maanantai 30. kesäkuuta 2014

Khanuunankuula!

Jellu piirsi mun mummokanuunan :')
Kukkuluuruu karvakasat!
Tänään vietin aikas normaalin päivän sso'n parissa. Tai ei nyt voi sanoa että vietin päivän, koska  tulin vasta iltapäivän loppupuolella online. Clubissa olikin paikalla vain pari hyyppää, joita alkoikin sitten hiljalleen kertyä paikalleenemmänkin. Kisailin siinä ja aknevartalo pääsi tänään 13 tasolle. Vähän hitaamman puoleisesti etenevä projekti. Osallistuin kisaamisen päätteksi Pintan champpiin, ja ensinmäistä kertaa ikinä onnistuin oikaisemaan niiden vyöryvien paalien väleistä! XD Ja sekin sen ansiosta että seurasin ensinmäisenä menevän persettä. Loppuen lopuksi olin toinen.
Kirjauduin ulos. Myöhemmin uudelleen sisäään. Tällä kertaa porukkaa oli jo ihan mukavasti online. Osallistuimme porukalla Goldin champpiin. Okei pari juoksi vaan muiden osallistujien perässä, mutta sama asia melkeinpä. Tässäkin champissa olin toinen.
Kun kaikki olivat tulleet maaliin, jaarittelimme hetken Goldin tallin edessä ja lähdimme vaellukselle. Vaellusta veti Julis ja minun lisäkseni mukana olivat Ritni, Sohvi, Wili, Jellu ja Hansu. Tarkoitus oli mennä Goldista lautalla Jarlaheimiin, mutta osa meistä hyppäsi Pintaan menevään lauttaan. Ja kuuluin itsekkin tähän porukkaan, koska jäin jumiin ohjaamoon, enkä päässyt poislautalta. Me pari avutonta menimme sitten Pintan kautta Jarlaan lautalla.
Jarlasta jatkoimme kohti Forgottenia. Tämäkään matka ei sujunut ongelmitta.. Sohvi katosi, kalanainen oli hukassa ja porukka upposi kuppaan. Forgottenilla oli tarkoitus syödä Picnikin ääressä, muttei kellään ollut Picnikkiä mukana.. :'D Voi jee kun menee taas hyvin. Piakin liittyi muuten tässä vaiheessa seuraamme.
Kun ruokaa ei ollutkaan, yritimme epätoivoisen nälkäisinä ottaa hienoja asetelma kuvia. Eivät nekään onnistuneet kunnolla kun osa porukasta koomasi XD Noh, autoimme ainakin Juliaa videon kuvaamisessa ja semmoista.
Tällä kertaa kuvat ovat mustavalkoisia. Ihan vaihtelun vuoksi. Heippa! 6 kommenttia:

 1. Heippa! :) Sulla on kiva blogi! Kysyisin että miten otat nämä kuvat pelistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Olen ladannut Fraps-nimisen ohjelman, jolla voi ottaa helposti kuvia ja videoita. Välillä otan kuvia eri tavallakin, silloin kun fraps ei ole päällä. -> Ensiksi painan näppäimistöstä prt sc nappia. Sen jälkeen menen Paint ohjelmaan, painan "liitä" ja kuva ilmestyy siihen. Sen jälkeen vain tallennus.

   Poista
 2. Rakastan tota mummokanuunaa ♥

  mutta t miksi kuvat mustavalkosella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin rakastan sitä ♥
   Koska ne näyttävät kivoilta XD Tykkään mustavalkoisista kuvista.

   Poista