perjantai 25. heinäkuuta 2014

Otsikko hukkaakin hukammassa.

Heippa! Siiis nyt on oikeesti tämmönen tunne, että ei kiinnostas vittuakaan kirjoittaa. Mutta yritän olla reipas ja kirjoittaa silti edes jotain! Nyt pariin päivään en ole päässyt sso'hon, koska olin mummolassa. Mummo mummolassa?? Julia käväisi keskiviikkona Evellä ostamassa kahden päivän hoitajan konimuksille. Siellä ne ihan mielissään nauttivat transupenahoitajan seurasta.
Keskiviikon päivityksessä Stevelle riisien luokse tuli ruotsalainen hevosäijä Tobbeeee Larssooonii. Luin tyyliin joskus kuukausi sitten ruotsalaisista iltasanomista, että se on tulossa sso'hon. Älkääkä kysykö miten päädyin sellaista lukemaan.. Mielestäni tämä ihmeen Tobbe on aivan täysin turha. Siis sso'ssa. Tobbe selitti siinä jotain randomia, ja piti vetää kahdesti vain Steven rata. Siitä saikin jonkun ruman liivipaita sydeemin. Samanlaisen mikä Tobella oli itselläkin päällä.
Päivityksessä tuli myös uusi laatikko, joka piti etsiä Moorin ja Wolf Hall Inn'in välistä. Minulla se löytyi juuri ennen siltaa, joka täytyi silloin rakentaa. Laatikosta löytyi maitokahvin värinen pitkähkö takki. I like it. Etsittävän mysteeri laatikonkin lisäksi tuli vielä, uusia vaatteita ja varusteita + lisäksi yöpymiset halventuivat! Heh en olekkaan koskaan yöpynyt missään.
Kisasin tänään Porkkiksella. Hän on jo lvl 14, eli huomenna 15! Jeejee, silloin ovatkin jo kaikki konit täysin treenattuja.
Laitan tämän postauksen loppuun linkin uusimpaan videooni. Youtube hiljensi sen kappaleen, johon sen tein. Latasin sen sitten Vimeoon. Kyllähänkin se niinkin käy. Älysin vihdoin, että miten saan kuvattua ilman, että lagaa niin paljon! Huomenna olisikin tarkoitus kuvata jo taas uutta videota. Sen saan varmaan valmiiksi ensiviikolla. Uhh enanaa, tarvitsisin vielää pari tilaajaa, että niitä olisi kasassa jo 500. Hui se on ihan hurjan paljon.
Näkemisiin.! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti