perjantai 21. marraskuuta 2014

Karvalakkeja !!

Moikka! Ajattelin, että tällä kertaa voisi olla taas kuvapainoitteisen postauksen vuoro, koska minulla meinaa nykyään semmoiset "normipostaukset" venähtää aikalailla romaanin mittaisiksi. Lyhyesti kuitenkin tästä päivästä:
Dinolandian dailyjen avulla etenevät tehtävät sain tänään jatkumaan. Niissä tulikin Nic'in teltan viereen aivan ihana kauppa! Sen sisältö on erittäin hurmaavaa. Karvalakkeja ja älyttömän ihana karvahuopa! Harmikseni, reputationi eivät ole tarpeeksi korkealla esimerkiksi sen huovan ostamiseen. Ostan sen kyllä heti, kun on mahdollista.. Parit tuotteet olivat jo nyt saatavillani, ja ostinkin kaksi karvalakkia. Olen aivan rakastunut niihin ♥ Ne olivat myös yllättävän halpoja. Toivottavasti joskus tulisi vielä pinkki karvalakki.
Illalla oli nsg'n pikkujoulut. Niihin sisältyi vaellus, syömistä ja pelejä. Oli kyllä mukavaa! Jaaa, miksi tuo saa olla hississä konin selässä, mutta minä en?Jotain niin suloista! Haluan tämmöisetkin pinkkeinä (8


Siunausta!Näytämme olevan vähän eksyssissä. Vaatetuksien perusteella.

Nyt näyttää jo paremmalta.


Loppuun vielä nopeasti sutaisemani video. Taisin tehdä tämän alle tunnissa yllättävän reippaudeni ansiosta. Sitä poni videota, jota silloin jonkin aikaa sitten kuvailin, rupean varmaan tekemään tässä lähipäivinä. Siinä saattaa kyllä hieman kestää, koska sen olisi tarkoitus olla astetta pidempi video. Saa nähdä miten käy! Heiheii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti