tiistai 15. heinäkuuta 2014

Runsaasti ruokaa.

Terve!
Tänään ei ainakaan ruoka loppunut kesken. Nsg'llä oli nimittäin tänään makkara- & picnik paraati. Kävimme läpi ensinmäisen alueen, eli Figin ja Laken, kaikki mahdolliset makkara- ja picnik paikat. Ainakin luultavasti. Makkarapaikkoja ei tällä kyseisellä alueella ollut kuin vain kaksi. Patongille kelpaavia kohtia löytyikin sitten paljon enemmän. Tässä paraatin ensinmäisessä osassa menikin jo ihan mukavasti aikaa, joten mielenkiinnolla odotamme kauankohan seuraavan paraatin kanssa menee. Silloin käymme ilmeisesti läpi koko Silvergladen alueen. Joka on valitettavan täynnä ruokailu-paikkoja. Ruokailijoina meitä oli Sabu, Wili, Holy, Pia, Capu, Jellu, Hilleri ja minä.
Konien treenauksesta myös jonkin verran. Bob on päässyt jo hyvän aikaa sitten lvl 15. Hän siirtyikin tässä jo saarelle ja Tilla saapui hänen tilalleen talliin. Oli ikävä mussukkaa, vaikka inhosinkin sitä joskus aikalailla :'3 Joo moi...  Bobin jälkeen aloitin heti Sauli treenauksen, ja herrasta tuleekin jo huomenna täysilevuinen. Sitten enää vain toinen Porkkis, jolla ei ole vieläkään lempinimeä.
Ajattelin pitää konien ostelemisesta ihan pidemmänkin tauon. Ellei sitten satu tulemaan joku uusi erikoisrotu tai OMGZJBSFSpakkosaada -koni. Kunnes olen saanut kakkos Porkkiksenkin lvl 15, taidan keskittyä enemmänkin sitten ratojen aikojen paranteluun. Ne ovat minulla aika heikot juuri nyt, kun olen vain xp'n perässä kisaillut.
Siitä Ellenin sr'rästä en ole vielä aivan varma. Saattaa olla, että odotan sen kanssa ensikuuhun asti, sillä en ole varma miten olen nyt loppuviikosta kotona. Haluaisin kuitenkin, että Ellen saisi lauantaina sen 100sc sr'n mukana ja silloin minun täytyisi ostaa sr jo perjantaina. Enkä ole varma pääsenkö silloin tai lauantaina ollenkaan koneelle :D No eipä se mua oikeastaan haittaisi vaikka hänen taso ei vielä nousisikaan. aaaahmikäpätöasfsgergrer
Ellenin koni on muuten jo 6-tasolla. Ja sillä konilla on uudet suitset ja satula, joihin vaivalla säästin x) 
Evestä on tullut blondi!
trollololo

Vanhempi kuva.
Ensikertaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti