lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivä

Heippa! Tänään sso alkoi vihdoinkin toimia normaalisti! Ainakin tietääkseni..? Tiistain jälkeen pääsin itse pelailemaan vasta tänään, mutta osa on ilmeisesti päässyt jo torstaina ja perjantaina käväisemään pelinkin puolella. Ainakin tämmöisen kuvan olen saanut. Toivottavasti tämmöisiä isompia bugeja ei tulisi jatkossa kovinkaan paljoa. Oli tästä bugista sentään jotain hyötyäkin. Tuli tehtyä tekemättömia asioita pois alta, kun ei pelailemaankaan päässyt! Ahaha.
Tänään tein iltapäivästä keskiviikkona tulleita uusia tehtäviä ja sen semmoisia. Dinolassa on nyt mahdollista tehdä arkeologisia kaivauksia. Niitä täytyisi ilmeisesti etsiä samalla tavalla yhtä ahkerasti kuin Kalltersseillekkin etsittiin erilaisia esineitä. Itse en pidä tuollaisista yhtään. Ärsyttävää! Normaalit dailytkin olisivat paljon mukavempia. Niiden sijaintia ei tarvitsisi itse etsiä. Minulta menee hermot ympäri pyöriskelyyn ja etsiskely vie muutenkin aivan turhan paljon aikaa :'D Ajalle olisi muutakin käyttöä.
Ja kohta muutan tämän blogin Mummon valitusnurkaksi.. En kestä enää itseäni XD
Keskiviikkona tuli myös samat joulutehtävät kuin edellisinäkin vuosina & Jarlaheimissä tököttää taas samainen joulupukki, saman lahjasäkin kanssa. Joulutehtäviä tehdessä inventoryyn kertyi kolikon/joulupallon näköisiä "toiveita", jotka pystyykin sitten vaihtamaan lahjoihin. Samalla tavalla kuin edellisenäkin jouluna. Itse sain joulupukin säkistä kymmenen pipoa, joista kahdeksan olivat samanvärisiä.. Hei nyt jotain rajaa oikeesti noiden kanssa! :'D Jonkinlainen logiikka olisi paikallaan. Taisin muutenkin saada tämän samaisen pipon jo viime vuonna. Onneksi pukin säkistä löytyy myös uusiakin kamoja & joulukaupoista löytyi pari uutta vaatetta!
Tänään oli myös nsg'n itsenäisyyspäivä vaellus! Kolmas sellainen :') Voi että kun aika menee lujaa eteenpäin. Vaelluksella oli ihan mukavasti porukkaa. Parhaimmillaan taisi olla 13 tai 14 ratsukkoa. Porukan määrä kuitenkin väheni hiljalleen vaelluksen loppua kohden. Lähdimme liikkeelle Steveltä ja reittimme mutkitteli hieman sieltä ja täältä. Matkan aikana taisimme pysähtyä kahdelle picnikille ja kahdelle makkaralle, jos oikein satun muistamaan. Vaellus kesti lopulta hieman yli tunnin. Toivottavasti perinne jatkuisi myös ensivuonna B) 
Vaelluksen päätyttyä hoidin konit, ja aloin kisaamaan Carrottroublella. Sohvi tuli myöhemmin myös kisailemaan kanssani. Hirveästi en ratoja vetänyt, koska laiskuus oli suuri. No yllätys..?! Onhan tässä vielä onneksi muutama päivä, ennen vuoniksien saapumista. Toivottavasti ehdin kiireiltäni kisaamaan tämän ratsuni 15-tasolle keskiviikkoon mennessä. Ääh pakkohan minun on!
Yöllä etsiskelin vielä Sohvin kanssa näitä arkeologisia kaivauksia tai esineitä tai mitä ikinä ovatkaan nimeltään. Nyt minulla on inventory aivan tukossa niiden takia, koska suunnilleen jokaisella kaivauskerralla sain täysin eri esineen..
Eikai tässä nyt muuta höpöteltävää ole. Hyvää Itsenäisyyspäivää vielä kaikille !!


Komea rivi.

Jälkeen jääminenTämä ois aika taiteellinen kuva, jos Hilleri ei höpöttelisi takana :'D Ainahan puhekuplan voi muokata pois.Lentävä askel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti