lauantai 24. tammikuuta 2015

Lyhyttä tuumailua viikosta

Kukkuuu! Kirjoitteleminen on taas tällä viikolla lipsahtanut käden ulottumattomiin. Monena päivänä olen päässyt jopa bloggeriin asti, mutta sitten se kirjoituksen tuottaminen on vain jotenkin tökkinyt. Nyt ei ole mitään kunnollista syytä hiljaiseen blogiin. En ole vain jaksanut! Anteeksi :'D
Joo siis lumet tosiaankin sulivat keskiviikkona pois. Lumet olisivat saaneet mielestäni pysyä hiukan pidempään. Kesää pitäisi kuitenkin jaksaa katella sen verran pitkän aikaa. Tosin, nyt kun lumet lähtivät voin kuvata ja tehdä pari videota, mitkä ovat olleet suunnitteilla jo pitkän aikaa.
Keskiviikon päivityksessä tuli myös uusi vaatteita, tehtäviä ja hauska kisa. Vaatteet olivat rumia. Tehtävät olivat ihan mukavia, vaikka niissä lähinnä juoskenneltiin vain ympäriinsä juttelemassa eri henkilöille. Hommaa oli suhteellisen paljon ja xp nousi aas hurjaa vauhtia. Tehtävät kestivät hurjat kaksi päivää ja kisakin aukesi niiden lomassa. 
Arkena olen oikeastaan vain kisaillut hiemaisen ja pyörinyt tylsistyneenä ympäriinsä. Ei siis mitään järkevää. Masin olen saanut treenattua 10lvl. Sen kanssa minun ei tarvitse kiirehtiä, koska seuraavan konin hankintaan on aikaa. Ajattelin nimittäin yrittää säästää erääseen Pintan ponilautalla olevaan 550sc maksavaan ponskiin. Vielä pitäisi neljä viikkoa jaksaa odottaa. Hieman kyllä epäillyttää, että kykenenkö tähän huimaan suoritukseen. Säästäminen on niin kovin hankalaa.
Umm.. Ja mitähän vielä.
Eilen illalla Jellu piti jonkinmoisen mukavan vaelluksen. Vaellus alkoi Pintasta ja päätyi pienen kiertelyn jälkeen Mooriin makkaralle. Porukkaa oli kyllä mukavasti vaeltamassa :3 Kivaa oli.
Myöhemmin Mossu halusia ottaa vielä kaulanaruilu -kuvia ja auttelimme Sohvin ja Veran kanssa sitten häntä. 
Minulla ei tosiaankaan ole nyt muuta kirjoiteltavaa.. :D Postaus jää nyt hieman lyhyemmäksi, mutta aina ei voi onnistua.
Moikkamoii! Oeee jPhone.
4 kommenttia:

  1. Muuten olen kattonu databasesta sellaisia mustia housuja aika kapeita mutta löysin vain vineltä yhet todella rumat voitko auttaa

    VastaaPoista
  2. miten saat noikuvat sillee te niis ei oo ratsastajaa? :D

    VastaaPoista