sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Vaelluksia ja yöseikkailuita

Heippa! Minulla on nyt viimeisen parin tunnin aikana ollut aivan kauhea taistelu bloggerin kanssa. Ajatukseni oli vaihtaa uusi talvinen ulkoasu, kunnes blogini koodaukset alkoivat kusemaan oikein urakalla. Uuden bannerinkin tein äskettäin, mutta taidan laittaa sen vasta huomenna esille. En halua puolittain valmista ulkoasua näkyville :'D Toivottavasti kukaan ovela ei ehtinyt nähdä banneria missään välissä, kun sitä testailin.
Eilettäin oli illasta nsg'n reenausryhmä, eli yksinkertaisesti vedimme kaikki kisat läpi. Itselläni oli ratsuna Carrottrouble (jolla ei ole vielä lempinimeä..), ja hän taisikin päästä jo 11 -levelille. Minulla on hieman tuo kisaamisen into ollut viimepäivinä aika matalalla. Mieluummin olen lumisessa Dinolassa, kuin kesäisissä maisemissa. Tulisivatpa lumet pian koko peliin! Mikään kiire minulla ei onneksi ole tämän tulokkaani kisaamisessa, koska seuraavaan hevosostokseeni on vielä pari viikkoa.
Reenausryhmässä meni semmoiset pari tuntia. Sen jälkeen kipitin yllätysyllätys Dinolaan. Tarkemmin sanottuna sauruksen sieraimeen.. Sieraimen luokse tupsahti vielä lisää porukkaa ja lähdimmekin vaellukselle, jonka Elsu veti. Vaelluksen piti olla "minivaellus", mutta se venyi hieman pidemmäksi. Aika paljonkin pidemmäksi. Monen mutkan jälkeen vaellus päättyi eräälle ovelalle iglulle. Siellä aikamme möllötettyämme jatkoimme sitten vielä kuitenkin matkaa. Tosin ei niin järjestelmällisesti.
Vaihdomme ratsumme jossakin vaiheessa iltaa astetta pienimmiksi ja hitaammiksi. Valtasimme Nicillä lumikasan ja lähdimme taas vaeltamaan. Vaellus oli onneksi tällä kertaa lyhyempi.
Yöllä tuli pitkästä aikaa valvottua kunnolla sso'n parissa. Enpäs ole pitkään aikaan pelaillut näin myöhälle asti. Kuitekin.. Yöllä pukeuduin Sohvin kanssa raitapaita teemaan. Sohvi siniseen ja meikä punaiseen. Ajatukseksi syntyi myös samojen konien ottaminen. Kaikki konit, jotka meillä on kummallakin, olivat minulla saarella. Päädyinkin sitten laittamaan Kebun, yhdeksi suosikkikonikseni nousseen, saarelle ja otin Riston tilalle. Meillä oli kyllä eri riisit ratsuinamme, mutta ne ovat vain pikkuvikoja.
Asut kohdillemme saatuamme pyörimme mm. Pintassa ja vielä myöhemmin hc'ssa. Tehtiin siinä samalla myös Horse marketin tehtävät. Kello taisi olla noin kaksi, kun lähdin pois paikalta. 
No nyt ei tullut ihan romaani pituista postausta. Ensikertaan! 

No nyt lähti irti se viimeinenkin olkanikama.
Tältä taivaalta tuskin tähtikuvioita erottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti