sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Hieman semmoista ja tämmöistä

Heippa! Minulla oli aikomus postailla jo torstaina, mutta onnistuin hävittämään hupelimeni jonnekki lumihankeen ratsastaessa ja lähinnä sen takia olinkin kotona vasta yhdeksän jälkeen illalla. En kuitenkaan jaksanut enää avata konetta raahautuakseni sso'hon. Konit ja sun muut asiat jäivät hoitamatta.
Perjantaina sso'lla oli taas jotain ongelmia ja serverit olivat kiinni. Vietin suunnilleen kokopäiväni tietokoneen ääressä, mutta serveritpä pysyivät kiinni. Ilmeisesti ne sitten aukesivat joskus loppu illasta, kun olin jo sulkenut koneeni. Ja näin konit jäivät taas hoitamatta.. :'D
Lauantaina peli toimi onneksi normaalisti. Kirjauduin paikalle joskus iltapäivästä. Ensiksi menin hoitamaan ne mursut sinne tallin perälle, etteivät ne rapistuisi enää yhtään lisää. Taisin tehdä sen jälkeen ainakin joulutehtävät ja jotain muutakin luullakseni.
Availin siinä sitten myös toisen koneeni ja tulin myös Jennyllä sso'hon. Siivoilin hieman Jennyn inventoryä ja tuhlasin kertyneitä coinsseja. Houkuttaisi tilata Jennylle lyhyt sr, koska haluaisin sen komerosta vaatteita ja varusteita inventoryn puolelle. Mutta hyi saatana sitä kauheaa tehtävien ja dailyjen määrää. En ole saanut tehtyä edes puutarha-dailyjä Jennyllä.. Joten ehkä on parempi jättää se sr välistä. Elämä tuppaa muutenkin olemaan niin kovin kiireinen.
Jennylle oli muuten tullut taas pari clubiin liittymis pyyntöä postiin. Ei en ole tulossa kenenkään clubiin, koska en pelaile Jennyllä kun vain harvoin.. :'D Vaikka se ei haittaisikaan.
Pelleilin siinä sitten Evellä ja Jennyllä. Räpsin myös hieman kuvia ja videonpätkiäkin taisin kuvailla. Ei sitä tiedä, vaikka se inspiraation aalto pyyhkäisisi joskus vielä ylitseni. Oikea tulva voisi olla mukava.
Illemmalla kisattiin yhdessä Sohvin, Sabun ja Jullun kanssa. Sain Suskin jopa 13-tasoiseksi. Pian voinkin aloittaa toisen vuonoisen palleroisen treenaamisen. Tämähän sujuu yllättävän reippaasti. Seuraava polle, joka löytyy ostoslistaltani olisi toinen Valessa möllöttävistä poneista :3
Alkuyöstä tai sitten yöllä tuli etsiskeltyä vielä luita ja koomailtua discon puolella.
Tänään tein oikeastaan melkeinpä samat jutut kuin eilenkin. Kisasin, etsin luita, tein tehtäviä ja dailyjä. Nyt minulla onkin kaksi luurankoa jo kerättyinä. Melkein jopa reipasta toimintaa.
Semmoista vielä, että joulukalenteri meni aivan pipariksi.. XD En kertakaikkiaan kykene tekemään sen eteen mitään. Vetoaisin tässä vaiheessa joulukiireisiin, jos semmoisia sattuisin omistamaan. Ei olisi ollut enää montaa luukkua, mutta minkäs teet kun ei ole luovuutta ja on niin kovin lihava mieleltään. Olisiko ryhdistäytyminen kohdillaan? No eikai sitä semmosiin ryhdytä. Ensivuonna uusi yritys tai sitten ei.
Moikkamoi ja ensikertaan! Yritän saada aikaiseksi kirjoitella mahdollisimman pian. 

T-paidassa tarkenee.

Eve näyttää niin kovin vittuuntuneelta maailmaan.. Ja Jennyn sormeen.

Alan kyllästyä tuohon hiivanaamaan.Hyrr haluun vaihtaa tuon konin harjatyylin. Aivan kamala.
2 kommenttia: