lauantai 25. lokakuuta 2014

20% cooler

Siitä tuli aika kusinen, mutta urps pikkuvikoja ne semmoset on.

3 kommenttia:

 1. Heippa!
  Aloittelin tuossa pelailun ja tilasin yhden kuukauden star riderin. En kuitenkaan ymmärrä, miten toi päättäminen toimii. Maksoin pay palilla, jolla mulla oli tasan se yksi 5,95 rahaa. Kuitenkin sanotaan, että toi jatkuu kunnes se päätetään. Voinko päättää tän tilauksen vaikka nyt, jottei sitä seuraavaa kuukautta yritetä velottaa multa vai päättyykö mun tän hetkinen star rider sillä hetkellä, kun subscribetän ton? Sulla on muistaakseni ollu noita lyhyitä sr-pätkiä, joten ehkä osaat auttaa. Kiitos! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. En tiedä yhtään, että miten tuo star riderin automaattinen jatkuminen toimii. Enkä myöskään ole koskaan maksanut pay palilla, vaan yleensä ihan puhelimella. Uskoisin kuitenkin, että star riderisi loppuu itsestään kuukauden päästä ostamisesta, eikä jatku ja peri lisämaksuja (:
   Kannattaa kuitenkin varmaan ottaa yhteyttä supporttiin ja kysyä sieltä, koska minä en tosiaankaan ole mikään paras neuvomaan!

   Poista
 2. Kiitos paljon! (: Veikkaan, että lisämaksuja ei tuu pay palilla, jos ei kerta puhelimellakaan. Helpompihan se on kännykkälaskusta velottaa uudet kuusi euroa kuin pay pal tililtä jolla ei ole rahaa..

  VastaaPoista