sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Niin mä lupailin kirjoittaa..

..Mutta perkele en mä oo paljoa mitään tehnyt viimeisimmästä postauksesta.. :'D Katotaan mitä tästäkin syntyy. 
Perjantaina oli nsg'n viimeinen makkaraparaati. Alueena oli Goldi. Siellä olikin vain kolme makkarapaikkaa, joten aikaa ei mennyt paljoa. Syömäreinäkin meitä oli vain kolme henkilöä. Huuuuh. Onneksi nyt on käyty kaikki picnik- ja makkarapaikat läpi. Toivottavasti. Jos laskin oikein, picnik -paikkoja olemme käyneet läpi 54 kappaletta. Makkaralle sopivia paikkoja olikin sitten vain 15. Paljon on tultu syötyä.
 Oikeastaan en ole tehnyt mitään muuta erikoisempaa. Paremmalla koneella pelaillessani osallistuin useampaan eri champpiin viikonloppun aikana. Muunmuassa Moorissa olin pitkästä aikaa kolmas, ja poni- ja Goldin champissä olin ensinmäinen. Okei Goldissa se johtui ihan vain siitä, että kaikki edelläni menevät törmäsivät penkkiin, joka oli ilmestynyt sinne kalakylän reunalle keskiviikkona. Ahahah, hyvää tuuria.
Tulihan sitä tanssittua discossakin aika paljon. En erityisemmin tykkää enää discosta, koska se on niin kulunut & vanha juttu. Mutta kyllähän se siinä menee aikaa kuluttaessa.
Varmaan tässä huomenna (tai sitten ensiviikon kuluessa..) latailen Youtubeen pitkästä aikaa uuden videon. Se on se mitä kuvailin silloin kahdella koneella ollessani. Tämä kyseinen video vituttaa mua ihan sairaasti, koska qwrqwasd olen tunkenut siihen niin paljon eri tekstejä yms ja tämän takia vegas saa jonkun vitunmoisen kupan ja aloittaa lagimisen. Fuckwerersere. Jokatapauksessa, uusi video tulossa pian & omg tässä parisen päivää sitten kanavallani tuli 600 -tilaajaa täyteen ;-; Oi juma.
Loppuun vielä, että joulukuuhunhan ei ole enää montaa kuukautta. Kahtena viimeisimpänä vuonna en ole pitänyt täällä blogissa minkäänlaista "joulukalenteria", koska minulla on ollut aina päässä, että -En mä kuitenkaan jaksa pitää semmoista. Mutta entäs jos tänä vuonna keksisinkin jonkinlaisen joulukalenterin? Minun pitäisi varmaan jo tässä pian aloittaa tekemään niitä luukkuja valmiiksi. Ihan vain siksi, koska olen vitun laiska, enkä saa ikinä mitään aikaiseksi. Ja jos tekisin nämä luukut aikaisemmin jo valmiiksi, niin nehän olisi helppo käydä vain julkaisemassa vaikka ihan hupelimella, jos en pääsisikään joku päivä koneen äärelle. Mitä mieltä olisitte? Tekisinkö jonkinlaisen "joulukalenterin"?
Heipsan seuraavaan kertaan asti! 


Oee, suloinen taivas.Sohvi, WHAT ARE YOU DOING?

12 kommenttia:

 1. Joo tee kalenteri mut voinko osallistuu siihe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selitin ehkä epäselvästi, mutten ehkä aatellut semmoista mihin voisi "osallistua" (:

   Poista
 2. Joulukalenteri, joooooooo!!! Ihanaa maltan tuskin odottaa x3! Sittenpä loppu mun kirjotushalu tähän kommenttiin, koska olen niiin rakentava xD

  VastaaPoista
 3. Ehheh, anna mun kysyä! Miten saa ne sivut näkyviin omaan blogiin? En katos tiiä mitään... Vastaa mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ne ihmeelliset sivut esim. sulla on nuo Etusivu, Hevoset jne...

   Poista
  2. Siinä blogin ulkoasukohassa siellä on sekllanen lisää gadget siellä on sitten kaikkee lisää lukiat,sivuja yms.:D
   Toivottavasti autto mun muistaakseni se oli silleen:D

   Poista
 4. joo mummo tee joku semmone "sarjisjoulukalenteri" et julkaset jokapäivä sivun :--D ois aika siisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kyl siisti! Mut musta tuntuu et en keksis mitään juonta.. XD

   Poista