torstai 14. elokuuta 2014

Story questi ja sen sellaista

Moikka! Eilen oli pitkästä aikaa tosi mukava päivitys. Nimittäin Story questi, niin kuin varmasti tiedätte. Tehtävät alkoivat Jorvik stablesilta Lisan luolta. Sieltä oikeastaan juostiin vain sinne ja tänne juttelemaan eri henkilöiden kanssa. Ja manorille tupsahtikin kello, tehtävien huomista jatkoa kielien.
Tehtävät jatkuivatkin tänään oikein mukavasti. Pidin kovasti. Niistä en selitäkkään kummempia, koska varmaan itse kukin on tehnyt ne tai tulee sitten jossain vaiheessa tekemään. Tai sitten ei. Mistä minä tietäisin.
 Sso juhli tänään kolmea miljoonaa rekisteröitynyttä. Se antoikin kaikille redeem koodin kautta pinkin villapaidan, jossa lukee Star stable. Lisäksi he laittoivat hetkeksi tuplat. Ajattelin ensin, että tilaisin Ellenille nyt sen sr'n, mutta odotankin ihan oikeisiin tupliin. Ihan vain siksi, koska en ole nyt pariin päivään Ellenillä käynyt kiireiden takia. Pitää nyt pysyä reippaana ja koittaa käydä sillä vaikka vain hoitamassa koninen. Muutes. Meinaan ostaa Ellenille sitten tuplina vähän sc, että saisin hankittua sille Figistä sen halvan 320sc maksavan ruskean konin. Hehee, ei sillä ole vielä se ensinmäinen konikaan lvl 15.
Blogin päivittelemiselle ja muutenkin sso'lle jää hieman vähemmän aikaa, nyt kun koulu on taas alkanut. Yritän silti kirjoittaa tänne ainakin sen kaksi kertaa viikossa. Sso'ssa käyn tietysti joka päivä. Videoitakin koitan nyt aika reippaasti (ehtimiseni mukaan) tehdä. Pariin mep'iin täytyisi tässä piakoin tehdä partit. Onhan tässä viikonloppu tulossa. Minulla ois hirveenä ideoita ja innostusta tehdä videoita pariin eri musiikkiin, mutta kuin ei vain aikaa meinaa löytyä xD
Viikonlopusta tulikin mieleen, että teen sen postauksen 60-lukijan kunniaksi silloin. Sain joltain anonyymiltä aika hyvänkin ehdotuksen; "Olisko semmone et "syvennyt" noihi sson heppoihi ja omiis (sson) heppoihis? Esim. kerrot kaikkee plussaa niist yms." Tämän parempaa ehdotusta tuskin tulee, ja itselläni ei hirveenä löydy luovuutta. Saa toki tässä vielä ehdotella, jos jotain tulee mieleen! Näkemiin!

Päiväkävelyllä


Tälläinen söpö pinkki.

Tehtävissä käväistiin Jorvik cityn museossa.

Miinustetaan tuosta "fied cat"

Vetten päällä

Vielä yksi ratsukko puuttuu.

2 kommenttia:

 1. Mikä toi sso on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Star stable online. Online hevospeli
   https://www.starstable.com/en/?

   Poista