torstai 18. syyskuuta 2014

Päivityksestä ja se(r)vereistä höpöttelyä.

Heippa! En tiedä yhtän mitä kirjoittaisin, mutta yritetääns jotain..
Sso tiimi on viime aikoina tehnyt mahdolliseksi serverin vaihtamisen. Mille tahansa serverille vaihtaminen ei kuitenkaan ole mahdollista. Sen te varmasti tiedättekin. Minun mielestä tämä serverin vaihtohommeli on aivan yhtä mukava kuin peräsuoli. Enkä siis tykkää peräsuolista. Oon aikalailla semmoinen ihminen, että takerrun helposti vanhaan, mutta oikeesti arght. En tykkää yhtään, että tutut (ja ei niin tutut) pelaajat vaihtavat we2 -serverille ja sieltä virtaa sitten joitain ihan randomeja tänne. En tykkää en tykkää en tykkää ;;-;; Miksi tuommoinen piti tehdä. Koko peli on ihan sekaisin. Olisivat vain pitäneet serverit erillään.
Keskiviikon päivityksessä mm. Inventory ja komero isontuivat. Ihan hyvä juttu kumpikin. Kun tulisi taas pitkästä aikaa sr viikonloppu, niin ainakin saisin Jennylle ahdattua Inventoryyn paljon tavaraa. Ellenillä ei nyt paljoa omaisuutta ole. Jos oikein muistan, niin komerossa on nyt kahdeksan sivua sekä ukon että konin kamoille. Tuskimpa saan koskaan niin paljon sisältöä sinne :'D Tai jos saan, niin sivuja on tullut varmaan vielä paljon lisää siiheb mennessä. Uusi isompi inventory on ehkä turhan laaja, ainakin minun pienellä tietokoneen näytölläni. Mutta ei se mitään.
Laajentuneiden säilytystilojen lisäksi tuli hieman uusia vaatteita ja yhdet suitset & satula. Vaattet olivat aikas ruman värisiä. Kengistä tulee mieleen joku barbie nukke o-o''. Nämä liivisydeemit tekevät ukolle taas ihan järkyttävät roikku tissit. Yäh. 
Uusi satula oli minusta enemmän kuin söpö :'3 Sekin ehkä hieman barbie, mutta wuuaa haluan sen! Suitset olivat ihan okei, mutta eivät läheskään niin kivat. Jarlaan tuli myös kahdet vaatteiden kanssa saman sävyidet lasit. Kummatkin olivat semmoiset hauskat isot. Iih, mä niin tykkään siitä mallista. Haluan ostaa kyllä ainakin ne kellertäväsankaiset aurinkolasit. Sitten kun lopetan tämän sc'n hamstraamisen. Odotan vieläkin sitä mahdollista omgzweerwer -konia. Ehkä semmoinen joskus vielä tulee..
Heihei! :> 
Oon ruvennut rakastaa näitä housuja ja tätä huopaa :3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti