lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kuvauksia ja illanviettoa.

Sinappi! Terppa! (Ja tuo sinappi ei ole linkki ei..) Tänään sso'n täytteinen päiväni alkoi videon kuvaamisella. Kuvasin Noran kanssa sitä videota, josta mainitsinkin viime postauksessa. Kuvaaminen oli hyvin puuduttavaa hommaa, koska ulkona oli varmaan sata astetta lämmintä. Lisäksi tarvitsimme vielä kolmannen osapuolen apua, eikä semmoista meinannut löytyä mistään. Kyselin kaikilta mahdollisilta onlinessa olevilta kavereiltani "sattuisiko sinulla olemaan harmaata arabia, normi harjalla?". Eikä kenelläkään ollut. Älysimme kuitenkin, että hommaan kävisi myös valkoruskea arabi. Ja Ansku tuli apuun <: Häneen saimme yhteyden whatsappin kautta. Kun kuvaukset olivat ohi häivyin sso'sta Noran kanssa ja menimme rannalle. Nora on siis täällä luonani käymässä.
Illalla tulin toisen kerran online. Aloitin jo reippaana kisaamista, ja ehdin jopa kisata yhden kisan. Päädyin kuitenkin semmoiseen ratkaisuun, että kisaan Porkkiksen huomenna lvl 15. (laiskuusko?!) Jaa tänään tehdään jotain ihan muuta (88 Raakuimme Noran kanssa hetken nsg'n wasa-ryhmässä ja tyyppejä ilmestyikin sen seurauksena paikalle. Tai sitten he tulivat sattumalta. Tanssimme hetkisen discossa, ja Jellu piti minulle, Noralle, Pialle ja Mossulle pienen vaelluksen Nilmerin makkarapaikalle.
Seuraavaksi palasimme takaisin Pintaan kahville. Porukkaa olikin tässä vaiheessa tullut vielä lisää paikalle. Tarpeeksi kahviteltuamme, päädyimme taas tanssilattian ylle. Ja sieltä päädyimme eläinkauppaan.. Ihmiset vilisivät häkeissä ja seinien sisissä. Porkkanat, silakat ja makkarat vilisivär rei'issä. Kunmes eläinkauppa oli tarpeeksi vallattu ja raiskattu, vuorossa oli muuri ja sen ihana rako ;-; ♥ Hyvin nälkäinen rako. Vielä näidenkin jälkeen pärinämme jatkuivat kirjaimellisesti taas kerran discossa, sekä Pintan rannalla.
Tämän näköinen postaus oli tämä. Näkemiin!

Konsta sai tyttöystävän.


Jelluasento 6/9

ninjat.


SILAKKAFOREVER1 kommentti: