torstai 13. marraskuuta 2014

Porkkiksia ja kerhotila.

Moikka! Eilen olikin päivitys. Vieläpä oikein mainio sellainen. Jokaiselle clubille tuli oma kerhohuone, jonne vain clubilaiset pääsevät. Vai pitäisikö sanoa sali? Tästähän mainittiinkin jo joskus aikaisemmassa päivityksessä, mutta itse olinkin unohtanut koko huoneen. Iloisesti kyllä yllätyin, kun uutisia luin.
Tämä uusi kerhotila sijaitsee sgv'n kaupungintalolla. Pormestarilla taisi olla tukalat paikat, kun talon edusta oli aivan täynnä hevosia. Itsellänikin oli jo vaikeuksia löytää oma polleni sieltä muiden kopukoiden joukosta. Kerhotila oli kyllä hyvin toteutettu. Ajattelin, että se olisi rumempi mitä kuvissa näkyy, mutta sehän olikin hieno. Tila oli täynnä erilaisia istumapaikkoja ja seinillä luki hienosti clubin nimi. Huoneesta löytyi myös kivoja pieniä yksityiskohtia, kuten työkalupakki, luuta ja keppihevonen. Joku nimesikin keppikonisen jo Pasiksi :3
Kerhotilan kaikille paikoille ei pääse istumaan kukatahansa, vaan ne määräytyvät "arvonimien" mukaan. Siis nämä novice, member ja niin edelleen. Mitä korkeampi "arvonimike" sitä enemmän on valinnanvaraa. Itse olen leader, joten pääsen istumaan minnetahansa.
Salin seinältä löytyi myös kello, joka jopa liikkuukin. Tosin se on Ruotsin ajassa, mutta siitähän on silti helppo katsoa Suomen aika. Liikkuuko muuten se kaupungintalon tornissa oleva kellokin?
Päivityksessä tuli myös uusia vaatteita sinne ja tänne. En oikein pitänyt niistä mistään, paitsi yhdestä valkoisesta villapaidasta, mutta se vaatisikin 16 levelin. Aargfdg, että ärsyttää. Pian saapuu taas Horse market tehtävineen, ja niistähän saa ihan hiemasen xp. Tästä johtuen osa pelaajista pääsee lvl 16, koska joillain on ylimääräistä xp daily bugien takia. Tyhmää! 
Myös kartta päivittyi eilen. Kartan yläkulmaan ilmestyi Dinovalleyn alue! Siitä ei kyllä hirveämmin saa selvää. Minusta se näyttää lähinnä sääkartan pilviseltä alueelta :'D En usko että tuon paikkasen aukeamiseen menee enää kovinkaan kauan. Odotan kauhulla siellä odottavia secret locationeita, tähtiä ja muuta sellaista. Kaikista kamalinta on se ihmisten järkyttävä sekoaminen. "omgomgomgog kato tää paikka ja tää ja tää!!" "Ootko nähnyt jo tämän paikan, tuu tänne, missä on se ja se paikka?!! "Omogmgomgomg en kestä <3<3<3<3 Löysin tämän paikan ja tämän jutun"... Nämä vielä capsilla raiskattuna. (Itse en halunnut nyt capsia käyttää tai postaus olisi mennyt rumemmaksi 8) ) Hyi. Hirveän ärsyttävää tälläinen riehuminen. Eilenkin melkein kaikki olivat aivan sekaisin tuosta kerhohuoneesta, ja edellisenä vuonna hc'n avautumisesta. ehkä mä pidän vain yksinkertaisesti chatin kiinni, kun tämä uusi alue avautuu.. :'D
Valeen saapui myös kaksi uutta ponia ja yksi arabi. Niiden Pohjoisruotsin konienhan piti olla viimeiset ennen uutta rotua..? Nyt kyllä oli aikamoinen kusetus :'D Noh, ei se mitään uudet pollet olivat todella nättejä kaikki. Arabi oli aikamoinen porkkis ja toinen ponikin osittain. Arabin haluaisin ostaa oikein mielelläni ja myös sen halvemman ponin, mutta en ole oikein varma. Ainakaan arabista. Sen ponin ostan kyllä aika varmasti. Puoliporkkisponi näyttää naamastaan liikaa Tillalta, joten sitä en ehkä menisi hankkimaan.
Tälläinen päivityksen kertaaminen tänään. Viikonloppuna kirjoittelen vielä uudelleen. Heippatihei!


Sabu rentona xD
Tää keskinmäinen ponski on aika lutunen :3

2 kommenttia:

 1. Olin ihan hehkutuksessa, että: Jee! Clubi huone!!!!! Sitten katoin et paljonko dailyi oli matkan varrel valeen (kalastusta tegemään) kartasta. JA PUDUM! Clubiin capsin raiskauksella että jokaikinen kattoo kartan: DINO VALLEY 8D
  Heheh heh noi hevoset oli kyl ällöi en ite tygänny laisinkaan :P Juu ei mul muuta >8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilki oli tuo hitsin dino valley hehkutus :P Leadereiden & Ownerin tuoli on nii paras

   Poista