sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Runsaammasti kuvia & PONI

Okei moi! Tämä on jo toinen postaus tälle illalle. Käykääs katsomassa edellinen 100-faktaa postaus, jos ette ole vielä lukeneet sitä.
 Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että mulla on nyt jäänyt vähemmän aikaa blogille (ja siksi se edellinen postaus oli myöhässä). Sso'ssa olen kuitenkin ehtinyt käydä melkein joka päivä. Kaikkina niinä päivinä en ole kylläkään ole ehtinyt tehdä muuta kuin kisata. Ainakin kerran kävin vaelluksella, ja siitä on nyt myös kuviakin.
Tällä viikolla ei tullutkaan uusia konea, vaikka lähes kaikki niin luulivat. Minulla oli jo keskiviikkona hirvee ongelma, että "pakko saada poni!". Ja tänään mä sitten ostin ponin.. Nyt mun pitää olla kyllä vihainen itselleni! Lisää koulutettavaa vaan. Luultavasti ostan seuraavana keskiviikkona taas konin. Sitten niitä on jo seitsemäntoista. Ei juma. Pakko saada nopeasti 15-tasolle, että voin tunkea Tillan saarelle. Kotitallien pitäisi isontua. En kestä.
Elikkäs sen ponin nimeksi tuli Foxrebel. Hänellä ei ole vielä lempinimeä, niin kuin ei ole aknevartalolakaan. Noh, kyllä ne jostain vielä tulee. Ennen Foxrebelin ostoa, joku piti tunkasta saarelle ja se oli tällä kertaa riisi. Muhahah mokomakin vompatti.
Pidin tänään myös vaelluksen. Mukana oli Sohvi, Kelly, Hansu ja Rossu. Vaellus alkoi Pintasta, menimme lautalla Jarlaan ja sieltä menimme makkaralle Forgottenille. Kelly ja Hansu häippäsivät, ja me loput mentiin vielä kahville. Illasta/yöstä kisasin vielä Talella ja osallistuin useampaan champpiin, joissa kaikissa meni ihan hyvin.
 Osa kuvista on alkuviikosta. Kiitos ja kumarrus!


liian söpö ;-;

päivän ruoka


 Vielä semmoinen juttu, että antakaa kritiikkiä tästä blogista? Mistä ette pidä ja mikä on hyvää (jos sellaista on XD) ? Ja mitä voisin parantaa. Onko kuvia liikaa? Selitänkö liian vähän? Mielipiteitä!

9 kommenttia:

 1. sillee palautetta ku pyysit.. eli siis mä tykkään hirveesti sun ulkoasusta, ku se on nii rauhalline, siin ei oo liia räikeitä värejä tai mitään. :) Se on kaunis, ja kuvat on hyvän laatusia, niitä viittii katella. en hirveesti keksi mitää kritiikkiä, kun oon just siks alkanu seuraa tätä blogii, koska tää on nii hieno ja sillee, ja sul on kivat jutut :D jatka samaan mallii, ja kirjottele usein nii vane on tyytyväinen xDD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :3 Pitää yrittää pysyä aktiivisena XD

   Poista
  2. Blogisi on sairaan hyvä! Lempi blogini :3 postauksissa on melkein aina kaikkea hauskaa josta saat yleensä minut nauramaan ;) En oikein keksi mitää huonoja puolia, mutta älä unohda postailla meille! ;) <3 Ja sun yt videotkin on kivoja! <3
   -Janina Nightsmith

   Poista
  3. Kiitos paljon :3 ! Yritän muistaa/jaksaa.. :'D

   Poista
 2. Kuvia on just kivasti :DD tykkäään katella näit sun ottamii kuvii :'D

  VastaaPoista