sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Retkeilyä

Tervehdys! Miksi minusta tuntuu, että pidän melkeinpä jokaisen postauksen alussa kauhean "aloituspuheen". Tyyliin että minua laiskottaa, eikä huvittaisi kirjoitella tai että en ole tehnyt mitään erikoista tms.. Vähän hassua tai sitten ei. Luontevaa minulle. Suoraan asiaan meneminen ei niin luontevaa.
Eilen minua ei huvittanut ollenkaan kisata, joten en kisannut ahaha. Minullahan ei onneksi ole mikään kiire kisailemisen suhteen, koska Mistheartin jälkeen kaikki konini ovat 15lvl. Seuraavaksi olen päättänyt ostaa voikon andalusialaisen, joka on muistaakseni myynnissä Goldspurilla. Minun ostoslistani muuttuu nykyään kokoajan, mutta tämän herkkuherkun hankin aivan varmasti seuraavaksi :3 Olen kuolannut sitä jo sen verran kauan. Nimeä ei ole vielä tiedossa, mutta eipä minulla ole muutenkaan tapana miettiä niitä etukäteen.
Tälleen tässä vielä mainitsen, että Mistheart sai lempinimekseen Misteri!
Eilen muiden normaaleiden touhuamisten lisäksi kuvailin videota, jossa Sohvi ja Mossu olivat apunani. Videosta olisi tarkoitus tulla hieman pelottavan puoleinen, mutta tuskin onnistun saamaan siitä kovin hurjaa.. :'D Siihen tuleva musiikki on sen verran hurmaava, että minun oli ihan pakko aloittaa tekemään siihen jonkinlainen video. Ennen kuin innostukseni lopahtaa..
Entäs se ponivideo, jonka kuvailemisesta on jo jonkin aikaa? Minun innostukseni sitä kohtaan jotenkin hiipui.. XD Tai oikeastaan sitä musiikkia kohtaan, joka siihen piti tulla. En todellakaan ole poistamassa niitä videonpätkiä, joita silloin kuvailin. Harvoin sitä saa niin paljon poneja paikalle. Pidän ne tallessa ja etsin jonkun toisen kappaleen.
Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja kisasin heti aluksi kaikki kisat ja etsiskelin hieman luitakin. Misteri taitaa olla nyt 9lvl. Reippauden aaltoni kesti yllättävän kauan, ja sainkin kaiken tarvittavan tehtyä.
Myöhemmin tylsyys pääsi yllättämään. Päätimme lähteä Mossun kanssa vaeltamaan, mutta kokomatka meni oikeastaan aika perseilyksi :'D Ei se mitään. Mukavaa ajan tappamistahan se oli.
Porukkaa pörähtikin oikein urakalla paikalle ja Julia piti meille vaelluksen. Meitä taisi olla vaihtelevasti yhdeksästä kymmeneen ratsukkoa. Vaelluksella oli myös väriteemana musta. Matkamme alkoi Pintasta ja päättyi Figin rannalle picnikille. Tarpeeksi syötyämme menimme vielä disconkin puolelle. Pitäähän ne kalorit muistaa kuluttaa.
Illemmalla törmäsimme Sohvin kanssa Jorvik stablesilla Donnaan. Hetken juteltuamme ideaksi muodostui vaellus alotuspolleillamme. Näinpä lähdimmekin vaeltamaan vielä kolmisin Dinolaan talvivaatteet päällä tietenkin.
Eikai minulla nyt muuta kertomisen arvoista ole. Moikkamoi seuraavaan kertaan asti!


Hurjat apurini!


Uusin rakkauteni on tämä suloinen kookospaita ♥

Ostin Ellenille uuden hevosen coinsseilla, joita hänelle oli kertynyt! Nimi taisi olla Coolgazer.

COCO JAMBOOO


Pistävä katse eikös vain?
Massiivista mustaa.

Reippaana ylämäkeen.


10 kommenttia:

 1. miekin tossa kattelin noita andalusialaisia :D enkä osaa päättää kenet sitä ostaisi, poninkin valinta on kovin vaikeeta hommaa vaihteeks XD -Elsugga-

  VastaaPoista
 2. Oon nyt alkanu hamuilla tonne WE1 servulle koska vois törmätä meren tyyppii tai suhun tai donnaan yms. Mut haluisin nähä jonku "kuuluisan" tyypin star stables:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon ja haluaisin itse sinne koska te kaikki ootte <3 ja olis niin siistii olla siellä

   Poista
 3. Mistä sait ton kookospaidan? Se on ihana ja haluaisin samanlaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ömm ömm, palautin Dinolassa olevalle Harleylle jotain muinaisjäännöksiä, niin siltä sitten sain tuon paidan :D

   Poista
  2. Kiitos, teen ahkerasti tehtäviä nii saan sen :)

   Poista
 4. Itse kans haaveilen tonne we1 mutta kun tuo sson henkilökunta ei oo oikee samaa mieltä. .

  VastaaPoista