden. En ollutkaan viikonloppuna kotonani, joten sen takia pieni irtautuminen virtuaalisista kavioeläimistä. Jotain sisältöä minunkin elämääni! Sunnuntaina minulla olisi oikeastaan ollut aikaakin, mutta nettini jumitti täysin.. Onneksi Nora oli mukava ja kävi hoitamassa konini ja sekoittamassa ne tallissa ylimääräisenä hommana.. :')
Maanantaina nettini jo toimikin, mutta hieman pätkien. Koulukiireiden takia tarkoitukseni olikin käydä vain hoitamassa koniseni, ja lähteä samantien. Kuulin kuitenkin, että Goldissa joidenkin rusettien hinnat olivat laskeneet ja pitihän ne mennä tutkimaan. Boom ja näin katosivatkin coinssini, joita olin säästänyt ponia varten :'D Minä en vain osaa tuota säästämisen jaloa taitoa.
Tiistaina kävin pikaisesti hoitamassa omat konini ja lisäksi myös Noran koniset.
Tänään onkin jo keskiviikko ja jälleen oli päivityksen aika. Päivitys oli tänään hyvin pieni ja ei mitenkään kovin erikoinen. Jarlaheimiin Jackin luokse tuli minitehtävä ja Goldiin tuli erääseen kauppaan uusia varusteita. Jackin tehtävä oli todellakin hyvin minikokoinen. Täytyi vain etsiä läppäri ja siinä se. Tehtävästä sai tähdenmuotoiset aurinkolasit. Nämä lasit olivat muistaakseni tarjolla lifetime jäsenille, kun sso täytti kaksi..? Itse en ollut silloin vielä lifetime, joten nämä lasit oli ihan kiva saada B)
Goldiin tulleet varusteet olivat ihan mukavia myös. Eivät mitenkään erikoisen hienoja kaikki ainakaan, mutta kivoja silti. Etenkin se eräs länkkäsatula oli mieleeni :3 Harmi vain, että kaupasta ei löytynyt samankaltaisia länkkäsuitsia. 
Olen aika yllättynyt, koska tuohon sivussa olevaan kyselyyn on vastattu jo 57 kertaa. En sitten tiedä ovatko ne oikeasti eri henkilöiden näpyttelemiä, vai onko joku innostunut vastaamaan useamman kerran.. :'D Suurin osa on vastannut, että postaukset ovat sopivan pituisia, mutta myös pari vastausta on tullut liian lyhyitä- ja liian pitkiä kohtiin.
Tästä tulikin mieleeni kysyä, että minkälaisista postauksista te tykkäisitte? Pitkistä, lyhyistä, runsas kuvaisista, hieman erikoisemmista? Millaisista erikoisemmista? Postausideoita saa ehdotella, koska en ole mikään luovin niiden suhteen.. Kuten on varmasti tultu huomattua. Itseäni alkaa sitä paitsi jo ärsyttämään tälläiset ainaiset sisällöttömät postaukset :D
Olkaas reippaita ja ehdotelkaa ja kertokaa mielipiteenne! 


Tämmöinen oli näkymä, kun menin Noran koneja hoitamaan.. :'D Itsestään seisoskeli tuolla selässä.

Kuva viikonloppu visiitiltä postausta pitkittämään.

8 kommenttia:

 1. Munmielestä nää postaukset on ollu sopivan piykiä jne. Mut munmielestä olis kiva jos laittaisit enemmän kuvia :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytynee tukee jatkossa enemmän kuvia (:

   Poista
 2. Jos tulis enemmä kuvia, ite tykkään kattoo kuvia kuin lukea 8) ;)
  -Janina N.

  VastaaPoista
 3. mahhollisimman paljon tekstiä ja mahollisimman paljon kuvia! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo täytynee tehdä joskus aina niitä kauheita romaani postauksiakin! :D

   Poista
 4. Vähän tekstiä ja paaaaaaaaaljon kuvia!

  VastaaPoista
 5. Haluaisin enemmän kuvia ja ihan sopivasti teksiä.

  -Samantha mountaincake

  VastaaPoista