maanantai 1. syyskuuta 2014

Kermaa hiuksissa

Heissan! Viikonlopun pääsin aloittamaan hieman aikaisemmin. Lähdin perjantaina koulusta kesken päivän, huonon olon takia. Yhtäkuin enemmän aikaa lanitella sso'ssa (8 No ei suinkaan. Makasin vain puolikuolleena sängyssä. Kuumetta ja perus flunssaa. Ihan illalla vaivauduin vain hoitamaan konit. Taisin käväistä pikaisesti myös disconkin puolella. Semmoinen perjantai se.
Lauantaina oloni oli jo parempi, joten vietin jo enemmän aikaa koneella. Kuvailin mm. yhtä mep parttia varten ja tein tallitöitä. Ellenillä kävin tekemässä tehtäviä ja kisaamassa osan kisoista. Hänen koninsa on tällä hetkellä 10 tasolla, ja Ellen itse on yhdeksännellä. Ja sille Ellen taitaa jäädäkkin tämän sr'n osalta.
Eilen sunnuntaina ostin Evelle uudet hiukset. Semmoiset paksut blondit keskijakauksella. Ne ovat kivan väriset, mutta en kyllä tiedä, että tykkäänkö siitä itse mallista. Edestäpäin katsottuna ne näyttävät hieman tönköiltä. Varmaan johtuen siitä, kun ne ovat niin kovin suorat. Takaa ja sivulta päin ne ovat ihan mukavat. Paksut :3:3 Ellenillä on muutes saman malliset hiukset, eri värisenä. On kyllä nyt aika samanlaiset ladyyyt.
Eilen oli myös nsg'n makkaraparaati. Picnik- ja makkara -paikkoja oli paljon vähemmän kuin viimeksi (tai no ei nyt kovinkaan paljon), mutta koko paraatissa meni silti lähes kaksi tuntia. Paraati kulki Moorin ja Pintan alueilla. Tulipahan taas syötyä kunnolla.
Ja nyt kipaisen itse pelin puolelle. Menen ottamaan kuvia uutta banneria varten :>

PINKKIII I I Ilol mitkä hiukset

Kuolin kun näin tun ruotsalaiskonin nutturoilla ;-; tahdooon

+ Unohdin ottaa kuvan yhdestä picnikistä

2 kommenttia:

 1. Hyi sori mutta mä en yhtään tykkää noista hiuksista. Ne on iha vitun kamalat. Mut muuten sä oot tosi kiva yms. Kirjotat hyvin ja selkeästi ja teet hienoja videoita. :)
  -Nina Skyside

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha XDXD Onhan ne vähän jännät kieltämättä.. :'D
   Kiitos kiitos!

   Poista