torstai 12. kesäkuuta 2014

Rantapäivä ja rataharjoittelua.

Heipsan! eilen tuli kyllä semmoinen päivitys että huhhuh ♥Ainakin minä tykkäsin kovasti. Suurentunut Pintan ranta on nyt täynnä aurinkotuoleja, pyyhkeitä ja sinne avautu myös uusi kahvila. Niiden lisäksi sinne ilmestyi pari uutta picnik-paikkaa, yksi BBQ-paikka ja hyppytorni. Haita unohtamatta! Vihdoinkin sso'ssa voi uida pidempään, tosin pienellä alueella kylläkin.
 Siellä minä sitten lekottelin rannalla. Kaikki mahdolliset uudet jutut oli pakko testata moneen kertaan. Rannal oli aika paljon muutakin porukkaa tietysti, mutta silti vähemmän mitä olisi voinut luulla. Kaipa kaikkia ei kiinnosta. Ostin myös rannalla olevasta kaupasta liian söpöt kengät. Ne ovat kyllä aika nakit :c
Ranta alkoi menettää kiinostukseni, ja menin kisaamaan. Belletti on nyt 15 lvl ja tänään alkaa aknevartalon kisaaminen. Osallistuinkin heti Bellellä Figin champpiin ja olin toinen. Puolituntia myöhemmin oli Poni champpi, jossa kusasin. Sitten lähdin pois paikalta.
Illalla tulin takaisin paikalle. Mulle piti pitää uimakoulu, muttei sitä pidettykään :c Vaikka hukkumisvaara oli suuri ja suunnaton, niin lilluttelimme silti yhdessä vedessä aika kauan. Lopetimme pulikoimisen ja siirryimme rannalle. Ja sieltä vielä maneesille. Emy piti rataharjoituksen Norttien lauantaisiin/sunnuntaisiin estekisoihin. Minulla oli oikein asialliset rantavaatteet sielläkin päällä. 
Illalla osallistuin vielä Moorin champpiin, joka meni ihan hyvin. Champistä osa kiiruhti Goldiin auttamaan Juliaa trailerin kuvaamisessa. Paikalla oli myös muitakin kuin Nortteja.
true pedo


Jaa Holy.. :'D


RUUUUN !

Kukkuluuruu ensi kirjoittelemiseen asti!

4 kommenttia: