sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Mitäköhän nyt?

Ehh.. Mulla on vähän jäänyt tämä kirjoitteleminen taas. Muttei pahasti! Viimeksi kirjoitin.. viikko sitten? No okei. Laitoin vain kuvia, en kirjoittanut. Enkä kyllä nyttenkään ajatellut kummempia tehdä, koska ensiksi en muista mitään. Toiseksi ei ole kuvia.
Nyt oli hieman pidempi viikonloppu, koska vappu. Semmoinen neljänpäivän loma. Jokapäivä kävin kyllä pelailemassa, mutta en kauheemmin niitä kuvia ottanut, niinkuin jo sanoinkin. Joku päivä otin kuitenkin parisen kuvaa. Opetin Ristoa (risto = riisi, jos ette muista) kiipeämään puuhun. Se ei kylläkään oppinut sitä :c Loikki vaan yli tai ohi. Samana iltana valloitettiin Jarlaheimiä ylhäältä päin Sohvin kanssa.
Tänään oli Norttien muotikisa. Paikalla oli ihan mukavasti porukkaa :3 Itse olin kuudes kisassa. Ihan hyvä sijoitus silleensä! Kun kisa oli kisattu, niin Capu piti vielä vaelluksen. Vaellus päättyi "pyhään pyllyyn/koloon/rukouspaikkaan.".
Nyt kun olen saanut hankittua tälle koneelle vihdoin Gimpin ja ladattua siihen taas kaikkee sälää, niin mua alkaa viohdoinkin taas innostaa editointi. Ehkä mä saan jopa pian aikaseksi vaihtaa tuon bannerin. Huom. Ehkä.  
 Semmoista tänään. Morops!


porukka villiintyy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti