torstai 5. kesäkuuta 2014

Tinker, Bigbelle

Heippa! Ja eilen tulivat kaikkien kovasti odottamat Tinkerit. Olin aika yllättynyt, sillä aattelin niiitä rumemmiksi o-o'' Siinä sso'n videolla ne olivat oikeastaan aika karseita. No hyvä näin. Ostin näistä vompateista ruskeavalkoisen. Ajattelin aluksi sitä palominoa, mutta se oli niin hemmetin monella. Onks se edes palomino? XD
Minun vompattini sai nimekseen Bigbelle. Nimi kuvastaa hyvin häntä.. Meinasin ensiksi laittaa nimeksi Bigbeam, mutta onneksi en laittanu :'D Belle on parempi.
Päivityksessä Horse market vaihtoi paikkaa Steven taakse pellon viereen, ja nämä Tinkerit tulivat myös tänne. Horse marketissa oli taas pari tehtävää, tosin saman tyylisiä kuin ennenkin. Tällä kertaa sieltä sai kuitenkin iki-ihanan banaani t-paidan ♥ Horse marketin kauppaan tuli myös pari uutta vaatetta. Joitain mekkoja vissiin? Joka tapauksessa ne olivat ihan helvetin rumia. 
Kisailin eilen Bellen 6 tasolle. Kisaan sen nyt ensiksi 15 tasolle, ja myöhemmin aknevartalon ja uusimman ponin. Päivittelin muuten tiistaina tuon "hevoseni" osion. Nyt minun täytyy päivittää se uudelleen, koska Belle. Hehhe, harrastan taas aiheesta pomppimista. Eli siis kisaamisen lisäksi osallistuin ainakin poni champpiin ja Goldin champpiin. Ensiksi mainitussa failasin taas viimeisellä esteellä ja Goldissa voitin pitkästä aikaa. Iltayöstä laskettiin vähän aikaa jarlassa "liukumäkeä" ja käytii picnikillä porukalla. Tähän porukkaa kuului minä, Sohvi, Wili ja Hansu. Mentiin vielä uimaan, mutta siihen se sitten jäikin.
Tinkerit valtaavat maneesin.


Kuolkaa oravat >)

..ja sitten leikataan kani puutarha saksilla.

uusia kuvakkeita?

Yöllä saatan vielä postailla toisen kerran, jos saan aikaseksi. Moikka siihen asti!

2 kommenttia:

  1. Mä oon tuos tinkerit valtaa maneesin kuvas:D
    Emelie Highstone

    VastaaPoista
  2. Heheeh mie ostin saman värise heposenn :'DD (tärkee tieto heii) xD

    VastaaPoista