keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Erittäin nopea postaus

Heippa! Okei nyt tulee tälläinen pikapikaa kirjoitettu postaus. Pakko kirjoittaa tänään, koska huomenna tuskin ehtisin ja perjantaina ois jo hankala muistella tätä päivää tarkalleen. Tekstin laatu on mitä on..
Tänään oli sso'n kolmannen syntymäpäivän synttäri päivitys, niin kuin varmasti tiedättekin jo. Ennen serverin aukeamista lueskelin hupelimella sso'n uutisista tätä päivitystä. Ja hitsi se kuulosti hyvälle! Mä niin tykkää kaikesta tuollaisesta hössötyksestä :3 Ihanaa sitten kun tulee myöhemmin vielä kaikki halloween- ja joulujutut. Omnomnom. Tuskin jaksan odottaa.
Sitten serverin auettua, joskus puoli kuuden jälkeen, olin hieman pettynyt. Tänä vuonna synttärivaatteita tai -varusteita ei saanutkaan ostettua kaupasta niin kuin ennen :< Höh! Luullakseni ne saadaan pikku hiljaa siltä ihme muijalta, joka tuli myös? Synttärikaupoista löytyikin sitten vain raketteja ja ruokaa. Byää.
Eri puolille peliä ilmestyi myös lisää erilaisia muijia "Birthday race" -teksti päidensä päällä. (Luova selitys kerrassaan.. :'D) Kerran päivässä joltakin muijalta voi käydä kisaamassa yhden kisan, ja siitä saakin sitten paljon xp'tä konille! En tiedä saako siitä jokapäivä saman määrän, mutta tänään ainakin sai sen 1500xp. Aika hurjasti!
Figiin ilmestyi myös lievästi sanottuna jättiläiskakku, jota voi käydä napostelemassa. Ja everwind'in taivaalle ilmestyi leijailemaan joitakin pikku pallipaloja, synttäri kuosilla tottakai.
Kaikista hirveintä päivityksessä kuitenkin oli kaikki siihen vitun JA -bändiin liittyvät asiat.. Ensiksi, täytyi käydä levittelemässä JA -julisteita ympäri Pintaa ja siitä saikin paidan JA'n kuvalla ;-; Hyi vittu. Miksi tommoinen bändi pitää tunkea johonkin hevospeliin?!  Tai oispa sso edes hommannut jonkun hyvän, eikä mitään jaata. Urght.
Päivityksestä kukkaruukkuun. Tänään oli nsg'n kuukauden muotikisa. Tällä kertaa aiheena oli eri maiden liput. Selailin eilen Moorin G.E.D kaupassa noita lippupaitoja, ja löysin yhden kivan. Se oli Hungary -nimisen maan lippu, ja vasta tänään valaistuin, että se on Unkarin lippu. LOL. Kuitenkin.. Paikalla oli ihan mukavasti porukkaa. Osa oli katsomassa ja osa kilpailemassa. Sijoitun sitten toiseksi. Jeejee!
Ainiin joo. Ostin tänään myös uuden konin :> Mun oli ihan pakko, koska muuten nuo "Birthday race" -jutut olisivat olleet aivan turhia. Ja yolo ihan sama, vaikka tulisikin se omfgerge-koni. Jäi mulle sentään vielä 666sc, ja se nyt kasvaa nopeasti isommaksi! Enteileeköhän tämä luku muuten jotakin..?
Tämä uusi hevonen on toinen Pohjoisruotsin hevonen Valesta. Nimeksi tuli Dangerplay. Ärsyttää, kun mä en ikinä keksi mitään hyviä nimiä! Aina vain jotain tuollaisia tönkköjä yms. Jokatapauksessa. Ostin tälle uudelle vauvelilleni nutturat, koska omnomnomno.
Tälläinen päivä. Pahoittelen nyt ihan syvästi mahdollisia kirjoitusvirheitä XD Luin tekstin useamman kerran läpi, ettei niitä olisi, mutta väsyttää aivan vitusti. Varmasti kokoteksti on täynnä niitä pikku virheitä..

hottihottii

Pikkuset :3
2 kommenttia:

  1. Muakin ärsyttää toi JA.. Ja muutenkin miks ihmeessä hevospeliin?!

    Adri Q 8D

    VastaaPoista