torstai 23. lokakuuta 2014

Kahden päivän antimet

Moikka! Minä lupailin kirjoittaa viimeistään tänään, joten tässäpä tämä postaus nyt tulee. Tosin, minua väsyttää aivan julmetusti, joten teksti ei ole kovin laadukasta. AHAHA, milloinkas se muka olisi?!
Ja nyt perinteiseen päivityksen sepitykseen. Tälläkään kertaa ei tullut oikein mitään erikoisempaa. Vain hieman uusia vaatteita, joita en ole vieläkään käynyt katsomassa, ja lisäksi kaksi uutta Pohjoisruotsin hevosta. Kummatkin näistä uusista vompateista olivat mielestäni erittäin suloisia. Erityisesti tämä vaaleampi yksilö mielyttää silmääni. Ehkä voisin joskus ostaa sen..? :3
Päivityksessä kerrottiin myös kaikkea uutta ja oleellista Dinovalleystä, joka tulee aukeamaan tänä talvena. Tämä onkin siis se aukeava paikka! Enpä oli uskonut, mutta woah tosi siistiä silti. Mä niin tykkään talvesta ja sso'kin on mielestäni muutenkin paljon nätimpi lumien kanssa. Vaikkeivat nämä lumet siis joka kolkkaan yletykkään.
Uutisissa mainittiin myös, että tuolla kylmässä ilmastossa pärjäävät parhaiten nämä Pohjoisruotsin hevoset. No eipä ollut kyllä yllätys, onhan tämä ruotsalainen peli. Muut hevoset ovat varmaan kylmyyden takia hitaampia tms, tuolla karussa maastossa. Noh, ainakin minulla on hyvä syy hankkia vielä toinen ruotsalaiskoni 8) Enhän minä voi aina Dannyä tallissa pitää.
Se siitä päivityksestä. Eikun niin.. Horse market saapui jälleen Goldiin hevosineen kaikkineen, vaikkei siitä erikseen mainittukkaan uutisissa. 
Nojoo.. Eilen tekaisin nopeasti nämä ainaiset Horse marketin mukana tulevat tehtävät. Nehän olivat samat, niinkuin aina. Eikä niistä saanut edes mitään vaatetta tms :c Nyt olen pettynyt. Okei, ei niistä viimeksikään eikä varmaan sitä edeltävänäkään kertana saanut paskan vertaa. Näiden lyhyehköjen tehtävien jälkeen taisin kisata parisen kisaa Dannyllä. Herranen pääsi jopa lvl 14.
Keskiviikkona en kait hirveämin muuta tehnytkään. Kunhan osallistuin pariin champpiin ja seisoin auton päällä Nora, Vanen ja Sohvin kanssa. Ja valloitimme myös jimbon ♥
Ja siirtykäämme tämän päivän antimiin, jotka eivät kyllä ole yhtään runsaammat kuin eilenkään. Tänään en tainnut kisata, koska ei huvittanut ja enkä halua Dannyä vielä 15 levelille. Sen sijaan tein aika reippaasti tallitöitä ja parit dailytkin. Suurimman osan loppuajastani kulutin lähinnä ympäriinsä juoksentelemiseen.
Tosin Mossu piti vielä jonkinmoisen vaelluksen illasta minulle, Noralle ja Vanelle. Vaellus alkoi Moorista ja päätyi useamman mutkan kautta ponichampille. Champpi alkoikin juuri silloin sopivasti.
Eipä sitten kummempia tällä kertaa. Huomenna olisi luultavammin tulossa uusi video (hyvin lyhyt sellainen). Jos en jaksa postailla kummemmin, niin vähintäänkin tulen sen videon tänne linkkailemaan. 
Heippatihei! 

Auton valtaaminen.


Mielenkiintoinen väriyhdistelmä.


Raisa sai nutturat.
2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Sä oot innottannu mut jatkaa sso:n pelaamista taas!! Ja lisäksi oot mun mielestä yks parhaimmista blogaajista mitä tiiän. Aion pyytää lifetime sr joululahjaks <3 Kiitti innostuksen antamisesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejee mukava kuulla että pelaaminen taas innostaa (: Ja kiitos paljon!

      Poista