perjantai 7. marraskuuta 2014

Erikoisemmin kirjoitettua tekstiä.

Moikka! Postauksen kirjoittaminen ei ole aina sitä helpointa. Silloin kun ei innosta, minulla ainakin saattaa mennä kirjoittamiseen useampi tunti. Monen tunnin kirjoittamisen jälkeen suurinpiirtein kaikki saavat luettua postauksen ihan parissa minuutissa, mutta tänään ei lukeminenkaan ole aivan helppoa.. >:)
Postauksen jokainen sana on muuttunut tietyllä tavalla, tietyn säännön sisällä, eikä kirjaimia ole lisätty tai otettu pois. Puhekielen sanat ovat toki eri juttu..
Siteekan kun lanulmi on nyt manhie nytjää mätä lutejoitkir lätäl lakolvii. Kuuslais naamei vain tisestaikersinyk taaot lanval. En ole käänläkyl nytteh täänmi paasemkoirie, tenjo ei leo keinoi atoin taajoitkir "täjästyh".
Konviikikes tysvipäi ei lutol kääntenmi tasoini kaaluok. Weenlohal kuujat leendele ja Leenva & Laanjar litu asiuu tateivaat. Leenva leettul detuu potpi vatlio nitälesmie mäntölytä anihai ;-; Kinsinvar se räse tinät ärevih, tamut täet sen sivoi taaos, sityitäy laol lvl 16.. Tanulmi tuupuut lävie mathui 80xp täet nisota sisinou. Pasilitu anpi nonkun ävitäteh.
Keio, nakoviikkikes litu räse ladelto hytly ja käsmetiy kupik vätäteh. Lino sinen leensil What hänei lätääl leo täänmi väätäteh, neskun kinsain täätie, täet sinen tyitäy däteh räse lydai tamalsa tälölkihen. Sävästäteh kintipi vain äsiet janeka tanalran. Sipuklo sai lävie sitranso ajisuo vättäsite littepin. Matru vato.
Kaiei täsi tamuu luttul? Käeh.
Umm.. Nääntä lio nsg'n tinraapakipenk nenmäisinen sao. Nasetukjaa on siis däkäy pilä rääte tyttie vattatutis kitpen. Eheh. Säsesmäisinen satisraapa ei nytmen vinko aakau. Jäkepenk sitai laol vain tatoissikak.
En leo nutain däteh tensit tamuu pääsemlimeelih mäntä vänpäi nakaai. Tämi nyt tuinlissalo riinpa piinchamp, lintelaska tanoimeo ja sinripö sacosdis. Niinai tesmuu! JA teeläh doinvih ispo nätä napulopkonvii. Vaatamah!
Tämmöinen lyhyemmän pituinen postaus tällä kertaa. Saitteko mitään selvää? (8 Sen voin näin helpotukseksi sanoa, että sanat ovat muuttuneet jotenkin tavujen erilaisella järjestyksellä.
Ja ei, en aijo enää kirjoittaa jatkossa tämmöisiä postauksia XD Vaatii liikaa aivotyöskentelyä ja aivoni ovat varmasti kovin pienehköt.  Mutta sen sijaan voisi olla mielenkiintoista nähdä hassusti kirjoitettuja postauksia teidän muiden blogeissa :> Saattaa myös olla, että tuolla tekstissä on joitain kirjoitusvirheitä, vaikka koitinkin kirjoittaa mahdollisimman huolella.
Moikkamoi! Jos olen reippaalla tuulella, niin kirjoittelen vielä tänä viikonloppuna toisen kerran. Pakkohan mun suorastaan on?!! Ja anteeksi vielä siitä, että tämän postauksen sisältö on hieman heikoimpi. Menee ajatukset ristiin kun rupeaa muuntamaan sanoja.


Anihai janeko kajot sinailuha.. ;-; Tamut en kaanladelto voi taaloita äävehir tatraushams.
Käeh sinvoi tisil taaos denyh tai sikak (8

Nisjä nisjä nisjä..

Taniikau ökisikase jamonaa.


Häntää on keinmel dänsy.

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. keinmel sain tualuet kenkai, tajusin mut en jaksanu lukee xDD joo huva postaus :)

  VastaaPoista
 3. Jaksoin lukea kaiken :P

  -Tanja Dogheart

  VastaaPoista