keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Töppöjalkoja

Moikka!! Minulla on ollut aika nyt lähipäivinä todella vähissä. Pelailemaan olen jokaisena päivänä ehtinyt, mutta muuten aikani koneen ääressä on mennyt lähinnä sen helvetin joulukalenterin parissa. Olisi oikeasti pitänyt aloittaa sen toteuttaminen jo silloin aikaisemmin tai jättää koko kalenteri pois.. :'D Hyvähän se on näin jälkikäteen sanoa. Keskenkään sitä en voi jättää, koska siitä tulisi minulle kauhea ahdistus. Nytkin minua ahdistaa, etten ole tämän blogin puolella kovin aktiivinen, vaikka peliblogihan tämä vain on.
Pelissä on tekemistä riittänyt. Olen kaivellut niitä hemmetin luita mahdollisimman reippaasti ehtimiseni mukaan. Enkä ole siltikään saanut yhtään ruurankoa kasaan, jotka pitäisi viedä sille Firgrovessa chillaavalle ukkelille. Otan tavoitteeksi saada viikonloppuna ainakin yhden luurangon kerättyä kasaan..
Kaivelun lisäksi olen muitakin dailyjä ja tehtäviä tehnyt. Tekemättömiä tehtäviä minulla on oikeastaan olleet vain ne joulutehtävät. Niistä on saanut aika mukavasti niitä toivekolikoita, tai mitä ikinä ovatkaan. Niitä olen kiltisti kiikuttanut pukille, mutta pukin säkissä on hyvin köyhät antimet edelleen. Mitään sellaista en ole saanut, mitä en jo omistaisi edelliseltä vuodelta. Ainakin tulee komeroon extra täytettä! 
Eilen sain myös kisattua Carrottroublen 15-tasoiseksi! Hyvä mä. Nyt minulla olivatkin kaikki konit täysin treenattuja, kunnes..
..Tänään päivityksessä tulivat iki-ihanat vuonikset. Niitä oli myynnissä neljä, kolmena eri värinä. Erästä samaa väriä oli erikseen 1- ja 10-tasolla olevat. Korjatkaa jos olen väärässä! Odotin näiden ponitusten olevan paljon hintavampia. Jos oikein satun muistamaan, ne maksoivat vain 780sc, paitsi tämä melkein valmiiksi treenattu oli ymmärrettävästi kalliimpi. Ostinkin näistä möllyköistä kaksi, koska säästöjä minulle oli kertynyt ihan mukavasti :3 Heidän nimikseensä tulivatkin Mistheart ja Sunchild.
Olen oikein tyytyväinen näihin polleroisiin, niinkuin varmasti monet ja monet muutkin. Minne tahansa pelissä meneekin, on siellä ainakin se pari vuonista. Määrää toki varmasti hieman rajoittaa se, että ne ovat myynnissä Dinovalleyssä ja että niiden ostaminen onnistuu täytyy olla popular Kalltersseiden kanssa. Hahaha, oli niiden juttujuttujen keräämisestä edes jotakin hyötyä.
Päivityksessä tuli myös lisää joulutehtäviä. Jatkoa edellisille. Samoja kun edellisinä vuosina. Ainakaan ei lopu tekeminen kesken.
Tein siis tänään näitä tehtäviä ja perus dailyjä. Aloitin myös Sunchild'in, eli Suskin, treenaamisen. Tosi luova lempinimi juuh. Kuitenkin.. Suski pääsikin jo 6-tasolle. Ehdin kisata kaikki kisat Goldia ja hc'tä lukuunottamatta. Ihan hyvin.
Eikai tässä nyt muuta. Kiirehdin vielä äkkiä päivittelemään joulukalenteriakin jotenkin. (ei en tule ehtimään tekemään sitä tänään..) Päivittelin muuten myös "Hevoset" -osion! Se on vielä hieman vaiheessa, mutta nyt löytyvät ainakin kuvat kaikilta. Heippahei!Mistheart

Sunchild


KUOLE ELUKKA !

Voi että kun on niin suloiset töppöjalat :3


18 kommenttia:

 1. Ei saa kiusata :'( Haluun vuonikse. ..

  VastaaPoista
 2. Tiiätkö miks ku mul piti loppuu sr mut mul on se vieläki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa tuohon mitään. Itsellenikin on parisen kertaa käynyt noin o___o

   Poista
  2. Lähtikö se sitten sulta ja kuinka nopeasti? Ei kai se vaan osta suoraan uutta ja jos ostaa niin saako sen silleen että ei??

   Poista
  3. No siis mulla se ainakin loppui parin päivän päästä, jos oikein muistan. Enkä oikein osaa sanoa tuohon automaattiseen jatkumiseen mitään. Uskon kylläkin, että ei se peri itsekseen sitä maksua ja jatku.

   Poista
 3. pelasko joku sun sukulainen stabuu?? kuka?

  VastaaPoista
 4. Aww noi vuonikset on ihania :3. Haluisin kans! Mut mul on vaan tälhetkel 117sc ja en oo edes viel popular D: :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reippaasti vaan nostamaan reputationia!
   Onhan ne :3

   Poista
 5. Oon todella kova kuselemään(vaikka en oo ssoos alottelia) nii ku esim kuvaat vidii nii miten saa zoomartua??? Koska on palava halu tietää

  VastaaPoista
 6. Zoomaus tehdään videota editoidessa editointiohjelmalla (:

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Jos tarkoitat pelatessa kuvakulman kääntämistä, niin pitämällä hiiren oikeaa puolta pohjassa

   Poista