torstai 3. heinäkuuta 2014

Uudet mussukat.

Nanana moi! 
Eilen vihdoin ja viimein Horse market palasi! Tällä kertaa se saapui Goldeniin. Sen mukana saapui kaksi ihanaa uutta Tinker-hevosta. Halusin ehdottomasti ostaa sen valkoisen yksilön. Tekaisin nopeasti marketin tehtävät, jotka olivat taas kerran samaa rataa kuin ennenkin. Nyt niistä sai lopuksi oranssi-sävyisen paidan. Tehtävien jälkeen Pick uppasin kotitallille ja ensiksi tökkäsin Talen saarelle. Ja otin Epun tilalle :3 Kun Bob-poninen pääsee 15-tasolle, otan Tillankin talliin. Ponien vaihdon jälkeen tökkäsin Timpan saarelle ;-; Snyft, en ois halunnu. 
Seuraavaksi suuntasin taas Goldiin ostamaan Tinkerin! Tämän valkoisen mötykän nimesin Frostsoul'iksi, tuttavammin Sauliksi. Voi ei kuolen se on inananana.. 
 Myöhemmin menimme Sohvin kanssa Valen lumivuorien juurelle ottamaan kuvia valkoisista koneista. Hilleri ja Wili tulivat sitten myös mukaan valkoisen ponin ja valkoisen Sellen kanssa. Harmi ettei paikalla ollut ketään, jolla olisi ollut valkoinen arabi. Hyörimme sitten siellä kuvia ottaen. Ajattelin että voisin muokata jotain niistä kuvista. Ne onnistuivat ihan hillittömän hyvin kaikki. Ois tehny mieli tunkea ne kaikki tänne.
 Illemmalla tilasin yhdellä eurolla sc. Ihan vaan siksi, että halusin Porkkiksen ja minulta puuttui 2sc :'D Tilattuani kipaisin kipinkapin Goldiin ja ostin sen :3 Hän sai nimekseen Carrotchief. Nyt tallistani löytyy Porkkis-, Tinker- ja poni karsina. Ja myös ykis jossa on sekasikiöitä. Että uusi Porkkis olisi mahtunut, tungin myös Aknen saarelle.
Kisasin Saulin 6-tasolle. Sohvi kisasi suurinmanosan kisoista minun kanssani ponillaan. Ennen kisaamista kävimme myös makkaralla, ja Jellukin oli mukana. Makkarat maistuu. :3


Maastomopo.


Lumimiehet eksyny väärään paikkaan.

inananana :'3♥ 

Satulavyöt ei yllä ympäri.

carrots only

Laitoin muuten Simpankin saarelle ja otin Darkun talliin.
Ensikertaan! Oliko tässä muuten liikaa kuvia?

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus owo jajaja Tuu pian Skype? 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot näköjään innostunut kommentoimaan reippaasti XDD Joo tuun (8 & kiits

   Poista
 2. miten voi laittaa hevosen jollekin saarelle? ja saako sen pois sieltä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen voi sinne laittaa ja sen saa pois sieltä

   Poista
  2. Kun menee oman kotitallinsa sisään, tallin perälle karsinoiden luo, sillä sivulla missä on ikkunat on kimalteleva taulu. Klikkaa taulua ja paina "my horses" ja valitse hevonen jonka haluat laittaa saarelle. Klikkaa hevosen nimeä ja siitä lähetä hevonen saarelle.
   Tarvitset kuitenkin starriderin, että voit tehdä näin.

   Poista