keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

You caught a chicken!

Otsikosta ei sitten kysellä, koska en itsekkään tiedä mistä sen keksin.
Hellurei! Keskiviikkona Sunfield farmille tuli tehtäviä. Tai oikeastaan dailypaskoja. Monilla ei ole ollutkaan pakollisia dailyjä pitkään aikaan. Onneksi nämä dailyt ovat ihan mukavia kalastukseen ja puutarha hommiin verrattuna. Tehtävien lisäksi Jarlan Salon Belleen tuli uusia hiustyylejä. Parit niistä mielyttävät ainakin minun silmääni :3 Voisin ehkäpä ostaa jotkut niistä joskus, kunhan on varaa. Näiden juttujen lisäksi Horse market upposi taas jonnekkin merenpohjaan piiloon kaikilta.
No ömnömnöm. Mitäpä tässä olen taas kisaillut  ja noita dailyjä tehnyt. Tänään aloitin Porkkiksen treenauksen. Hän olisi päässyt jo 9 tasolle, ellei laiskuus olisi iskenyt. Eipähän tässä kiirettä ole. Ensiksi kisasin yhdessä Julian ja Kellyn kanssa, mutta Kelly ja hänen poninsa pakenivat kanikisaa 8( Jatkoin kisaamista Julian kanssa kahden, kunnes minun täytyi poistua hetkeksi koneelta. Palasin sitten takaisin myöhemmin kisaamaan, ja käväisimpä mä illalla sitten vielä poni champissa. Meni kusemiseksi koko homma kun törmäsin traktoriin :'D Tai oikeastaan se ajoi viattoman osapuolen päälle.
Huomenna ehdin käymään sso'ssa varmaan vain hoitamassa konit. Lauantaina en uskoakseni pääse käymään koneella. Nora lupautuikin käymään Evellä ja Ellenillä hoitamassa konit. Jos hän ei pääsekkään, pitäää pyytää joku toinen :DD
Tämmöinen pötykkäpätykkä tällä kertaa.
Mä oon niin tykästynyt tähän paitaan.

omnomnom
2 kommenttia: